- 17 Aralık 2015
- 26.447
- 48.145
-
- Konu Sahibi chamallows
- #29.621
Sezeryan candirSorma canım ya sezeryan diyo doktor haftaya gün verecek
Ben kendimi normale hazırlamıştım deniz yaSezeryan candir
En basindan soyledik canim sana normal dersin sezeryan olur, sezeryan dersin normal olur.Ben kendimi normale hazırlamıştım deniz ya
Valla canım çok sıkkın denizcim yaEn basindan soyledik canim sana normal dersin sezeryan olur, sezeryan dersin normal olur.
Dogum tamamen cocuga bagli gelisen bir sey o yuzden bu konuda hic kendini hazirlama diye
Az kaldi dogumuna uyu uyu bolca uyu
Hakli canim allah korusun cocuk sıkısir vs.Valla canım çok sıkkın denizcim yakafası iki hafta ileri diyo büyük inşallah Bi rahatsızlıktan falan değildir adam 10 cm kadar normal doğum üstünü önermiyoruz zorlar seni diyo benimki 9.5 son evreleri yani daha 2 haftam var bide
Adamın dediği de doğru normal diye beklersin bebeğin başı büyük zorlar seni boşuna normal sancısı çekersin açılman vs olur çıkmaz sezeryana alınırsın iki doğumu da yaşarsın diyo
Yani benim için önemli olanda çocuğun sağlığı artık hayırlısıHakli canim allah korusun cocuk sıkısir vs.
Cocugu riske atmaktansa sezeryan en iyisi
Sezaryen istemiyormuydun burcucumBen öyle hatırlıyorum, senin neden canın skldiYani benim için önemli olanda çocuğun sağlığı artık hayırlısı
İstesemde istemesemde salı günü artık Kucağımda olacak yiğit bey inşallahSezaryen istemiyormuydun burcucumBen öyle hatırlıyorum, senin neden canın skldi
Ooo bir akrep burcu doğuyorİstesemde istemesemde salı günü artık Kucağımda olacak yiğit bey inşallah
Hiç iyi şeyler duymadım hakkında amaOoo bir akrep burcu doğuyor
Hiç iyi şeyler duymadım hakkında amayükselenden falan kurtarırız belki
Ay yooo çok memnunum ben bak inadı var ama romantik de kerataHiç iyi şeyler duymadım hakkında amayükselenden falan kurtarırız belki
Aynı bedende son günlerimiz oğlumla
Ben bildigin gibi bogusmaca, esyam yok saniyordum ama varmisAynı bedende son günlerimiz oğlumlaheyecan mutluluk hepsi karışık chamm ya
Son hazırlıklarımı tamamlıyorum annem geldi falan heyecan sardı iyice
Sen napıyosun
Tuttunuz mu ev? Son durum ne?Ben bildigin gibi bogusmaca, esyam yok saniyordum ama varmis
Evi tuttuk sali gunu kontrat yapilacak khomyukTuttunuz mu ev? Son durum ne?
Kirayla başlayacaksınız o zaman. Çok iyi olmuş ev fiyatları ne olmuş öyle ya alınacak gibi değil artık.Evi tuttuk sali gunu kontrat yapilacak khomyuk
Kira fiyatlarida oyle maalesef.Kirayla başlayacaksınız o zaman. Çok iyi olmuş ev fiyatları ne olmuş öyle ya alınacak gibi değil artık.
Mantıklı bir karar vermişsiniz chamcığım hakkınızda hayırlısı olsun.Kira fiyatlarida oyle maalesef.
Ankarada ki evi hic satmama karari aldim, orda malesef bir sarsintida evin hasarliya cikabiliyor ve kiraya vermekte satmakta mesela oluyor, o yuzden bu evi satmayacagim.
İlerde alacak olursam arabayi vs satip ordan ayrica alacagim.