- 17 Aralık 2015
- 26.454
- 48.161
- Konu Sahibi chamallows
- #1.861
hangi siteBirikim kenara dursun galiba net üzerinden dolandırıldım şuan
Yaptığım bir alışveriş sonucu yok, bekletiliyor ve telefonla falan ulaşamıyorum.
Hadi hayırlısı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi siteBirikim kenara dursun galiba net üzerinden dolandırıldım şuan
Yaptığım bir alışveriş sonucu yok, bekletiliyor ve telefonla falan ulaşamıyorum.
Hadi hayırlısı...
Nasıl oldu bu?Birikim kenara dursun galiba net üzerinden dolandırıldım şuan
Hadi hayırlısı...
Birikim kenara dursun galiba net üzerinden dolandırıldım şuan
Hadi hayırlısı...
Yaptırımlar geldi, çok zor ama belli olmaz inşallah düşer. Aslında birazcık iyi bir şey olsa o kadar hızlı düşüyor ki kur. 2012’de 1,75 civarındaydı kur. Bari 7’nin altına düşse.Bendensin gel sarılalım.
Beş çeyrek aldım ben 780’den geçen ay.
Oğlanın yurt parası için saat başı kur takibi yapıyorum.
Az daha düşer mi? Diye.
Bunda da çuvallamazsam iyidir.
hangi site
Nasıl oldu bu?
Istanbul bilisimden daha dolandırıcı bir site bilmiyorum. Allahtan butun pislikleri ortaya çıktı. Binlerce insan magdur oldu. Herkes hakkini alir insallah. Siz Hangi siteden alisveris yaptınız.?
batmis olabilirler ozaman hizlial diye bir site vardi,onlarda boyle battiklarini belli etmeden baya bi musteriyi zor durumda birakip kayboldularÇok şükür ki alışveriş sitesi değil.
Hediye kutularının olduğu bir site.
Minik hediye tadında, kutu içeriği dünya kahveleri, çayları, birkaç küçük hatıralık tadında şeyler.
Dolayısıyla yüklü bir meblağ söz konusu değil.
Çiçek yerine yapılan bir jest gibi, 170 tl lik alışverişime olan olur en fazla.
Hayır yani doğru düzgün bir site idi, aylık abonelikleri de var ama son birkaç gündür ne müşteri hizmetlerine ulaşılıyor ne de siparişler kargoya verilmiş, cumadan beri sosyal medyalarında, maillerde bir geri dönüş yok. Benim gibi birkaç gün içinde sipariş veren herkes mağdur.
Bikutumutluluk mu?Çok şükür ki alışveriş sitesi değil.
Hediye kutularının olduğu bir site.
Minik hediye tadında, kutu içeriği dünya kahveleri, çayları, birkaç küçük hatıralık tadında şeyler.
Dolayısıyla yüklü bir meblağ söz konusu değil.
Çiçek yerine yapılan bir jest gibi, 170 tl lik alışverişime olan olur en fazla.
Hayır yani doğru düzgün bir site idi, aylık abonelikleri de var ama son birkaç gündür ne müşteri hizmetlerine ulaşılıyor ne de siparişler kargoya verilmiş, cumadan beri sosyal medyalarında, maillerde bir geri dönüş yok. Benim gibi birkaç gün içinde sipariş veren herkes mağdur.
Yok, muhiku.Bikutumutluluk mu?
Aklıma benim de o geldi.batmis olabilirler ozaman hizlial diye bir site vardi,onlarda boyle battiklarini belli etmeden baya bi musteriyi zor durumda birakip kayboldular
Umarım sorunsuz halledersin.Yok, muhiku.
Arkadaşım kahvesever bir insan, bikutuda istediğim içerikleri bulamadım.
Keşke orayı kullansaymışım.
Bugünkü harcama 1 şampuan 18 tl (yuh)
Patates soğan 2 ekmek 8 tl
Malesef hersey ates pahası azıcık bisey alıyorsun marketten bir dunya para dokuyor sun insan yol boyu sorguluyor ben bu kadar tutacak neler aldım diyeGeçen büyük bir markette resmen pirzolanın fiatı 115 liraydı yuh dedim bunu yesem ne olacak yarısı kemik bir baygınlık geçirmek istedim oracıkta..
Kesinlikle aldığımız malzeme ortada ödediğimiz paraya bakıncada üzülüyorum artık.Malesef hersey ates pahası azıcık bisey alıyorsun marketten bir dunya para dokuyor sun insan yol boyu sorguluyor ben bu kadar tutacak neler aldım diye
Almasan olmuyor alıncada insanın ıcıne oturuyor aslında mesele para olması yada olmaması degil verdıgın para aldıgın urun etmiyorKesinlikle aldığımız malzeme ortada ödediğimiz paraya bakıncada üzülüyorum artık.
Pirzola yerine kuzu biftek öneririm ya da kaburga.Geçen büyük bir markette resmen pirzolanın fiatı 115 liraydı yuh dedim bunu yesem ne olacak yarısı kemik bir baygınlık geçirmek istedim oracıkta..
Kaburgayı zaten hep alırız,pirzola ne olacakki zaten yarısı kemik oluyor.Pirzola yerine kuzu biftek öneririm ya da kaburga.
En son pikniğe giderken bulamadık pirzola, bifteği ve kaburgası kalmış, ayrı ayrı aldık.
Hele biftek vallahi pirzoladan daha iyi oldu, kemiği yok bir şeyi yok ve çok daha ucuz.
Kaburga kısmı da ben kemik sıyırmayı seven 2 ayaklı bir canlıyım
Onu sıyırması pek keyifli oluyor.
Allahtan farkettim, saf saf bekleyebilirdim de.Umarım sorunsuz halledersin.
çok sinir bozucu oluyor bu durum
Et tavuk fatketmiyor, sıyırıyorum yahuKaburgayı zaten hep alırız,pirzola ne olacakki zaten yarısı kemik oluyor.
Ben bide genelde et yemem etçi olan eşimdir evde.
Ama kemirmeyi bende çok severim