Geçinemeyenler kulübü

Kız olmaz olur mu eşya kaç Bi toplamaya kalk bakalım neler çıkıyo neler ben bile yeni sayılırım Ohoo neler paketledim öyle düşününce valla kolay gelsin sana

Çok iyi evi de bulmuşsunuz sindi mi içine ne zaman gideceksin

Nerden bilicem ki o sıcaklığı sezeryan da ilk eşimle görür herhalde diye düşünüyorum öyle mi oluyo bide Allah vere de saçmalamasaydım narkoz etkisinde

Neden genel anestezi alıyorsun? Epidural olursan ilk sen görürsün hem

Sezeryan narkozu oyle bi narkoz degil, belden assagisi uyusuyo sadece oyle bilinc karistirma durumu pek yok yani, sicakligi bileceksin tabi cocugu alir almaz ilk once senin kucagina veriyorlar hemen.
Benim icime gitmek komple sinmedigi icin

Sezeryan narkozu oyle bi narkoz degil, belden assagisi uyusuyo sadece oyle bilinc karistirma durumu pek yok yani, sicakligi bileceksin tabi cocugu alir almaz ilk once senin kucagina veriyorlar hemen.
Benim icime gitmek komple sinmedigi icin
Bazen genel anesteziyle de olmayı tercih edenler oluyor ben burcu epiduralden korktu gibi hissettm benim bir arkadaşım da genel anesteziyle doğurdu

Bazen genel anesteziyle de olmayı tercih edenler oluyor ben burcu epiduralden korktu gibi hissettm benim bir arkadaşım da genel anesteziyle doğurdu
Bende epidural ile dogurup arkasindan genel anestezi ile bayiltildim.
Korkacak bir sey yok aslinda, aksine paha bicilemez bir sey epidural ile dogum.
Hem aci yok hem bebegin ilk anlarina şahit olabiliyosun

Ay benim bu kaşıntı derdim geçmedi yaaa. Evde böcek yok o net ama bizde kaşıntı bitmedi. Acaba deterjanı değiştirdim ondan mı oluyor diyorum ya. Eşim de sokakta kedi köpek seviyorsunuz bence pire var evde diyor. Olur mu öyle ki yaaa

Uyuz salgini vardi khomyuk, oyle bisey olabilir mi ?

Uyumam lazım ki yarın dinç oluyum ama gel gör ki gözümü kapatamıyorum Bi saattir yatakta öyle mi olacak böyle mi olacak

Sen nasıl oldun kaşıntınız geçti mi
Psikolojik midir diyorum bazen. Dün eve gelir gelmez tüm yatak altındaki hurçları balkona atıp sildim böcek olsa bi kalıntı olurdu aslında yok. İlaçladık. Yatağı çep altını silip ilaçlandık yok allah yok.

Ay tenli anne nasılsın? Nasıl geçti ameliyat? Bebiş nasıl? İyisiniz değil mi?
Maalesef khomyuk morallerim sıfır sıfır sıfır herşeyde var Bi hayır tabi de doktor sancı vs görmedi planladığı ameliyatı Bi hafta ileri attı 38 hafta için konuşmuştuk 39 zorlayalım diyo içimde kaldı çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…