- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi chamallows
- #8.381
eşim aldığı gün söyler hatta aldığı saat.kiraladık, illa aldım diyip hava atip sefam olsun mu diyecenbahane cok sen yeterki anahtari gosterme
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim aldığı gün söyler hatta aldığı saat.kiraladık, illa aldım diyip hava atip sefam olsun mu diyecenbahane cok sen yeterki anahtari gosterme
![]()
İyi de bacım, kocan illa ailesine söyler.kiraladık, illa aldım diyip hava atip sefam olsun mu diyecenbahane cok sen yeterki anahtari gosterme
![]()
Filtredir o, güzellik çekimleri.hiçç fikrim yokkk ne yapıyorlarsa.ben telefonu konuşmak whatsap normal resim çekmek batak okey oynamak işcep ve alışveriş siteleri gezmek dışında hiçç kullanmadımm.tik tok u bile burada duydum aylar önce ama nasıl bir yer vallahi bilmiyorumm
e çene yi biraz tutmak lazımeşim aldığı gün söyler hatta aldığı saat.
Daha napacan.ben telefonu konuşmak whatsap normal resim çekmek batak okey oynamak işcep ve alışveriş siteleri gezmek dışında hiçç kullanmadımm.
aynen öyleeeee .1 gram altın alıp yastık altına atmaya benzemezİyi de bacım, kocan illa ailesine söyler.
E ailesi öğrenince onlar gelmek ister, görümce elti varsa o.
Onlar bilince senin ailen dolayısıyla bilecek onlar var vs, ister istemez duyuluyor, neyi gizleyeceksin?
1 sene gizle 2 sene gizle, çocuklar yumurtlar en kötü.
benim dayimlar 10 sene once yazlik almis biz daha bu sene ögrendik biz derken dayimin 8 kardesiİyi de bacım, kocan illa ailesine söyler.
E ailesi öğrenince onlar gelmek ister, görümce elti varsa o.
Onlar bilince senin ailen dolayısıyla bilecek onlar var vs, ister istemez duyuluyor, neyi gizleyeceksin?
1 sene gizle 2 sene gizle, çocuklar yumurtlar en kötü.
insta yok twitter yok face yok tik tok yok snapchat yok yok oğlu yokkkkkDaha napacan![]()
Oho biz daha almadan fikir aşamasında sereriz, tüm sülaleye danışır onay alırız.e çene yi biraz tutmak lazım![]()
Varmış varmış dün kuzenden öğrendim. Diyoki filtreyi uygulayıp telefona kaydet diyosun. Sonra kaydettigin yerden Instagram hikayeye atiyosun. Filtre adın çıkmıyor dedi. Yaptı göster hattaFiltredir o, güzellik çekimleri.
Onda uğraşma yok yahu, hepimiz çekiyoruz filtreli foto.
Üstünde yazıyor zaten onun, sıkıntı yok kandırmaca yok![]()
Yahu bizi, eşimin kuzeninin eşinin ailesinin yazlığına davet ediyorlar, sen düşün.benim dayimlar 10 sene once yazlik almis biz daha bu sene ögrendik biz derken dayimin 8 kardesiama yengeminkiler her yaz ordaymis
![]()
sizin durum farkliOho biz daha almadan fikir aşamasında sereriz, tüm sülaleye danışır onay alırız.
Ölme eşeğim ölme.
boyle seyler bizde hep gizlidir, kim kimin neyi var bilmez pek.Yahu bizi, eşimin kuzeninin eşinin ailesinin yazlığına davet ediyorlar, sen düşün.
Kuzenin ya da eşinin değil, gelinin ailesi yani
Tapu kadastro gibiyiz biz, kimde nerede ne var, her şey bilinir, söylenir.
Hatta az önce dedim biri bir şey alacaksa oho sülale duyar, şuraya bak falan denir.
Var, yok değil.Varmış varmış dün kuzenden öğrendim. Diyoki filtreyi uygulayıp telefona kaydet diyosun. Sonra kaydettigin yerden Instagram hikayeye atiyosun. Filtre adın çıkmıyor dedi. Yaptı göster hatta
Bak akraba demiyorum, tüm memleketli bilir yahu.boyle seyler bizde hep gizlidir, kim kimin neyi var bilmez pek.
bizde de aynı durummBak akraba demiyorum, tüm memleketli bilir yahu.
Şu kadar diyeyim, eşimin amcasının torununun evli olduğu adamın iş ortağının servetini biliyoruz, hangi mekan onun falan![]()
allah allah o nasil bir giybet leveli kizBak akraba demiyorum, tüm memleketli bilir yahu.
Şu kadar diyeyim, eşimin amcasının torununun evli olduğu adamın iş ortağının servetini biliyoruz, hangi mekan onun falan![]()
Offf, çok fecahat çok.allah allah o nasil bir giybet leveli kiz![]()