- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.401
asıl annen zenginn senin biz tl ile annen euro ileeeee.C ceycey0406filmdelisi siz zenginler hanginiz daha zengin onu anlamaya calisiyosunuz ondan haberiniz var ben mesela bizimkilere kurban kestim diyemiyorum, bir sene kazara soyledim o kadae borc var kredi var nasil kestiler yahu yalan soyluyolara dondu iş adamlar inanamiyo
Yok anacım, hangimiz değil ‘lan bunlar bu parayı nereden buldu, gömü mü yoksa gelin damadı falan mı dolandırdılar’ ayağıC ceycey0406filmdelisi siz zenginler hanginiz daha zengin onu anlamaya calisiyosunuz ondan haberiniz var ben mesela bizimkilere kurban kestim diyemiyorum, bir sene kazara soyledim o kadae borc var kredi var nasil kestiler yahu yalan soyluyolara dondu iş adamlar inanamiyo
annem başka annemi herkes bilirasıl annen zenginn senin biz tl ile annen euro ileeeee.
damadi dolandiramaz onlar gelindir o kesinYok anacım, hangimiz değil ‘lan bunlar bu parayı nereden buldu, gömü mü yoksa gelin damadı falan mı dolandırdılar’ ayağı
en azından eceliyle ölmüş.bir de ölü taklidi yapanlar var borcunu vermemek içinC ceycey0406 1 sene once bir akrabasi annemden 2 haftaya odemek sarti ile 1000 euro aldi bugun adam koronadan fevat etti gitti annemin binlik yani
allah rahmet eglesin ama amcada 1 sene ölü taklidi yapti vallaen azından eceliyle ölmüş.bir de ölü taklidi yapanlar var borcunu vermemek için
kız yok arkadas edındım .Bende işaret dili biliyorum tercümanlik seviyesinde.
İşime yaradı demişsin.ne işine yaradi ?
Adli vakalara mi gidiyorsun
yaaa khomyukBen döndüm ahali, neler yaptınız?
Valla bir gittim mi 10 gün kesin gidiyorum ben de anlamadımyaaa khomyukhoş geldin :)
iyiyiz sen neler yaptın
banın ne kadar uzun sürdu
hafta sonu kalkacakmiş sanirim yasaklar öyle duydum ama ne kadar dogru bilmiyorum.Valla bir gittim mi 10 gün kesin gidiyorum ben de anlamadım
Nolsun ya, kayınvalideme geldik, yasaklar başlamadan döneceğiz. Cuma akşamı geldik, perşembe döneceğiz. Bir seneyi geçmişti görüşmemiştik. Bir tek yazın eşim cenazede üç dört gün görmüştü. Aslında içime de sinmedi başta ama sonra dedim 13 aydır torun görmediler kalk kızım sevaptırEn sıkıcı sürecimde banlı olmam olmadı yani.
Benimkiler gelemiyor da biz senede iki üç kere gideriz. Normalde ara tatilde dört beş gün yazın bir haftaydı. Bir senenin kıyağını geçtim ama darlandım bildiğin gibi değilhafta sonu kalkacakmiş sanirim yasaklar öyle duydum ama ne kadar dogru bilmiyorum.
bizimkilerde gelmeye yer ariyorda bana nazlari gecmiyor
bizimkiler pandemiden önce her ay 2 3 gun geliyorlardı, o 2 3 gun bile zulüm gibi geliyodu bana, televizyonu acip aksama kadar butun kadin programlarini yarismalari izliyorlar yetmiyor tekrarlarini izliyorlarBenimkiler gelemiyor da biz senede iki üç kere gideriz. Normalde ara tatilde dört beş gün yazın bir haftaydı. Bir senenin kıyağını geçtim ama darlandım bildiğin gibi değil
Benim kayınvalidem sıkıntılı bir tip değil gibi. Yani ilk sene biraz borusunu öttürmeye kalktı baltı ben dişliyim uzlaşmaya başladı. Şimdi canım cicim oldu. Akıllı kadın.bizimkiler pandemiden önce her ay 2 3 gun geliyorlardı, o 2 3 gun bile zulüm gibi geliyodu bana, televizyonu acip aksama kadar butun kadin programlarini yarismalari izliyorlar yetmiyor tekrarlarini izliyorlarbana daral geliyor, kafa yapimizda uyusmuyo zaten hic biriyle gitselerde kurtulsam moduna giriyorum
bizimkiler bildigin şuursuzBenim kayınvalidem sıkıntılı bir tip değil gibi. Yani ilk sene biraz borusunu öttürmeye kalktı baltı ben dişliyim uzlaşmaya başladı. Şimdi canım cicim oldu. Akıllı kadın.
Ama kayınpeder aynı muhabbetleri döner dolaşır açar. Aynı hikayeleri dinlemekten bıktık. Bir de koca sesli. Küsüz üç senedir ondan arrık o gelince bahane bulup başka odaya geçiyorum.
Tek avantajı gelemiyorlar. Ama gidincede bir kaç gün kalıyorum.
Bizim görüntülü arama günümüz haftada bir. Bizim oğlan onda da konuşmaya asla gitmiyor. Bu sene doğumgününde ne oyuncak alalım dediler onda bile var benim oyuncağım istemem dedi. Aşırı mesafeli onlara. Bazen diyorum çocuklar annelerinin gerçek hislerini hissediyor olabilir mi ki? Uzak mı duracak acaba böylebizimkiler bildigin şuursuz
her tatili her firsati yanlarinda gecirelim istiyorlar, utanmasalar hafta sonlarida gelin buraya diyecekler.
ilk zamanlar cok gidiyorduk sonra hem kizlarinin hem kaynananin hareketleri laflari dolayisiyla bayramdan bayrama gitmeye basladik anladilar seslerini kestiler buyuk oranda ama, simdide kizin ustune oynuyorlar torunum sana soyledim gelinim sen anla hesabi.
kizima hic bir sey demedim zaten kucukte ne diyebilirim sonucta ama eskiden her gun gorusmek isterdi onlarla telefondan, simdi aradiklarinda 2 e dk konusup sıkıldim ben sizinle konusmak istemiyorum diyip kapatiyo.
o sayede her gun olan goruntulu arama tacizleride bitti
banada hissediyorlar gibi geliyor.Bizim görüntülü arama günümüz haftada bir. Bizim oğlan onda da konuşmaya asla gitmiyor. Bu sene doğumgününde ne oyuncak alalım dediler onda bile var benim oyuncağım istemem dedi. Aşırı mesafeli onlara. Bazen diyorum çocuklar annelerinin gerçek hislerini hissediyor olabilir mi ki? Uzak mı duracak acaba böyle
Hoşgeldin beraber uçup beraber geldik sjdjdjdBizim görüntülü arama günümüz haftada bir. Bizim oğlan onda da konuşmaya asla gitmiyor. Bu sene doğumgününde ne oyuncak alalım dediler onda bile var benim oyuncağım istemem dedi. Aşırı mesafeli onlara. Bazen diyorum çocuklar annelerinin gerçek hislerini hissediyor olabilir mi ki? Uzak mı duracak acaba böyle
Sen de hoşgeldinHoşgeldin beraber uçup beraber geldik sjdjdjd
Soruna cevap olarak evet hissediyorlar. Annemin sevmediği ama bize yansıtmadığı (küçükken) herkese mesafeliydim. Şimdi de görüşmüyorum. Hatta kocam izin vermiyor bile dedim dolaylı olarak. Halbuki adamın bundan haberi bile yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?