• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insan nasıl bu kadar tembel olabilir?

Dil kurslarına gidiyorum şu an için. Çalışmak bana iyi gelecek inanıyorum hatta biliyorum sabah erken uyanmak için bir sebebim olacak bir amacım olacak. Çalışmayı gerçekten çok istiyorum hatta kendi mesleğim haricinde farklı işler için de başvuru yaptım zamanında görüşmeye de çağrıldım ama cesaret edemiyorum sanki elimden hiçbir şey gelmeyecek gibi çalıştığım yerde başarısız olacağım herkes çok iyiyken bir ben kötüyüm yetemeyeceğim gibi.
Ise girme korkusu bende de vardi eskiden kendime hic guvenim yoktu ben beceremem, yapamam diyordum. Sonra bir sirkette is buldum basta biraz zordu ama simdi 10 senedir calisiyorum 😊 yeni gelenlere isi ögretiyorum ve isimde cok yükseldim :)

Bence deneyin olmadi beceremediniz cikarsiniz isten ama denemeden bilemesiniz.

Bende aksam eve gelince cok tembel oluyorum ama bunu ben hem yorgunluga hem kiloma bagliyorum.

Geçmiş olsun, çok azimliymişsiniz sağlık her şeyden önemli aslında bu hallerim gelip geçer illaki, şükretmek lazım ❤️
İnsanlar neler yaşıyor neler.
Sendeki ölü toprağı keyfi.
Ben kaçıncı evre kanser hastası insanların hayata sıkı sıkı tutunduğunu planlar yaptığını gördüm.
Hayatını düzene sok.

Yat kalk dua et sağlık sorunun yok.
Başaracaksın eminim ama atacaksın ölü toprağını….❤️❤️❤️

Hanımlar öncelikle merhaba, uzatmadan konuma geçiyorum 😊 Yıllardır devam eden tembellik ve erteleme alışkanlığından muzdaribim bir insan benim kadar tembel olabilir mi ya bazen yemek hazırlamaya bile üşeniyorum o kadar tembelim 😊 Daha 25 yaşındayım yapacak onca şeyim varken ben günlerimi bir odada televizyon ve bilgisayar başında geçiriyorum 🥹 Okulum biteli 3 sene olacak kendime hiçbir şey katamadım o kadar boş vaktim var ki verimli bir şekilde harcayabileceğim, ama yapmıyorum uğraşmıyorum çabalamıyorum ya hiç içimden gelmiyor çok sıkılıyorum bomboş ot gibi yaşıyor gibiyim. Bir gün hevesle plan yapıyorum artık rutinlerim değişecek diyorum ertesi gün yine aynı kendime bir türlü engel olamıyorum nefret ediyorum bu halimden ama aksini de yapamıyorum hiçbir şekilde adım atamıyorum. Uykumu soracak olursanız berbat! Sabahlıyorum, artık gözlerim ve başım da ağrır oldu. O kadar evde tıkılı kaldım ki dışarıya çıkınca gözüm başım midem ağrıyor o derece 😂 Çevremdekiler bunu değiştirmek senin elinde diyorlar ama ben kesinlikle bunu tek başıma yapacağıma inanmıyorum kendime bir motivasyon kaynağı bulmam lazım birilerinin beni zorlaması lazım. Sanki birilerine hesap vermeliyim bugün bunu yaptın mı yapacaktın diye kontrol edilmeliyim biri beni dürtmeli yönlendirmeli gibi... Sizce psikolog ile bu sorun çözülebilir mi istediğimi bana verebilir mi veya böyle bir döngü yaşayıp bunu kıranınız oldu mu yardımlarınızı bekliyorum🌸
Böyle hayat ımsanı depresyona sokar

Back
X