- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- Konu Sahibi chamallows
- #29.581
Huuu kızlar iyi akşamlar napıyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam burcu, ben pazar moduna geçtim şimdi. Battaniye artı masterchef sen napıyorsunHuuu kızlar iyi akşamlar napıyosunuz
Ben bakmamaya çalışıyorum khomyuk masterchefe zararlı çıkıyorum sonra ay şunu da yapıyım canım istedi bunu da sipariş ediyimSelam burcu, ben pazar moduna geçtim şimdi. Battaniye artı masterchef sen napıyorsun
Kertenkele dediğin süleymancık değil mi? Onlar zararsız hayvanlar aslında. Ben böcekten daha çok huylanıyorum. Bir ara delirdil tahta kurusu çıkacak diye her yere ilaçlar sıkıyorduk yine kırmızı ısırıklar oluyordu. Bulamamak daha beter sıkıyor insanıBen bakmamaya çalışıyorum khomyuk masterchefe zararlı çıkıyorum sonra ay şunu da yapıyım canım istedi bunu da sipariş ediyim
Havalar ne soğudu ya bende öyle bugün ısınamadım Bi türlü
ha bide başım kertenkeleyle belada ya bu sefer de apartmanın içinde gördüm görevliye söyledim e bahçe önceden topraktı şimdi kilit taşı döşendi o yüzden buralara çıkıyo böyle Bi açıklama olabilir mi ya
Süleymancıkta Bi türüymüş yani ama çok huylandırıcı bi hayvan hızlı yürüyo renk değiştiriyo ortama göre falan sahi noldu sizin o ısırıklr geçti mi şimdiKertenkele dediğin süleymancık değil mi? Onlar zararsız hayvanlar aslında. Ben böcekten daha çok huylanıyorum. Bir ara delirdil tahta kurusu çıkacak diye her yere ilaçlar sıkıyorduk yine kırmızı ısırıklar oluyordu. Bulamamak daha beter sıkıyor insanı
Araçta var gibi gelmeye başladı. Denizde yok çünkü arabaya kim binse onda oluyor kızarıklık. Eşim şimdi ilaçladı aracı geldi. İnşallah biter artık yaSüleymancıkta Bi türüymüş yani ama çok huylandırıcı bi hayvan hızlı yürüyo renk değiştiriyo ortama göre falan sahi noldu sizin o ısırıklr geçti mi şimdi
Ayy çok güzel sevmediğin birini bindir arabaya ufak Bi yolculuğa çıkAraçta var gibi gelmeye başladı. Denizde yok çünkü arabaya kim binse onda oluyor kızarıklık. Eşim şimdi ilaçladı aracı geldi. İnşallah biter artık ya
Yürü bee khomyukValla artık eski hayat yok. Bunu kabul edersen lohusalıkta rahat edersin. Bak ben hala eski hayatıma dönmedim. Artık eskiye dönüş yok. Hayatının başka bir dönemine geçeceksin. Daha güzel yanı da var daha zor yanı da var ama annelikten sonra bazı şeyler asla eskisi gibi olmayacak.
Nasılda hoşuna gitti zorunlununYürü bee khomyuk
Sevisince abdest olayı var diye kalıcı oje yapmıyorum bendeBurcu bende kalıcı oje var. Pedikürsüz manikürsüz pek gezmem. Bakımlıyımdır veremediğim on kiloyu saymazsan
Ama iş dışardan nasıl göründüğün değil canım. Yani o ruh yorgunluğunu doğurmadan anlaman mümkün değil. Aydınlanman aralıkta senin ilk onbeş günde tam anlamıyorsun. Anneliği anlaman kabul etmen en az iki yıl
Ne oldu gorumcenle ?Aaa kalbin ve mantığın ikinci çocuğa karşı diye biliyordum kalbin yumuşadıysa o iş olur izmire ay ben doğururum büyütürüm sen başlarsın
Kaynana ve görümce kesinlikle istemiyorum ayrı Bi gıcığım onlara annem gelecek haftaya bakalım pek istemesemde artık Allaha emanet yaşayıp göreceğim
Benim ibadetlerle aram yol biliyorsunuzSevisince abdest olayı var diye kalıcı oje yapmıyorum bende
Gerçi namaz kılıyorum diye ojeyi sadece adet döneminde yani 9-10 gün surebiliyorum(adetim uzun sürer)
Görümcem 15 yaşında Bi ergen canım ne işi var okuluna gitsinNe oldu gorumcenle ?
Kaynanayi biliyorum Da
Abow khomyukHatta burda sevişmeden sonra gusül almadığım için linç yemişliğim var
Bu konuda aynı hislere sahibizBak ben emzirmekte istemiyorum biliyorum yapmam gerekiyor bu düşüncem saçma ama kendimi hayal edemiyorum memelere özgürlüğü falan inşallah kucağıma aldığım da bu duygu yüklenir bana
Bide memeye yaklastirinca ağzına sürünce filan çıldırmış gibi kafalarini titreyerek alıyorlar ya agizlarina bağımlı gibilerAyy evet yaa hizli hizli emiyolar hemen sanki kitliktan cikmis
Agiz yuz cene hep sut hele memede uyumalari
Simdi bi tane daha yapicam tamam ya kapatin konuyu
Az kaldı ben bi bakıyım sana da derimBu konuda aynı hislere sahibiz
Bende emzirmek istemiyorum Ama dua yerine geçer de sinanirim diye dillendirmiyorum napim
İlk aylarda tatsız biraz da acılı. Ama sonra o kadar güzel ki… Ben hala özlüyorum emzirmeyi.Bu konuda aynı hislere sahibiz
Bende emzirmek istemiyorum Ama dua yerine geçer de sinanirim diye dillendirmiyorum napim
Onun bı zararı yokBen bakmamaya çalışıyorum khomyuk masterchefe zararlı çıkıyorum sonra ay şunu da yapıyım canım istedi bunu da sipariş ediyim
Havalar ne soğudu ya bende öyle bugün ısınamadım Bi türlü
ha bide başım kertenkeleyle belada ya bu sefer de apartmanın içinde gördüm görevliye söyledim e bahçe önceden topraktı şimdi kilit taşı döşendi o yüzden buralara çıkıyo böyle Bi açıklama olabilir mi ya