Geçinemeyenler kulübü

Selam burcu, ben pazar moduna geçtim şimdi. Battaniye artı masterchef sen napıyorsun
Ben bakmamaya çalışıyorum khomyuk masterchefe zararlı çıkıyorum sonra ay şunu da yapıyım canım istedi bunu da sipariş ediyim
Havalar ne soğudu ya bende öyle bugün ısınamadım Bi türlü
ha bide başım kertenkeleyle belada ya bu sefer de apartmanın içinde gördüm görevliye söyledim e bahçe önceden topraktı şimdi kilit taşı döşendi o yüzden buralara çıkıyo böyle Bi açıklama olabilir mi ya

Kertenkele dediğin süleymancık değil mi? Onlar zararsız hayvanlar aslında. Ben böcekten daha çok huylanıyorum. Bir ara delirdil tahta kurusu çıkacak diye her yere ilaçlar sıkıyorduk yine kırmızı ısırıklar oluyordu. Bulamamak daha beter sıkıyor insanı

Süleymancıkta Bi türüymüş yani ama çok huylandırıcı bi hayvan hızlı yürüyo renk değiştiriyo ortama göre falan sahi noldu sizin o ısırıklr geçti mi şimdi

Süleymancıkta Bi türüymüş yani ama çok huylandırıcı bi hayvan hızlı yürüyo renk değiştiriyo ortama göre falan sahi noldu sizin o ısırıklr geçti mi şimdi
Araçta var gibi gelmeye başladı. Denizde yok çünkü arabaya kim binse onda oluyor kızarıklık. Eşim şimdi ilaçladı aracı geldi. İnşallah biter artık ya

Araçta var gibi gelmeye başladı. Denizde yok çünkü arabaya kim binse onda oluyor kızarıklık. Eşim şimdi ilaçladı aracı geldi. İnşallah biter artık ya
Ayy çok güzel sevmediğin birini bindir arabaya ufak Bi yolculuğa çık
Şaka bi yana evde olmaması deniz için iyi olmuş inşallah biter arabada da.

Yürü bee khomyuk

Sevisince abdest olayı var diye kalıcı oje yapmıyorum bende
Gerçi namaz kılıyorum diye ojeyi sadece adet döneminde yani 9-10 gün surebiliyorum(adetim uzun sürer)

Ne oldu gorumcenle ?
Kaynanayi biliyorum Da

Bak ben emzirmekte istemiyorum biliyorum yapmam gerekiyor bu düşüncem saçma ama kendimi hayal edemiyorum memelere özgürlüğü falan inşallah kucağıma aldığım da bu duygu yüklenir bana
Bu konuda aynı hislere sahibiz
Bende emzirmek istemiyorum Ama dua yerine geçer de sinanirim diye dillendirmiyorum napim

Ayy evet yaa hizli hizli emiyolar hemen sanki kitliktan cikmis
Agiz yuz cene hep sut hele memede uyumalari
Simdi bi tane daha yapicam tamam ya kapatin konuyu
Bide memeye yaklastirinca ağzına sürünce filan çıldırmış gibi kafalarini titreyerek alıyorlar ya agizlarina bağımlı gibiler

Bende emzirmek istemiyorum Ama dua yerine geçer de sinanirim diye dillendirmiyorum napim
Az kaldı ben bi bakıyım sana da derim
Mesela ben bekarken annemlerle ortak hiç birsey kullanmazdım su bardağı vs evlendim adamla tek sigarayı da döndük aynı bardağı da kullandım buda böyle olacak sanırım yapmam deyip yapacam gibi

İlk aylarda tatsız biraz da acılı. Ama sonra o kadar güzel ki… Ben hala özlüyorum emzirmeyi.
Bir de mama daha zahmetli. Arkadaşım mamayla besledi, bir süre sonra anne sütünü de biberonla talep etti bebek. Yanında soğutucu çantayla gezip her yerde sıcak su fln istedi. Gece uykudan kalkıp süt ısıtıp her gün on tane biberın yıkadı. Bense gece yataktan bile kalkmadan mememi açtım sadece, dışardaysak da açtım emzirdim. Bu kadar. Yıkama yok ısıtma yok, bulaşık yok. Mis mis

Onun bı zararı yok
Evdeki böcekleri yer
Binanizda evinde böcek olmaz
Hem çok tatlı
O kadar tatlı bı haşere görmedim ben hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…