- 14 Haziran 2019
- 14.535
- 70.453
-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.901
Çiğ süt daha ucuz oluyor aslında sanki. Sütçüdeki o çiğ sütler bana bakteri yuvası geliyor. Alamıyorum hiç.3 lt 13 normal değil mi ya?
Çiğ süt olsa ucuz derim de pastorize süt diyorsun...
Ank da çiğ süt daha pahalıÇiğ süt daha ucuz oluyor aslında sanki. Sütçüdeki o çiğ sütler bana bakteri yuvası geliyor. Alamıyorum hiç.
Bu da öyle. Belediye Eskişehirdeki ilçelere hayvan bağışladı. Onların sütü işleniyor. Toplama süt değil. En güzel kısmı da yağı alınmıyor. İki parmak kaymak tutuyorAnk da çiğ süt daha pahalı
Alıp elbette kaynatmak, süzmek lazım.
Bir arkadaşım alıp yoğurt yapıyor, böyle bir kaymak yok.
Altın sarısı ve kaç kase kaymak çıkarıyor, nasıl lezzetli.
Annem de alıyor haftalık, benim bebelere yoğurt yapıyor.
Sanırım 4 buçuk tl litresi.
Altın gene fırlayacak bana güvenin varsa elinizin altında para altına yatırın. Finans uzmanı murat özsor ve aakashi doshi.Bende 780 den aldım 2 tane degerlendıreyım dedim bırıktırdıklerımı ama gel gor ki daha da dustu daha dusmez diye dusunuyordum halbukı
Allah bir sıkıntı vermez ise 780 ni tekrar gormeden bozdurmam
Valla suan kenarda 1 tane gram alacak kadar param var onuda daha once deneymden korktugumdan alamadım alırım altın kesin yine duser benim sansıma
Insallah yoktur oyle bırsey ya yaptılarsa bogazlarında kalsın
Fiziksel olarak güçlü durmaya calısıyorum ama değilim. Boğazım çok fena, kemiklerim sızlıyor. Babam da pozitif olmuş haberi geldi, anneannemler dedemler de olmuş. Çok feciyim psikolojik anlamda. Aileme de belli etmiyorum söylemedim onlara. Yatağın dibinde cenin pozisyonuNeyapsamkisimdi nasılsın bugün? Daha iyi misin?
Çook çok geçmiş olsun, hepiniz en kısa sürede atlatacaksınızFiziksel olarak güçlü durmaya calısıyorum ama değilim. Boğazım çok fena, kemiklerim sızlıyor. Babam da pozitif olmuş haberi geldi, anneannemler dedemler de olmuş. Çok feciyim psikolojik anlamda. Aileme de belli etmiyorum söylemedim onlara. Yatağın dibinde cenin pozisyonu
Bu arada ben Ankarada yaşarken AOÇ cam günlük süt alıyordum o da güzeldi. Hala Ankarada olsam herhalde ona devam ederdim. O sütün de dondurmanın da tadı başka yerde yokAnk da çiğ süt daha pahalı
Alıp elbette kaynatmak, süzmek lazım.
Bir arkadaşım alıp yoğurt yapıyor, böyle bir kaymak yok.
Altın sarısı ve kaç kase kaymak çıkarıyor, nasıl lezzetli.
Annem de alıyor haftalık, benim bebelere yoğurt yapıyor.
Sanırım 4 buçuk tl litresi.
Çok teşekkür ederim allah hiçbirinizin kapısından geçirtmesin ya. Gercekten bu derece yıpratacağını acıtacagını düşünmüyordum.Çook çok geçmiş olsun, hepiniz en kısa sürede atlatacaksınız
Benim kuzenim de atlattı. Az çok süreci gördük. Sigara içmeyen, sağlıklı beslenen, takviye alan 35 yaşında insan biz rahat atlatır demiştil ama o biraz zorlandı tabii. Hatta kanser hastası teyzem ondan daha iyi atlattı tuhaf bir şekilde.Çok teşekkür ederim allah hiçbirinizin kapısından geçirtmesin ya. Gercekten bu derece yıpratacağını acıtacagını düşünmüyordum.
Ya yanlış anlaşılmak istemem ama benim et-tavuk-süt tüketmeyen evine girmeyen anca düz geçinen iş arkadaşım 0 belirti ile atlattı rastgele öğrendi. Benim dolapta etler sütler ballar,yaşım ondan genç. Ama sırtıma balyozla vuruyorlar sankiBenim kuzenim de atlattı. Az çok süreci gördük. Sigara içmeyen, sağlıklı beslenen, takviye alan 35 yaşında insan biz rahat atlatır demiştil ama o biraz zorlandı tabii. Hatta kanser hastası teyzem ondan daha iyi atlattı tuhaf bir şekilde.
Tüm süt ürünlerine bayılırım aoç nin.Bu arada ben Ankarada yaşarken AOÇ cam günlük süt alıyordum o da güzeldi. Hala Ankarada olsam herhalde ona devam ederdim. O sütün de dondurmanın da tadı başka yerde yok
Çok geçmiş olsun.Fiziksel olarak güçlü durmaya calısıyorum ama değilim. Boğazım çok fena, kemiklerim sızlıyor. Babam da pozitif olmuş haberi geldi, anneannemler dedemler de olmuş. Çok feciyim psikolojik anlamda. Aileme de belli etmiyorum söylemedim onlara. Yatağın dibinde cenin pozisyonu
Dedıgım gibi 1 tane gram alacak param var sızımı kırıcam alırım onunlaAltın gene fırlayacak bana güvenin varsa elinizin altında para altına yatırın. Finans uzmanı murat özsor ve aakashi doshi.
Ben bugun ozellikle yemekleri yapip, karnimi doyurup gittim. Yoksa ac karinla ve evde yemek yoksa gereksiz seylerde aliyorum diye. Evde ne bittiyse onu alip geldim hemenBugün ben yine sıfır lira harcadım
2 günlük yemek pişirmeyi seviyorum
Cok gecmis olsun. Allah tum ailenize tez zamanda sifa versin insallah. 2 hafta önce evimize benim yüzümden bulasti, ben hic hissetmemistim ilk baslar bas agrim vardi ama normal birseydir diye gecistirdim covid hic aklima gelmedi, sonra tat koku gidince covid olduğumu anladim zaten atlatmistim ilac vs kullanmadan gecirdim. Esime de o siralarsa bulasmisti o ateslendi ve yogun halsizlik vardi. 20 aylik kızımda 2 gun ates sonra burun akintisi şeklinde covidi gecirdi.Fiziksel olarak güçlü durmaya calısıyorum ama değilim. Boğazım çok fena, kemiklerim sızlıyor. Babam da pozitif olmuş haberi geldi, anneannemler dedemler de olmuş. Çok feciyim psikolojik anlamda. Aileme de belli etmiyorum söylemedim onlara. Yatağın dibinde cenin pozisyonu
Ben de pastorize daha pahalı diye biliyorum işte. Uht değil de günlük cam şişeler yami. Belediye süt olayına girmeden o şişelerden alıp yapıyordum. Biraz olsun ucuzladı yaniKhomyuk şimdi baktım o cam şişe 7 tl.
1,5 kg lık normal kaymaksız yoğurdu 12,90.
1 kg tereyağ ise 62 tl.
Buralarda çiğ süt de pahalı hatta kullanıyor olmak bir statü gibiBen de pastorize daha pahalı diye biliyorum işte. Uht değil de günlük cam şişeler yami. Belediye süt olayına girmeden o şişelerden alıp yapıyordum. Biraz olsun ucuzladı yani
Kuru ekmek yiyen de doyar olayını görmüşsünüzdür. İnsaf falan beklemiyorum artıl ondan da..Buralarda çiğ süt de pahalı hatta kullanıyor olmak bir statü gibi
Bilemedim, bence pahalı ya.
Çiğ süt dediğin 2 tl olur maksimum, uht en ucuzu 4 tl.
Aoç daima pahalıydı, başka marka pastörize günlük sütler 5 tl civarı.
Süt, ekmek, su, yumurta, un vs.
Bir zahmet en en düşük seyirde, bedavadan biraz pahalı olmalı.
Mecliste birkaç gündür ‘geçim’ problemleri konuşuluyor, belki biraz insafa gelinir.