Geçinemeyenler kulübü

Istanbul bilisimden daha dolandırıcı bir site bilmiyorum. Allahtan butun pislikleri ortaya çıktı. Binlerce insan magdur oldu. Herkes hakkini alir insallah. Siz Hangi siteden alisveris yaptınız.?
Birikim kenara dursun galiba net üzerinden dolandırıldım şuan
Yaptığım bir alışveriş sonucu yok, bekletiliyor ve telefonla falan ulaşamıyorum.
Hadi hayırlısı...

Bendensin gel sarılalım.
Beş çeyrek aldım ben 780’den geçen ay.

Oğlanın yurt parası için saat başı kur takibi yapıyorum.
Az daha düşer mi? Diye.
Bunda da çuvallamazsam iyidir.
Yaptırımlar geldi, çok zor ama belli olmaz inşallah düşer. Aslında birazcık iyi bir şey olsa o kadar hızlı düşüyor ki kur. 2012’de 1,75 civarındaydı kur. Bari 7’nin altına düşse.

Istanbul bilisimden daha dolandırıcı bir site bilmiyorum. Allahtan butun pislikleri ortaya çıktı. Binlerce insan magdur oldu. Herkes hakkini alir insallah. Siz Hangi siteden alisveris yaptınız.?

Çok şükür ki alışveriş sitesi değil.
Hediye kutularının olduğu bir site.
Minik hediye tadında, kutu içeriği dünya kahveleri, çayları, birkaç küçük hatıralık tadında şeyler.
Dolayısıyla yüklü bir meblağ söz konusu değil.
Çiçek yerine yapılan bir jest gibi, 170 tl lik alışverişime olan olur en fazla.

Hayır yani doğru düzgün bir site idi, aylık abonelikleri de var ama son birkaç gündür ne müşteri hizmetlerine ulaşılıyor ne de siparişler kargoya verilmiş, cumadan beri sosyal medyalarında, maillerde bir geri dönüş yok. Benim gibi birkaç gün içinde sipariş veren herkes mağdur.

batmis olabilirler ozaman hizlial diye bir site vardi,onlarda boyle battiklarini belli etmeden baya bi musteriyi zor durumda birakip kayboldular

Bikutumutluluk mu?

O kadar zor ki.
İki kişi çalışıp , ihtiyaçların alırken bile luksmus gibi hissetmek çok zorlayıcı. Ama bu algı oluşturuldu.
Yani mevsim gecislerinde yapacağın giyim alışverişi , çocuğun için yapacağin oyuncak kitap alışverişi , evine alacağın ruhuna iyi gelecek bir eşya... Minimalizmi desteklememe rağmen çok zorlanıyorum.
Bir kadının sadece beğendiği için bir şeyi alması çok mu garip artık benim için çok garip.
Benim ve çevremdeki bir çok insan için.
Tek çocuğum var ve eğitim hayatı için o kadar kaygılıyım ki.
Önceden birikim de yapabiliyorsun ama artık çok zor. Yani ek bir gelir kaynağı olmayan insanlar için ülke şartlarında standart maaslarla yaşamak sadece yaşamak...
Anlamı pek olmadan. Tadsız tuzsuz...
Elbette ki bolca şükür. Sağlığımızı korumaya çalışıyoruz hem beden hem ruh.
Çünkü ne yazık ki her ikisi de çok pahalı.
Tek isteğim en azından cocuklar için eğitim ve sağlığın eşit olabilmesi bu ülkede...
İnsanların insanca yaşayabilmesi için paramızın bir değeri olmasını isterdim. Ne yazık ki idare ederek , ay sonunu getirebildiğimiz zamanlarda şükür moduna giriyoruz.
Umarim herkes emeğinin karşılığını alır.

Bugünkü harcama 1 şampuan 18 tl (yuh)

Patates soğan 2 ekmek 8 tl

Geçen büyük bir markette resmen pirzolanın fiatı 115 liraydı yuh dedim bunu yesem ne olacak yarısı kemik bir baygınlık geçirmek istedim oracıkta..
Malesef hersey ates pahası azıcık bisey alıyorsun marketten bir dunya para dokuyor sun insan yol boyu sorguluyor ben bu kadar tutacak neler aldım diye

Geçen büyük bir markette resmen pirzolanın fiatı 115 liraydı yuh dedim bunu yesem ne olacak yarısı kemik bir baygınlık geçirmek istedim oracıkta..
Pirzola yerine kuzu biftek öneririm ya da kaburga.
En son pikniğe giderken bulamadık pirzola, bifteği ve kaburgası kalmış, ayrı ayrı aldık.
Hele biftek vallahi pirzoladan daha iyi oldu, kemiği yok bir şeyi yok ve çok daha ucuz.
Kaburga kısmı da ben kemik sıyırmayı seven 2 ayaklı bir canlıyım
Onu sıyırması pek keyifli oluyor.

Kaburgayı zaten hep alırız,pirzola ne olacakki zaten yarısı kemik oluyor.
Ben bide genelde et yemem etçi olan eşimdir evde.
Ama kemirmeyi bende çok severim

Kaburgayı zaten hep alırız,pirzola ne olacakki zaten yarısı kemik oluyor.
Ben bide genelde et yemem etçi olan eşimdir evde.
Ama kemirmeyi bende çok severim
Et tavuk fatketmiyor, sıyırıyorum yahu
Kıkırdak en büyük hobi alanım.

Hamileliklerden sonra ben gibi etsever bir insan soğudu, işlenmemiş ham et yiyemiyorum artık hatta kokusuna tahammül edemiyorum.
Bir zamanlar tandır partisi verirdim, ey gidi günler...

Pirzoladan da soğudum, çok çok ağır geliyor ama kuzu bonfile kokmadı, ağır olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…