- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.421
Öyle düşünme bence. Ben bu uzaklaşmayı yaşayan biri olarak çocuğumun her iki tarafla da cok iyi anlaşmasını isterim. Herkes gidici, aile kalıcı maalesefSen de hoşgeldin
Üzüldüm diyemeyeceğim zırt pırt gelmelerine sebep olacak bir samimiyet kursun istemiyorum da açıkçası ama bakaloö
aile kalıcı evet ama, ben mesela çocuguma inatla kendi doğrularını itelemeye çalısmalarından çok rahatsızım.Öyle düşünme bence. Ben bu uzaklaşmayı yaşayan biri olarak çocuğumun her iki tarafla da cok iyi anlaşmasını isterim. Herkes gidici, aile kalıcı maalesef
Merhaba okuyunca yazmak üstedim. Msb kreşine kayıt yaptırmak için illa msb pers olmaya gerek yok. Oncelik onların tabi ama yanılmıyorsam agustos ayında basvuru alıyorlar. Devlette mimar bi arkadasım gonderiyordu, pandemi de kapalılar ama sanırım. Yazın 3 hafta tatilleri oluyor, o önermişti ama bana bi kreş için fazla kalabalık geldi. Yeri, trafiği falan da problem. Arayıp bilgi alabilirsiniz bence.eşim msb ye bagli bir kurumda kimya laboranti, msb ye gecen sene baglandilar daha once yanlis hatirlamiyorsam genel kurmayliga baglilardi emin degilim, ama artik msb personeli olarak geciyorlar
aaa ben msb kresi diyince ordu evleri gibi disardan kisiler almiyolardir gibi dusundum.Merhaba okuyunca yazmak üstedim. Msb kreşine kayıt yaptırmak için illa msb pers olmaya gerek yok. Oncelik onların tabi ama yanılmıyorsam agustos ayında basvuru alıyorlar. Devlette mimar bi arkadasım gonderiyordu, pandemi de kapalılar ama sanırım. Yazın 3 hafta tatilleri oluyor, o önermişti ama bana bi kreş için fazla kalabalık geldi. Yeri, trafiği falan da problem. Arayıp bilgi alabilirsiniz bence.
uzak mı evine?aaa ben msb kresi diyince ordu evleri gibi disardan kisiler almiyolardir gibi dusundum.
aramak en mantiklisi aslinda yada gidip gormek
cok degil aslinda ama mecbur aracla goturup getirmem gerekecekuzak mı evine?
Ay niye öyle diyorsun alındım şimdi . Kız valla şu aralar kafam kazan gibi bir ton soru ve sorun var. Fırsat buldukça giriyorum ama ...aybush ve lilly de yokoldular artık bize takılmıyorlar
Merhabalar.filmdelisi merhaba,
Küçük kızımı Mart-Nisan gibi kreşe başlatmayı düşünüyorum. Büyük kızımın gittiği kreş pandemi nedeniyle kapandı maalesef. Çayyolu- Yaşamkent civarında tavsiye edebileceğin bir yer var mı?
Taşınma işlemleri mi kolay gelsinnnnAy niye öyle diyorsun alındım şimdi . Kız valla şu aralar kafam kazan gibi bir ton soru ve sorun var. Fırsat buldukça giriyorum ama ...
Hem o hem iş yeri hem çocuklar hem geçim vs vsTaşınma işlemleri mi kolay gelsinnnn
Benim büyük kızım Tad’daydı. 3 ve 4 yaşta gitmişti. Çok memnundum ama kreş binasını kapattılar maalesef.Merhabalar.
Tad vardı, taşındı o da.
Delta, us akademi falan sıklıkla duyduğum yerler.
Eğitimleri de oldukça iyi, geçen sene british culture e yoğunlaşmıştım ama gordion tarafında olması sebebiyle vazgeçtim.
Montessori olarak birçok yer biliyorum, instagramda hep takip ediyordum, sildim kreş meselesi bitince
Tabii beklentiniz nedir, bu da önemli.
Yabancı ve iki öğretmenli kreşler bir yanda, sosyal donatısı müthiş kocaman bahçesi olanlar bir yanda.
selam cınımselam fakirlerrrr
Sanada selam çantaları olan zenginselam fakirlerrrr
ucuza kapattım onları amerikada arkadaşlarım varrrrSanada selam çantaları olan zengin
Hadi ordan, marka her yerde marka ve her yerde pahalıucuza kapattım onları amerikada arkadaşlarım varrrr
sen öyle sann outlet yerleri biliyor ordan getirenlerrrHadi ordan, marka her yerde marka ve her yerde pahalı
Öyle ama sonuçta yine dolarsen öyle sann outlet yerleri biliyor ordan getirenlerrr
dolar olarak veriyorum zatenn ödemeyii.ama türkiye fiyatının en az yarısını ödüyorummÖyle ama sonuçta yine dolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?