Geçinemeyenler kulübü

Valla canım çocuk yetiştirmek daha zor olacak orası net. Bir spor ayakkabı 300 lcwden swear alsan dahi 70 tl. Bir palto en az 200. Allah yardım etsin ne denir
Ya sorma kendine ne kadara alıyorsan Bi montu bebeğin de öyle arkadaşım ona giden kumaşla bu bir mi el kadar

Ay tenli anne bak sana normal bir cumartesimi yazıyorum yeni normalimi gör diye
Sabah kalktık kahvaltıda önce patatesli yumurta diyip sonra ben pankek demiştim yemem diye bi saat ağladı. Ben de o zaman yemek yok dedim masayı topladım diye bana oyuncak fırlattı. Canım acıyınca kaldırdım diye bir saat de ona ağladı. Dışarı çıkmak için bir saat dil döktük. Çıkmam dedi arkadaşlarla planı iptal edelim diyince çıkacaktım diye bir saat de ona ağladı. Onu giyerim bunu giymem. Üstüme mont giymem ama yağmur çizmesiyle gideceğim gibi saçma krizlerle bir saat rötarlı çıktık kavga dövüş. Özetle huzurla bir haftasonu dışarı çıkmal bile mazide kaldı. Şu an yoldayız mesela güneşli havada dizine kadar çizmesiyle oturuyor

Khomyuk alemsiniz ya
Ben o eğlenceyi istiyorum işte sıkıldım yalnızlıktan mesela eşim ile gitti halılarım geldi onları seriyorum temizliğimde bitti sayılır gene onunla kafa dağıtıyordum Bi kaç gündür
müzik açıyorum ondan sıkılıyorum kitap okuyorum öyle dışarı çıkamıyorum bebek iyice baskı yapıyo sürekli lavabo arıyo gözlerim

Sizinki eğlenceliymiş benim oğlum hasta bugun ateşide var başıda ağrıyor
Kahvaltı hazırla oğlanı yıka yemek hazırla ev süpür ütü yap
Bide kedim egzama olmuş
Onu vete götür

Koşturmacadan da yoruluyor insan sakinlik arıyor
Tabi önce sağlık herseyın yerı ayrı ama sakşn günleriniz tadını çıkarın

Koşturmacadan da yoruluyor insan sakinlik arıyor
Tabi önce sağlık herseyın yerı ayrı ama sakşn günleriniz tadını çıkarın
Kesinlikle. Bugün o krizlerde kocam dedi hatta şimdi çocuksuz bir çift olsak neler neler yapardık değil mi? Sakince bir film açar izlerdik belki bir yürüyüş yapardık gürültüsüz dedi. İnsan arada özlüyor o günlerini

Kız tek çocukta böyleyse ohooo iki üç dört aman allahım

Evet hayatta hersey çocuğa göre planlanıyor
Film bile
Büyüdü evlendi rahatım bile denilmiyor o zaman bile endişe duyuluyor

Kız tek çocukta böyleyse ohooo iki üç dört aman allahım
Evet hep olmayan arzulanıyor
Teşekkür ederim iyi olurlar insallah

Kardesimin 3 çocugu var yazık gelin yemek bile yıyemiyor

Onun temposundan ben yoruluyorum
Bir kaç gün kaldılar
Hala kek yapalım hala puding yapalım hala oyun oynayalım
Ay dedim ben delinin tekiyim bunalıyorum biraz salın beni gidin koşun oynayın bahcede yoksa huni takacam

Evet hayatta hersey çocuğa göre planlanıyor
Film bile
Büyüdü evlendi rahatım bile denilmiyor o zaman bile endişe duyuluyor
Ben lohusayken ablama sordum. O da artık hayatın yenir bir döneme geçtin demişti. Eskisi gibi olmayacak ama bir süre sonra alışıp seveceksin bu halini demişti. Tam idrak edememiştim. Nedense bana büyüdü tamam eski günler gelecek gibi geliyordu. Bunu tam anlamak için en az üç yaşına getirmek lazım çocuğu sanki. Ancak o zaman anladım kabullendim ben.

Evet ilk zamanlar öyle zor geliyor ki

İnsanın en zor zamanları
Hersey ama hersey ona göre sekilleniyor
Çantayı alıp çıkmak ne büyük lüks ne büyük özgürlük
Şimdi okulda bile olsa aklımda bir sürü soru
Önceden hangı kıyafet e ayakkabı olur derdım
Şimdi oğlana nasıl mont alsama dönüşüyor
Güzel tabi ama yorucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…