- 17 Ocak 2020
- 27.510
- 39.720
-
- Konu Sahibi chamallows
- #29.601
Bilmiyordum khomyuk afedersinBenim ibadetlerle aram yol biliyorsunuz
Bunu da diyen çok gece uyku semesi mama hazırlamak ne kadar zor biliyon mu sen diyeİlk aylarda tatsız biraz da acılı. Ama sonra o kadar güzel ki… Ben hala özlüyorum emzirmeyi.
Bir de mama daha zahmetli. Arkadaşım mamayla besledi, bir süre sonra anne sütünü de biberonla talep etti bebek. Yanında soğutucu çantayla gezip her yerde sıcak su fln istedi. Gece uykudan kalkıp süt ısıtıp her gün on tane biberın yıkadı. Bense gece yataktan bile kalkmadan mememi açtım sadece, dışardaysak da açtım emzirdim. Bu kadar. Yıkama yok ısıtma yok, bulaşık yok. Mis mis
Valla deliOnun bı zararı yok
Evdeki böcekleri yer
Binanizda evinde böcek olmaz
Hem çok tatlı
O kadar tatlı bı haşere görmedim ben hic
Tomrisi okursan hayır. Her memeli emziriyor. Hemen süt gelmese bile ten teması ve sık sık meme uyarılmasıyla gelir. Bebek de zamanla öğrenir. Ne kadar çok emzirirsen o kadar çabuk öğrenir o kafar çok süt gelir.Bunu da diyen çok gece uyku semesi mama hazırlamak ne kadar zor biliyon mu sen diyeama bu meme işi çocukla da alakalı değil mi khomyuk tutmazsa yani ne yaparsan yap emmez
Anne sütü için elinden geleni yapmanı öneririm sana. Hastalansan bile sütten antikor geçiyor. Hele ilk süt yanş kolostrum sapsarı bir şifa deposu. En kıymetli süt. Hemşireler gösterir zaten. Tüm siyah kısmı ağzına ver emsin ve saatli emzirme ilk aylarda gak dese meme guk dese meme. Yorucu evet ama sonunda inan değiyor.
Anne rahmi ile meme dokusu çok benziyormuş ondan da kaynaklı demişti ebe geçen bana kış çocuğu olması zor ya bunun aşısı hastanesi ama yaza inşallah kolaylık sağlayacak bana oğlum alıp alıp çıkarım iyi olurDüşünsene yenidoğan bebekler sadece annelerini tanıyor o da kokudan. Ve memene geldiği an susuyor. Özellikle de memeni tanıyor. Meme ucunun sşyah olması bile çocuk kolay bulsun diye. En güzeli de yediğin her faydalı şeyden alıyor.
İnan bana ilk sene özellikle hastalanmaması için ihtiyacın olan şey anne sütü bi de seninki kış bebeği. Ateşi çıkınca mesela bol sıvı diyorlar ya anne sütü alan bebek daha kolay atlatıyor bu nedenle.
Benim emzirmeyen arkadaşım çok zorlandı çol pişman oldu. Her iki saatte bir su kaynatıp biberon dezenfekte edeceksin yoksa. Memeyi silmiyorsun bile aç ver bu kadar
Biz çok libidosu yüksek bir çifttik ama ilk iki sene kedi köpek oldukArtık o kadar da olacak güle oynaya yaptıysak bebeği katlanıcazkhomyuk bide mesela eşinle hayatın geri nasıl eskiye dönüyor ya biz malum hamilelikte de aktiftik o doğumdan sonraki bir iki aylık dönem sonrası
Yaaa deme bak şimdi üzüldüm inşallah üstesinden geliriz bide çok önem veririm evliliği ayakta tutan şeylerin başında gelir düzenli seks hayatıBiz çok libidosu yüksek bir çifttik ama ilk iki sene kedi köpek olduk
Lohusalıkta ben herkese lanet davrandım, eşim anlamak yerine saldırganlık olarak yorumladı fln gerildik çok seks aklımıza az geldi haliyle. Şimdi düzene girdi tabii de biz neredeyse boşanıyorduk yani ilk altı ayda tanii
Bizimde hala sıklığı çoktur ama lohusalıkta insanın gözü görmüyor hiç bir şeyi. Ben çok mutsuz çok gergin ve kavgacıydım. Eşim de empati kuramadı. Ve çok yorgunduk. Aklımıza gelmedi. Çocuk uyuduğunda bizde yığılıp kalırdıl zaten. Emzirme bitince normale döndü bizimYaaa deme bak şimdi üzüldüm inşallah üstesinden geliriz bide çok önem veririm evliliği ayakta tutan şeylerin başında gelir düzenli seks hayatı
Lohusalıkta Empati kurabilen erkek candır zatenBizimde hala sıklığı çoktur ama lohusalıkta insanın gözü görmüyor hiç bir şeyi. Ben çok mutsuz çok gergin ve kavgacıydım. Eşim de empati kuramadı. Ve çok yorgunduk. Aklımıza gelmedi. Çocuk uyuduğunda bizde yığılıp kalırdıl zaten. Emzirme bitince normale döndü bizim
İlk zamanlar her şeye yetişmeye çalışmamalısın. Senin zaten hormonlarla başın dertte olacak, yorgun olacaksın. Önceliğin sen ve bebeğinsn. Bırak seks kalsım ev kalsın yemek kalsın.Lohusalıkta Empati kurabilen erkek candır zatenyaşayıp göreceğim bakalım hem anne hem eş nasıl olunuyor
O Senden daha lohusa olacak merak etme.Lohusalıkta Empati kurabilen erkek candır zatenyaşayıp göreceğim bakalım hem anne hem eş nasıl olunuyor
Bende idare eder canim ev isleriyle bogusmaca, sıklasiyomu sancilarin ara arami girip cikiyoSancılarla boğuşuyorum denizcim
Geliyor gelmekte olan sen nasılsın
Sorma canım ya sezeryan diyo doktor haftaya gün verecek