Geçinemeyenler kulübü

Zencefil-bal, kekik,Reyhan, limonlu su tarzı bitkileri içiyorum 4ü de covide karşı bağışıklık güçlendirici burda dursun belki işine yarayan olur. Çörekotu yağı da aynı şekilde.

gargarayı deneyeyim,ağzımın içi aft doldu hararetten klasik gargara yapıyorum bana mısın demiyor. Amacım ilaçsız atlatmak ama aileme ilaçları kullandırttım. Sadece yaştan dolayı ilaçsız atlatabilirsem iyi olur diye düşünüyorum. Dışardan biri okuyunca ilaçlar zararlı öı diye bir düşünceye girmesin.

Oy oy kıyamam minik yavru. Allahım tez elden şu hastalığı alsın üstümüzden. Sıkış tepiş mekanlarda insanların ağız kokusunu duyduğum günleri özledim ayy şaka gibi.

Tek bildiğim, bu böyle gidecek bir düzen değil.
Her gün duyduğumuz ya da duymadığımız yokluk sebepli onlarca intihar yaşanıyor.
Siyasetten mümkün mertebe uzak durmaya çalışıyorum ama vatandaşın aç iken, kütüphane yapsan ne, uçak icat etsen ne...

Açlık yahu açlık, gerekirse tüm yapısal çalışmaları durdur, iptal et ne edersen et ama vatandaşını ölüme sürükleme.
Bunların örneklerini çok gördük ne feci olabileceğini az çok tahmin edebiliyoruz.
İlla yağma mı yapılsın illa savaş mı çıksın...

Kıyamam, ilaçlarını al mutlaka.
Bu işin yaşlısı genci bağışıklığı falan yok.
Muhtemelen 5 sene sonra incelendiğinde atıyorum ‘b12 si düşük insanlara çok etki etti’ ya da ‘şu gen sahiplerinde tahribat bıraktı’ gibi.
Sen de iç mutlaka lütfen.

Ben henüz test yaptırmadım, o yüzden favimol tarzı ilaçlarım yok, üç gün sonra nöbetim var nöbetimden bir gün önce yaptıracağım kendi hastanemde ki problem çıkarılmasın.

Ben henüz test yaptırmadım, o yüzden favimol tarzı ilaçlarım yok, üç gün sonra nöbetim var nöbetimden bir gün önce yaptıracağım kendi hastanemde ki problem çıkarılmasın.
O süreye kadar ciğerlerine ilerlemesin?
Hastane ne gibi problem çıkarıyor?
Sizlerin her türlü izinleri vs iptal biliyorum da bu zorunlu bir durum yani, hasta hasta çalıştırıyorlar mı?
Aynı şekilde çalışıyorsun, temaslıydın.
Seninle en son çalışan ekibi de bilgilendirmek gerekmiyor mu, ay o kadar feci mi şartlarınız ya?

zaten herkes potansiyel covitli gozuyle bakiyorlar hastanedekilere

biz 5 litre sutu 20 liraya aliyoruz, sizinki litresi 4.5 liraya geliyo, damacana ucuzmus ama

Migros, çağdaş, yunus, şekerciler ve makro center.
Olduğunu bildiğim marketler bunlar, migros harici diğer hepsinde stok sıkıntısı yaşanıyor.
çagdasa gitmek icin her gun 12 km yol gitmem gerekiyor gunluk alisverise mumkun degil oraya gitmem ama aylik alisverisimi ordan yaparim.
ankaranin en temiz market.
yunus yakinim da var ama bulundugum ortam toplulugu a.o.ç nin a sına katlanamayan tipler oldugu icin sutu gelsede almiyorlar sanirim oyuzden hic gelmiyor.
digerleri yok zaten

C ceycey0406

Çağdaşın buradaki marketinde fare gezinirken görüntüleri düşmüştü sosyal medyaya
Yani olabilir, marketler giriş kat yerler, depoları falan var.
Hiç temiz mi diye bakmamıştım bir markete.

Benim önüme açılıyor, 6 aydır dekor yapıyor.
50 metre yoktur açılan yer ama ben yokuş tepesiyim, o aşağı girişi
Gözüm yer mi, bilmiyorum.

ben o goruntuyu izleyince hayret ettim ve sana sunu soyleyim kesinlikle marketin pisliginden degildir o olay.
sahibi boyle konulara cok titizdir,
her markette her eleman her isi yaoarken cagdasta her isin en az bir personeli vardir,
buna depo personelide dahil.
depolari etleri,peynirleri temizdir
mesela her market gibi manavi disari kolay kolay atmaz cunku bilirler disarda manavi kalan marketin urunlerinin basina gelecekleri,
en fazla gunluk portakal mandalin sogan koyar onuda aksam iceri cektirirler mutlaka.
cagdas temiz yer emin ol

Ben seviyorum zaten.
Hatta bizim burada o kadar çok ki çağdaş, ne alacaksam o konsepttekine gidiyorum.
Bir tane var, yaşamkent anka sokağında küçücük ama resmen butik bir market.
Sipariş üzeri sana mal getiriyor, et sebze meyve şeklinde.
Oraya gelen dağ çileğini başka hiçbir yerde bulamazsın.

Alacaatlıdaki bir avm resmen, gezmeyi en çok sevdiğim yerlerden biri.
Tabak çanak ve yine bulunmaz ürünler için favorim.
Bir tanesi eskişehir yolu üzeri olan normal alışveriş, kocam oraya gider alır çıkar ben hiç gitmem, gezecek bir şeyi yok

bende haftada bir mail atiyorum buraya da gelsinler yakına buyursunlar diye ama yok

Gelir gelir.
Geldi mi de adım 5 km içine 3 tane açar en az.
Bana en yakın 2 tane migros var, yeni bimle a 101 açıldı yokuş girişine, çağdaş da onların karşısına geliyor.
Rekabet tavan
musteri sayisi coktur orda migrosla çağdaşın,o yuzden marketleri coktur.
bak bizim buraya gelmiyorlar neden potansiyel yok
bir tane bile marketleri yok burda 12 km otede adim basi,
dikmende annemin evinin etrafinda 4 tane cagdas var mesela
potansiyel gordukleri yerlere yatirim yapiyorlar

Gecmis olsun hastasiniz sanirim yorumlari geri alarak baktim yorumlar size gibi yanlis anlamadiysam.
Süt ile sarımsak karışımı idi sanırım bende tarif vereyim belki iyi gelir , bi arastirin nettten iyi geldigi soylentiler arasinda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…