- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.356
-
- Konu Sahibi chamallows
- #2.761
yok o benim okul arkadaşım ama okulumuz sır aynı senin branşın gibi.hatta komşum bile sayılır film ama nerede oturduğumuzda sırAy sen gazi iletişimden mi mezunsun yoksa? Benim Ankarada okurken yurttaki oda arkadaşım da gazi iletişimdendi. Hala araşır görüşürüz
Kadın tam bir manyakmış, bu tipler her yerde aynı okulda, bankada, hastanede. Aslında şikayetçi olmak lazım. Yalnız ağır hastaymış abla. Ben o kadarına denk gelmedim. Allah uzak etsin, onun da hakkından gelen biri çıkar.bazı veliler doğuştan arızalı öğretmen okul farketmez onlar için.2. sınıfta bizim sınıfta da vardı tam psikopattı kadın öğretmene neler yaptı ne hakaretler tacizler.kadın emekli oldu da kurtuldu seviyesine inmedi engelledi heryerden.sınıftaki çocukların yanından geçerken bile kadın:bakın bakın pisliklerde buradaymış diyordu.1.sınıfta başka okuldan kavgalı ayrılmış.2.sınıfın sonunda da bizim okuldan ayrıldı kavgalı.böyleleri anne b,ile olmamalı.3 yaşındaki kızına da bizim sınıfı ve öğretmeni gösterip bak bak bu sınıfta canavar var diyordu.o çocuk da sonra ne oldu bilemem .bana da çatlaa siz burda çürüyün ben oğlumu koleje veriyorum dedi.ben de yürü git işine manyak 70 yaşındaki dayım bile kolej mezunu dedim de çekti gitti yanımdannn
Bu ülkede iletişim fakülteleri herhalde en beter durumda olanlardır.Eh freelance grafikerlik yapar, aynı zamanda bir ajanstada çalışıyor. İki arkadaşım daha var biri işsiz yavrum çok emek de verdi ama, diğeri de epey kötü bir kanalda kurgucu.
bizde kiz deniz erkek ata demiştik, kiz nasip oldu iyikide oldu
Belki tanışıyoruzdur o zamanyok o benim okul arkadaşım ama okulumuz sır aynı senin branşın gibi.hatta komşum bile sayılır film ama nerede oturduğumuzda sır
Kocam 1,5 ayda 12 kilo verdi yine.Ben yiyip yiyip alıyorum
Gerçi bu ara sağlam rejime girdim, koronanın üzerimdeki yaklaşık 10 kilosunu vereceğim
kilo boy kaç önce onu yazzzz cesurr ollllBen yiyip yiyip alıyorum
Gerçi bu ara sağlam rejime girdim, koronanın üzerimdeki yaklaşık 10 kilosunu vereceğim
AhahahahBelki tanışıyoruzdur o zaman
Epey samimi arkadaşım iletişimci olunca bende fahri iletişimci gibi oldum tabii, çok kısa filmde ödevde oynadım. Denk gelmiş olabiliriz
ankarada mı okudun?Belki tanışıyoruzdur o zaman
Epey samimi arkadaşım iletişimci olunca bende fahri iletişimci gibi oldum tabii, çok kısa filmde ödevde oynadım. Denk gelmiş olabiliriz
Spor yaptı mı peki?Kocam 1,5 ayda 12 kilo verdi yine.
Göbeği 15 cm incelmiş, çüşş dedim.
Ki diyet dediği hamurişi türevi yok, ana yemeği iki tabak tüketiyor, ekmek yok.
Tatlı, aburcubur yok.
Haftada bir gün izinli, her şeye saldırıyor.
Ona rağmen yani, adamın diyet halini ben yesem 15 kilo alırım
Ben bir tek şeye içerledim geçen gün.yaaaay ben bugun serce parmagimi sandalyeye carptim aglamakla sinirlenmek arasi biktim artik yaa diye sizlanirkern kizimda kendisine soyluyorum sanip bende senden biktim dedi bana ona bile icerledim kor olsasica cigerim
biz de okul çıkışı arkadaşın arabasına doluşşuyorduk abur cubur yiyip camdan sallıyorduk ozamanlar çevre bilinci hak getire.polis durdurdu bir gün.ne diye atıyorsunuz bunları ayıp değil mi dedi hiçç seslenmedikk sonra içeriye baktı bir arkadaşımız 100 kilo civarıydı bizler 40 kusür.demez mi bunlar yese biryerlerinden belli olurdu sen yiyip yiyip atyorsun değil mi?tek yemeyen de o kızdı o gün ha ha ha.Ahahahah
O arkadaşlar olmasa mezun olamazdık.
Geçen mailimi karıştırmışım, intihar temalı fotoğrafları buldum arkadaşımın.
40 derece sıcakta, uçurum kıyısında çekmiştik, hakkınız ödenmez gerçekten
Yaptı.Spor yaptı mı peki?
Ben abur cubur ve geç saatte yemek yemekten aldım kiloları, onları kesince 3-4 kilo rahat gidiyor zaten. Üstüne birde düzenli spor yapabilsem tamamdır.
Yazıyorum hemen.kilo boy kaç önce onu yazzzz cesurr ollll
68 kilo kadın mı olur çırpı gibi.rica etsem 10 kilo kadar alır mısın?Yazıyorum hemen.
Boy 1.70 kilo şuan 68, verilecek 8 kilom daha var .
Yarışmacı arkadaşlara başarılar
68 kilo olsam ne isterim yahu daha, 38 40 beden oluyorum işte yeter.Yazıyorum hemen.
Boy 1.70 kilo şuan 68, verilecek 8 kilom daha var .
Yarışmacı arkadaşlara başarılar
benimde çok sevdigim bir isim kendileriHer cinsiyete yakışan bir isim. Çok severim tüm Denizler tatlı oluyor
ben de 38 40 giyiyorum ama fil gibiyimmm kollar pehlivan gibiii göbek almış başını gidiyorrr68 kilo olsam ne isterim yahu daha, 38 40 beden oluyorum işte yeter.
Hele senin boyun da uzunmuş, iyice görünmez kilo.
Şuan en fazla 40 bedensindir.
benim kızın adı ceyceybenimde çok sevdigim bir isim kendileri
tatlı vede aksi
Füme ayna alın.ben de 38 40 giyiyorum ama fil gibiyimmm kollar pehlivan gibiii göbek almış başını gidiyorrr