• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Sen de hoşgeldin 😍
Üzüldüm diyemeyeceğim zırt pırt gelmelerine sebep olacak bir samimiyet kursun istemiyorum da açıkçası ama bakaloö😒
Öyle düşünme bence. Ben bu uzaklaşmayı yaşayan biri olarak çocuğumun her iki tarafla da cok iyi anlaşmasını isterim. Herkes gidici, aile kalıcı maalesef

Öyle düşünme bence. Ben bu uzaklaşmayı yaşayan biri olarak çocuğumun her iki tarafla da cok iyi anlaşmasını isterim. Herkes gidici, aile kalıcı maalesef
aile kalıcı evet ama, ben mesela çocuguma inatla kendi doğrularını itelemeye çalısmalarından çok rahatsızım.
dün mesela yemek yedirirken birden durduk yere uzulup aglamaya başladi.
kasımda doğum günü vardı, bunun için kendisine mavi bir elbise mavi bir ayakkabı almıştım ve bunlari kendisi seçmişti.
elbisesini giydirdim ayakkabilarinida sonra ben pastasini almak icin evden çıktim geldiginde onlarin aldigi ayakkabi ayagindaydi, ben o ayakkabı ışıkli oldugu icin onlari giymek istedi sandim uzerinde durmadim.
bil bakalim bizim ki dün neden ağladı.
kendi aldiklari ayakkayı çocuga zorla giydirmişler, giymek istemeyincede küseriz dogum gununu beklemeyiz gideriz demisler, bizimki 2 ay sonra patladı alakasiz bir sekilde ben mavi ayakkabimi giymek istemistim, ama bana pembe ayakkabiyi giydirdiler diye çatir çatir anlattı.
tekrar ayni kiyafetlerini giydirip mavi ayakkabilarini giydirdim o sekilde resim cektik dün.
aile iyi guzel tabiki yalniz kalmasin ama o aileler haddinide bilsin isterim.
benjm cocugumu 2 ay sonra bu sekilde aglatarak patlama noktasina getirmeye haklari yok.
ve bu couk daha 3 yaşinda

eşim msb ye bagli bir kurumda kimya laboranti, msb ye gecen sene baglandilar daha once yanlis hatirlamiyorsam genel kurmayliga baglilardi emin degilim, ama artik msb personeli olarak geciyorlar
Merhaba okuyunca yazmak üstedim. Msb kreşine kayıt yaptırmak için illa msb pers olmaya gerek yok. Oncelik onların tabi ama yanılmıyorsam agustos ayında basvuru alıyorlar. Devlette mimar bi arkadasım gonderiyordu, pandemi de kapalılar ama sanırım. Yazın 3 hafta tatilleri oluyor, o önermişti ama bana bi kreş için fazla kalabalık geldi. Yeri, trafiği falan da problem. Arayıp bilgi alabilirsiniz bence.

Merhaba okuyunca yazmak üstedim. Msb kreşine kayıt yaptırmak için illa msb pers olmaya gerek yok. Oncelik onların tabi ama yanılmıyorsam agustos ayında basvuru alıyorlar. Devlette mimar bi arkadasım gonderiyordu, pandemi de kapalılar ama sanırım. Yazın 3 hafta tatilleri oluyor, o önermişti ama bana bi kreş için fazla kalabalık geldi. Yeri, trafiği falan da problem. Arayıp bilgi alabilirsiniz bence.
aaa ben msb kresi diyince ordu evleri gibi disardan kisiler almiyolardir gibi dusundum.
aramak en mantiklisi aslinda yada gidip gormek

filmdelisi filmdelisi merhaba,

Küçük kızımı Mart-Nisan gibi kreşe başlatmayı düşünüyorum. Büyük kızımın gittiği kreş pandemi nedeniyle kapandı maalesef. Çayyolu- Yaşamkent civarında tavsiye edebileceğin bir yer var mı?
Merhabalar.
Tad vardı, taşındı o da.
Delta, us akademi falan sıklıkla duyduğum yerler.
Eğitimleri de oldukça iyi, geçen sene british culture e yoğunlaşmıştım ama gordion tarafında olması sebebiyle vazgeçtim.

Montessori olarak birçok yer biliyorum, instagramda hep takip ediyordum, sildim kreş meselesi bitince😂

Tabii beklentiniz nedir, bu da önemli.
Yabancı ve iki öğretmenli kreşler bir yanda, sosyal donatısı müthiş kocaman bahçesi olanlar bir yanda.

Merhabalar.
Tad vardı, taşındı o da.
Delta, us akademi falan sıklıkla duyduğum yerler.
Eğitimleri de oldukça iyi, geçen sene british culture e yoğunlaşmıştım ama gordion tarafında olması sebebiyle vazgeçtim.

Montessori olarak birçok yer biliyorum, instagramda hep takip ediyordum, sildim kreş meselesi bitince😂

Tabii beklentiniz nedir, bu da önemli.
Yabancı ve iki öğretmenli kreşler bir yanda, sosyal donatısı müthiş kocaman bahçesi olanlar bir yanda.
Benim büyük kızım Tad’daydı. 3 ve 4 yaşta gitmişti. Çok memnundum ama kreş binasını kapattılar maalesef.

Yabancı kreş düşünmüyorum, daha anadilini konuşamıyor bizimki:) Montesorri okullarına bakıyorum ben de. Bugün Mutlu Kaktüs
ile görüştüm. Nisan sonuna kadar kontenjan yok, Mayıs ve sonrası için sıraya alıyoruz dedi:KK57:

Back