Geçinemeyenler kulübü

kiraladık, illa aldım diyip hava atip sefam olsun mu diyecen bahane cok sen yeterki anahtari gosterme
İyi de bacım, kocan illa ailesine söyler.
E ailesi öğrenince onlar gelmek ister, görümce elti varsa o.
Onlar bilince senin ailen dolayısıyla bilecek onlar var vs, ister istemez duyuluyor, neyi gizleyeceksin?
1 sene gizle 2 sene gizle, çocuklar yumurtlar en kötü.

Filtredir o, güzellik çekimleri.
Onda uğraşma yok yahu, hepimiz çekiyoruz filtreli foto.
Üstünde yazıyor zaten onun, sıkıntı yok kandırmaca yok

noterler birliği mesa ilkokulu zafer koleji bilfennn şimdiki okulunda çürümek.kafamda deli sorular bu aralarrrr kyomyuk gelse de sorsammmm

aynen öyleeeee .1 gram altın alıp yastık altına atmaya benzemez

benim dayimlar 10 sene once yazlik almis biz daha bu sene ögrendik biz derken dayimin 8 kardesi ama yengeminkiler her yaz ordaymis

Filtredir o, güzellik çekimleri.
Onda uğraşma yok yahu, hepimiz çekiyoruz filtreli foto.
Üstünde yazıyor zaten onun, sıkıntı yok kandırmaca yok
Varmış varmış dün kuzenden öğrendim. Diyoki filtreyi uygulayıp telefona kaydet diyosun. Sonra kaydettigin yerden Instagram hikayeye atiyosun. Filtre adın çıkmıyor dedi. Yaptı göster hatta

benim dayimlar 10 sene once yazlik almis biz daha bu sene ögrendik biz derken dayimin 8 kardesi ama yengeminkiler her yaz ordaymis
Yahu bizi, eşimin kuzeninin eşinin ailesinin yazlığına davet ediyorlar, sen düşün.
Kuzenin ya da eşinin değil, gelinin ailesi yani
Tapu kadastro gibiyiz biz, kimde nerede ne var, her şey bilinir, söylenir.
Hatta az önce dedim biri bir şey alacaksa oho sülale duyar, şuraya bak falan denir.

boyle seyler bizde hep gizlidir, kim kimin neyi var bilmez pek.

Varmış varmış dün kuzenden öğrendim. Diyoki filtreyi uygulayıp telefona kaydet diyosun. Sonra kaydettigin yerden Instagram hikayeye atiyosun. Filtre adın çıkmıyor dedi. Yaptı göster hatta
Var, yok değil.
Ama o fotonun filtreli olduğunu hepimiz anlayabiliyoruz, istediği kadar kessin.
Kesik fotoyu koymak zaten filtre demek.
Facetune gibi uygulamalar da belli ediyor zaten kendini.
Ben de kullanıyorum, kullanmıyor değilim.
Renk tonu düzenliyorum, odak değiştiriyorum vs, kendimi değiştirsem ne olur, öyle olmadığım belli yani.
Ama filtre uygulayınca illa ten pürüzsüz oluyor, o ayrı.

allah allah o nasil bir giybet leveli kiz
Offf, çok fecahat çok.
Aksırsan bilinir bu.
Herkes çok kardeş, atıyorum en az 5 6 kardeşler, biri bir şey duyduğu an kardeşlere, kardeşler koca ve çocuklara, çocuklar kendi koca aile dostlarına derken, 1 güne tüm memlekete tamamdır.

C ceycey0406 filmdelisi siz zenginler hanginiz daha zengin onu anlamaya calisiyosunuz ondan haberiniz var ben mesela bizimkilere kurban kestim diyemiyorum, bir sene kazara soyledim o kadae borc var kredi var nasil kestiler yahu yalan soyluyolara dondu iş adamlar inanamiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…