Geçinemeyenler kulübü

Şaka maka hamile kalana kadar düşündüm, en azından yüksek yaparım ne olacak dedim, hocalarımla görüştüm.
Aynı alandan yüksek yapmak sana bir şey kazandırmaz zaten iletişim mezunuzun, gsf değil dediler😂
Formasyon alayım bari dedim, başkette yoktu bizim fakülteye, kaldı öyle😂😂
Düşünmedim değil bak o seçeneği.
Ay sen gazi iletişimden mi mezunsun yoksa? Benim Ankarada okurken yurttaki oda arkadaşım da gazi iletişimdendi. Hala araşır görüşürüz

Vallahi ya.
O saydıklarınla benim işim olmaz, regl dönemlerinde yerim çikolata.
Asla abur cubur yemem, senede 3 4 keredir çerez ya da cipsim.
Onu yiyeceğime tost yapar yerim, kafa bu benim.

Bak valla her gün bir sade türk kahvesi içiyorum, gündüz tek yiyeceğim bu.
Akşam yemeğinde çorba içerim sadece ya da ne yemek varsa 1 tabak o.
Velev ki yemedim yemekte, akşam 10 gibi ya iki kare tost ya da 3 çırpılmış yumurtalı omlet ya da 70 gramlık noodle.

Huyum bu yani.
Haftada 1 gün o da pazar günleri dışarıdan yemek günümüz, 1 lahmacunu zor bitiriyorum ben ya, asla öyle insafsızca yemek yiyemem, doyarım hemen.
Film ben seni kendim gibi sağlam yiyici sanıyordum, hayal kırıklığına uğrattın beni :KK70:

Metin yazarlığı, haber editörlüğü yaptım zaten.
Mesleğin hep yazılı basın tarafındaydım da bu ülkede benden bir şey olmaz:)
Torpile karşıysan, her istediğini yazmak istiyorsan oturacaksın evinde, öbür türlüsü olmuyor.
Özellikle iletişimde. Arkadaşlarımın çoğu o dönem iletişimdeydi. Çoğu işsiz, bir kısmı da alakasız işlerde çalışıyor

Yok, gazi değil başkent.
Ne iş yapıyor kendisi, para kazanabiliyor mu mesleğinden😂
Eh freelance grafikerlik yapar, aynı zamanda bir ajanstada çalışıyor. İki arkadaşım daha var biri işsiz yavrum çok emek de verdi ama, diğeri de epey kötü bir kanalda kurgucu.

Film ben seni kendim gibi sağlam yiyici sanıyordum, hayal kırıklığına uğrattın beni :KK70:
Yok yavrum keşke...
Yiyip de alsam gurur duyarım, bir emek bir çaba derim😂
Mesela yarın börek yapacağım, 3 dilim yerim ama tüm günümde onu yemiş olacağım.
Benim normal düzenim bu, buldu mu affetmem ama 24 saat açım😂

Hiç olmuyor ahahahahsh
Ben tam şaka diye çocuğun suratını pastaya gömen anne türeviyim😂😂
yaaa 😂😂😂 ay ben bugun serce parmagimi sandalyeye carptim aglamakla sinirlenmek arasi biktim artik yaa diye sizlanirkern kizimda kendisine soyluyorum sanip bende senden biktim dedi bana ona bile icerledim kor olsasica cigerim 😂😂😂

Yok yavrum keşke...
Yiyip de alsam gurur duyarım, bir emek bir çaba derim😂
Mesela yarın börek yapacağım, 3 dilim yerim ama tüm günümde onu yemiş olacağım.
Benim normal düzenim bu, buldu mu affetmem ama 24 saat açım😂
Ben yiyip yiyip alıyorum 😄
Gerçi bu ara sağlam rejime girdim, koronanın üzerimdeki yaklaşık 10 kilosunu vereceğim :cool:

X