- 17 Aralık 2015
- 26.847
- 48.979
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.681
Sevdim seni, kolay kolay sevmem ama can boğazdan gelir diyen birine kanım hemencik kaynarValla ben de caramel waffle yiyorumbence yapmaz.
Bana da bir daha balkonda oturmama ültimatomu geldi, içeride oturursam haftada 2 kere markete giderim diye tehdit ettim, işgal geri püskürtüldübizim evde bu boşanma sebebi
ben neden davet edilmiyorummmmm?He, geceleri işletiyoruz manzaralı manzaralı
oturmam tamam diyip ayakta bekleseydin keske bu aydaBana da bir daha balkonda oturmama ültimatomu geldi, içeride oturursam haftada 2 kere markete giderim diye tehdit ettim, işgal geri püskürtüldü
Benim kocam öyle ama kendisi zengin değilYalnız zenginlerin bir ortak özelliği de doğalgazı biz fakirler gibi köklememesi herhalde. Kayınpederlerdeydim geçtiğimiz günlerde, onların da fındığı var, kirası var, arsası var. Ben arayıp gelmeden evi ısıtın dediğimde çok yaktık, 30da yaktık diyor. Kaloriferler anca ılık asla sıcak değil böyle yakma mı olur. Benden çok paraları var benden az fatura ödüyorlar . Şu an uyandım eve gidip bende merkezi sisteme sövüyorum anca asla zengin olamayacağım siz gibi
bi gidemedin şu filmin evineben neden davet edilmiyorummmmm?
Bizim evde yaradır market, avm de harcayamadığımı markette harcarım çünküoturmam tamam diyip ayakta bekleseydin keske bu ayda
ne aliyosunuz ya marketten okadar, ben standart alisverisi yaparken bile sıkılıyorum vallaBizim evde yaradır market, avm de harcayamadığımı markette harcarım çünkü
yayıldı mi ?şu mutasyonlu virüs işi cok canımı sıkıyor ya
ben fakirim buzdolabı tamtakırrr ne ikram edeyim kadınaaa.bebeler de var hemmmmmsen onu çağır
17 ilde yayılıyor da bu değil öteki varyantın ölüm oranı yüksekyayıldı mi ?
alışveris yap cimriben fakirim buzdolabı tamtakırrr ne ikram edeyim kadınaaa.bebeler de var hemmmmm
hangi varyant ? kactane mutasyon var ben moralim bozulmasin diye izlemiyorum17 ilde yayılıyor da bu değil öteki varyantın ölüm oranı yüksek
aşılamanın cok hızlı yapılması lazım
güney afrika varyantı. ingiltere de cok bişi yok sadece yayılma hızı artıyor ötekinin ölüm oranı yüksek.hangi varyant ? kactane mutasyon var ben moralim bozulmasin diye izlemiyorum
Market gezmek en büyük zevkim.ne aliyosunuz ya marketten okadar, ben standart alisverisi yaparken bile sıkılıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?