Geçinemeyenler kulübü

Yememekten zayıflansa ben sıfır bedendim.
Tek öğün yemek yiyorum yahu daha napayım.
Bugün yarım kase çorba ve yumurtalı ıspanak yedim, aha bu.

Onu da yemiim öliim mi
hiç inandırıcı gelmedi hergün bu kadar yediğine.bugün bizde de ıspanak vardı .ama cipste yedik çikolata da hatta çayla kremalı bisküvi de üstüne de sıcak çikolata içeceğim az sonra

Yürüyüş yap bol bol ben hergün 2 saat yürüdüm kilo gidiyor ozaman
2 saat her günnnn o kadar yürüsem eve dönüşte yorgunluktan hemen sızarım.evde koca var ev işi var yemek işi var çocuk var mümkünatı yok.başka çözüm sun

Yürüyüş yap bol bol ben hergün 2 saat yürüdüm kilo gidiyor ozaman
Bebeler bebeler
Yani evdeyiz ama öyle hareketsiz hayatım da yok, çocukları koşturacağım diye egzersiz başlattım, 20 dk da 3 km koşmuşuz evde, 4bin küsür adım 7 hız.

Bu turdan günde iki tane yapıyoruz zaten.
Millet dışarda atamaz 10 bin adım, benim evdeki günlük rutinim buluyor o kadarı.
Ben anlamıyorum arkadaş nasıl zayıflayacağım...

2 saat her günnnn o kadar yürüsem eve dönüşte yorgunluktan hemen sızarım.evde koca var ev işi var yemek işi var çocuk var mümkünatı yok.başka çözüm sun
Ozaman hiç şeker ve unlu mamulleri tüketmeyeceksin. Yoğurdun içine 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı döküp yiyeceksin.

kiraz sapım var bolca kaynatıp içsem mi ki hergün

hiç inandırıcı gelmedi hergün bu kadar yediğine.bugün bizde de ıspanak vardı .ama cipste yedik çikolata da hatta çayla kremalı bisküvi de üstüne de sıcak çikolata içeceğim az sonra
Vallahi ya.
O saydıklarınla benim işim olmaz, regl dönemlerinde yerim çikolata.
Asla abur cubur yemem, senede 3 4 keredir çerez ya da cipsim.
Onu yiyeceğime tost yapar yerim, kafa bu benim.

Bak valla her gün bir sade türk kahvesi içiyorum, gündüz tek yiyeceğim bu.
Akşam yemeğinde çorba içerim sadece ya da ne yemek varsa 1 tabak o.
Velev ki yemedim yemekte, akşam 10 gibi ya iki kare tost ya da 3 çırpılmış yumurtalı omlet ya da 70 gramlık noodle.

Huyum bu yani.
Haftada 1 gün o da pazar günleri dışarıdan yemek günümüz, 1 lahmacunu zor bitiriyorum ben ya, asla öyle insafsızca yemek yiyemem, doyarım hemen.

o zaman metabolizmanda sorun var pandemi azalınca bir uzmana görün bence.ben de troid var bir de çok kortizonlu ağrı kesiciler aldım bu 2 sene içinde şiştim

o zaman metabolizmanda sorun var pandemi azalınca bir uzmana görün bence.ben de troid var bir de çok kortizonlu ağrı kesiciler aldım bu 2 sene içinde şiştim
Hepsine bakıldı, taş gibiyim hiçbir sıkıntı yok
24 saati 2 kare tostla yaşayan bir insan olarak bana kimse inanmıyordu.
Tatile giden arkadaşlarımız görüyor, pandemide de kocam gördü.
Resmen açlık grevindesin o kadar saat aç mı kalınır diyorlar, günlük aldığım kalori 700 ü bulmuyor ki.
Hep böyleydim, ünide de böyleydim ben ama zayıftım.

okulu karıştırmaktan enerjin gidiyor zayıflıyorsundur o zaman.2. ünüversiteye başla hem evine de yakınnn .karışştır karıştır dön eveeee

okulu karıştırmaktan enerjin gidiyor zayıflıyorsundur o zaman.2. ünüversiteye başla hem evine de yakınnn .karışştır karıştır dön eveeee
Şaka maka hamile kalana kadar düşündüm, en azından yüksek yaparım ne olacak dedim, hocalarımla görüştüm.
Aynı alandan yüksek yapmak sana bir şey kazandırmaz zaten iletişim mezunuzun, gsf değil dediler
Formasyon alayım bari dedim, başkette yoktu bizim fakülteye, kaldı öyle
Düşünmedim değil bak o seçeneği.

formasyonum var benim gaziden almıştım.aslında seniin romancılar gibi güzel bir yazı dilin var farkında mısın bunu değerlendirebilirdin

formasyonum var benim gaziden almıştım.aslında seniin romancılar gibi güzel bir yazı dilin var farkında mısın bunu değerlendirebilirdin
Metin yazarlığı, haber editörlüğü yaptım zaten.
Mesleğin hep yazılı basın tarafındaydım da bu ülkede benden bir şey olmaz:)
Torpile karşıysan, her istediğini yazmak istiyorsan oturacaksın evinde, öbür türlüsü olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…