Geçinemeyenler kulübü

Ay sen gazi iletişimden mi mezunsun yoksa? Benim Ankarada okurken yurttaki oda arkadaşım da gazi iletişimdendi. Hala araşır görüşürüz
yok o benim okul arkadaşım ama okulumuz sır aynı senin branşın gibi.hatta komşum bile sayılır film ama nerede oturduğumuzda sır

Kadın tam bir manyakmış, bu tipler her yerde aynı okulda, bankada, hastanede. Aslında şikayetçi olmak lazım. Yalnız ağır hastaymış abla. Ben o kadarına denk gelmedim. Allah uzak etsin, onun da hakkından gelen biri çıkar.

Eh freelance grafikerlik yapar, aynı zamanda bir ajanstada çalışıyor. İki arkadaşım daha var biri işsiz yavrum çok emek de verdi ama, diğeri de epey kötü bir kanalda kurgucu.
Bu ülkede iletişim fakülteleri herhalde en beter durumda olanlardır.
Ne kadro açılıyor ne bir şey, bir ara okullarda medya okur yazarlığı dersi dendi, gitti sosyal bilgiler öğretmenlerine verildi bu ders

Bir ajansta çalışıyordum, çok kısa çalıştım orada.
Patron eski mobilyacı, yani esnaf.
Parayı görmüş, yapmış yatırımı, almış cihazları, tutmuş alaylı 3 eleman.
Nerede fuar, onların tanıtımlarını çekiyordu.
Firmalara da reklam filmi diye onları satıyordu.
İşte bu kadar basit iletişim mezunu olmak, halbuki biz gsf değiliz, iletişim bilimciyiz.

Benim tek bir arkadaşım İstanbul’da dizilerde.
Aile yardımıyla yaşıyor, diğerleri ya yurt dışına gitti ya da babadan kalma işleri devam ettiriyorlar.

yok o benim okul arkadaşım ama okulumuz sır aynı senin branşın gibi.hatta komşum bile sayılır film ama nerede oturduğumuzda sır
Belki tanışıyoruzdur o zaman
Epey samimi arkadaşım iletişimci olunca bende fahri iletişimci gibi oldum tabii, çok kısa filmde ödevde oynadım. Denk gelmiş olabiliriz

Ben yiyip yiyip alıyorum
Gerçi bu ara sağlam rejime girdim, koronanın üzerimdeki yaklaşık 10 kilosunu vereceğim
Kocam 1,5 ayda 12 kilo verdi yine.
Göbeği 15 cm incelmiş, çüşş dedim.
Ki diyet dediği hamurişi türevi yok, ana yemeği iki tabak tüketiyor, ekmek yok.
Tatlı, aburcubur yok.
Haftada bir gün izinli, her şeye saldırıyor.
Ona rağmen yani, adamın diyet halini ben yesem 15 kilo alırım

Belki tanışıyoruzdur o zaman
Epey samimi arkadaşım iletişimci olunca bende fahri iletişimci gibi oldum tabii, çok kısa filmde ödevde oynadım. Denk gelmiş olabiliriz
Ahahahah
O arkadaşlar olmasa mezun olamazdık.
Geçen mailimi karıştırmışım, intihar temalı fotoğrafları buldum arkadaşımın.
40 derece sıcakta, uçurum kıyısında çekmiştik, hakkınız ödenmez gerçekten

Spor yaptı mı peki?
Ben abur cubur ve geç saatte yemek yemekten aldım kiloları, onları kesince 3-4 kilo rahat gidiyor zaten. Üstüne birde düzenli spor yapabilsem tamamdır.

yaaa ay ben bugun serce parmagimi sandalyeye carptim aglamakla sinirlenmek arasi biktim artik yaa diye sizlanirkern kizimda kendisine soyluyorum sanip bende senden biktim dedi bana ona bile icerledim kor olsasica cigerim
Ben bir tek şeye içerledim geçen gün.
Küçük oğlum babaya düşkün, gece uyanınca baba diye ağladı.
‘Ben varım oğlum’ dedim, ‘seni abim seviyor, sen onunla ilgilen onun annesisin, bana babam bakar’ dedi ve yıkıldım.
Büyük sorunlu bende, bana yapışık, çok ağlar falan.
Anladım ki küçüğü ihmal ediyorum, kendi zihninde böyle kodlamış çocuk...

biz de okul çıkışı arkadaşın arabasına doluşşuyorduk abur cubur yiyip camdan sallıyorduk ozamanlar çevre bilinci hak getire.polis durdurdu bir gün.ne diye atıyorsunuz bunları ayıp değil mi dedi hiçç seslenmedikk sonra içeriye baktı bir arkadaşımız 100 kilo civarıydı bizler 40 kusür.demez mi bunlar yese biryerlerinden belli olurdu sen yiyip yiyip atyorsun değil mi?tek yemeyen de o kızdı o gün ha ha ha.

Spor yaptı mı peki?
Ben abur cubur ve geç saatte yemek yemekten aldım kiloları, onları kesince 3-4 kilo rahat gidiyor zaten. Üstüne birde düzenli spor yapabilsem tamamdır.
Yaptı.
Haftada 3 gün indi spora.
Hatta bazen 4 gün ama 1 saati aşmadı.
20 dk koşmuş, geri kalan bacak kol çalışmasıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…