- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.470
-
- Konu Sahibi chamallows
- #2.781
Benim normal kilom 60-62 arası ceycey , Mart'tan beri 72'ye kadar çıktım, istemiyorum kilo falan, çırpı da değilim hiç68 kilo kadın mı olur çırpı gibi.rica etsem 10 kilo kadar alır mısın?
40'a yeni yeni giriyorum, henüz üzerime olmayan kıyafetlerim var68 kilo olsam ne isterim yahu daha, 38 40 beden oluyorum işte yeter.
Hele senin boyun da uzunmuş, iyice görünmez kilo.
Şuan en fazla 40 bedensindir.
aman benim kizda bana ben babami seviyom diyo agziyla ama 3 dk gozunun onundem kaybolayim annem gelsin diye sinir krizi geciriyor, bahcede yuruyus bile yapamiyorumBen bir tek şeye içerledim geçen gün.
Küçük oğlum babaya düşkün, gece uyanınca baba diye ağladı.
‘Ben varım oğlum’ dedim, ‘seni abim seviyor, sen onunla ilgilen onun annesisin, bana babam bakar’ dedi ve yıkıldım.
Büyük sorunlu bende, bana yapışık, çok ağlar falan.
Anladım ki küçüğü ihmal ediyorum, kendi zihninde böyle kodlamış çocuk...
ceydabenim kızın adı ceycey
Bacı ben zorlasam 80 kilo halimle 40 a girerim yav.Benim normal kilom 60-62 arası ceycey , Mart'tan veri 72'ye kadar çıktım, istemiyorum kilo falan, çırpı da değilim hiç
40'a yeni yeni giriyorum, henüz üzerime olmayan kıyafetlerim var
Haykırdımaman benim kizda bana ben babami seviyom diyo agziyla ama 3 dk gozunun onundem kaybolayim annem gelsin diye sinir krizi geciriyor, bahcede yuruyus bile yapamiyorum
senin oglanla benim kiz yasit ve ben bu aylar kizimdan boyle cok degisik kelimeler duyar oldum, isine gelmeyince beni sevmiyosun istemiyosun falan diyolar bu ay onu anladim, kendini kullandirtma bacim
Ben bol giyiniyorum film, ondan kaynaklı alt üst farketmez, gerekirse tadilat yaptırıyorum.Bacı ben zorlasam 80 kilo halimle 40 a girerim yav.
Gerçi daima salaş giyindiğim için, geçen bir sweet aldım Xxl, öyle seviyorum.
Ama elbise oldu o bana, altına çorapla giydim
Basenden mi aldım kiloyu, alt tarafa aldıysan ondandır.
Yoksa 68 kilo 170 boya 42 olman imkansız.
cıks
Uyku sersemiydi yoksa yer miyim bu cümleleriaman benim kizda bana ben babami seviyom diyo agziyla ama 3 dk gozunun onundem kaybolayim annem gelsin diye sinir krizi geciriyor, bahcede yuruyus bile yapamiyorum
senin oglanla benim kiz yasit ve ben bu aylar kizimdan boyle cok degisik kelimeler duyar oldum, isine gelmeyince beni sevmiyosun istemiyosun falan diyolar bu ay onu anladim, kendini kullandirtma bacim
ceylan ozaman baskada cey ile isim yok zaten ha bide ceyfu var
Senin küçük kaç yaşındaydı?Uyku sersemiydi yoksa yer miyim bu cümleleri
Şöyle bir sıkıntım var benim, küçüğüm inanılmaz tatlı, sevecen ve bir o kadar da yaramaz bir çocuk.
Sevdirir o kendini, herkesin dilindedir zaten.
Ama büyük hem sorunlu hem de kardeş kıskançlığı sebebiyle zaten kudurmuş durumda.
İçimden o an küçüğü mıncırmak gelse bile önce büyüğü gidip kucaklayıp öpüyorum, sonra küçüğü.
İki çocuklu olmak delilik gerçekten, öperken bile hak geçmesin diye evin içinde bulup öbürünü de öpüyorsun, tabaklarına aynı sayıda yemek koyuyorsun falan.
Ama yine de oluyor demek ki ayrım, küçüğü kayırmayayım diye büyüğü kayırmışım
bende hep annemin abimi daha cok sevdigini iddia ederim mesela ama abim cocukken daha sorunlu bir doneme denk gelmis, ama bu ilerde annelerde buyuk cocuga daha fazla tolerans tanimasina sebep oluyo, ya kucukken boyle olmustuda boyle olmustu bu cok cekti,Uyku sersemiydi yoksa yer miyim bu cümleleri
Şöyle bir sıkıntım var benim, küçüğüm inanılmaz tatlı, sevecen ve bir o kadar da yaramaz bir çocuk.
Sevdirir o kendini, herkesin dilindedir zaten.
Ama büyük hem sorunlu hem de kardeş kıskançlığı sebebiyle zaten kudurmuş durumda.
İçimden o an küçüğü mıncırmak gelse bile önce büyüğü gidip kucaklayıp öpüyorum, sonra küçüğü.
İki çocuklu olmak delilik gerçekten, öperken bile hak geçmesin diye evin içinde bulup öbürünü de öpüyorsun, tabaklarına aynı sayıda yemek koyuyorsun falan.
Ama yine de oluyor demek ki ayrım, küçüğü kayırmayayım diye büyüğü kayırmışım
3 oldu ekimde.Senin küçük kaç yaşındaydı?
Bizimki iki buçuk yaşında, kıskanması üzülmesin diye çocuğu rahat rahat sevmedik resmen. Tenhada kıstırıp mınciriyorum .
bende hep annemin abimi daha cok sevdigini iddia ederim mesela ama abim cocukken daha sorunlu bir doneme denk gelmis, ama bu ilerde annelerde buyuk cocuga daha fazla tolerans tanimasina sebep oluyo, ya kucukken boyle olmustuda boyle olmustu bu cok cekti,
halbuki onu kayirayim diye ayni karanliga kucukler atiliyor iste,
kucukleri sevin oksayin opun efendim, buyukler arada kiskaniversin onemli degil
cıksceylan ozaman baskada cey ile isim yok zaten ha bide ceyfu varyani insallah vardir ben uydurmamisimdir duan
tamam ceylin ozaman
Tek öğün beslenmek yanlış, metabolizman acayip yavaşlamıştır. Ara öğün falan yap meyve vs.Yok yavrum keşke...
Yiyip de alsam gurur duyarım, bir emek bir çaba derim
Mesela yarın börek yapacağım, 3 dilim yerim ama tüm günümde onu yemiş olacağım.
Benim normal düzenim bu, buldu mu affetmem ama 24 saat açım
2.cocugu istememe sebeplerimden biride bu mesela benimAhahaha benim annem de öyle, bilirim yani ablamı kayırır, onu sever.
Ben dışardaki güvercin, o kıvamdayım ve yüzüne de derim.
Şöyle, küçük doğunca resmen 2 sene kimse onu sevmedi büyük kıskanmasın diye, o dönemde ben dengeledim.
Şimdi ise herkes küçüğe hayran, arkadaşlarımız bile görüntülü arar o fırlamayı bir çağırın konuşalım diye, kimse büyüğün yüzüne bakmıyor.
Annemlere sorsan ben küçüğü kayırıyor, büyüğe çok kızıyorum.
Ay delilik valla delilik.
Ara öğün yesem başka bir şey yiyemem ben.Tek öğün beslenmek yanlış, metabolizman acayip yavaşlamıştır. Ara öğün falan yap meyve vs.
olabilerrrrtamam ceylin ozamanbu son tahmin dahada tahmin etmem
Anneliğin bir yanı da kalp ağrısı bence.3 oldu ekimde.
Ya biz de öyle yapıyoruz bir de etli butlu, tam kıstırmalık.
Bir bez değiştirmem 10 dk sürüyor öpücükler puflar ama işte, öyle deyince bayağı üzüldüm.