- 8 Mart 2015
- 25.055
- 81.028
-
- Konu Sahibi chamallows
- #2.801
Şartlar ekonomik ve anne ruhani sağlığı el veriyorsa mutlaka yapılmalı, ben daima bundan yanayım.2.cocugu istememe sebeplerimden biride bu mesela benim
sevgisinide paylasmayim hunharca bir tek bu kek kafaliyi seviyim
aman yok anacim ben bi tane daha kaldiramam, zaten ruh sagligim pamuk ipligine bagli 2 cocuklu tırlak olup ikisinede ortada birakacagima bir taneyle yaşarim napiyimŞartlar ekonomik ve anne ruhani sağlığı el veriyorsa mutlaka yapılmalı, ben daima bundan yanayım.
Annem tek çocuk, kadın kendi çektiği ceremesinin yanında biz de çektik.
Ne kuzenim ne dayım teyzem oldu, anneannemle dedem ölünce annem tek kaldı, e biz de öyle.
Kardeş önemli.
2 sene önce bir dersten düşük not alınca eline vurmuşum kızıp halaa onu söyler sen dövmüştün beni kötü not alınca diyee.bir tek eline vurmamı kızmamı unutmamış .ya devamlı dayak yiyen çocukların nasıl travmaları vardırAnneliğin bir yanı da kalp ağrısı bence.
Niye öyle yaptım onu dedim, dediğim çok oluyor benim.
Eşim kızar bana hatta günlük hayatın içinde olur böyle şeyler niye takılıyorsun diye.
Anayım ben ana, sen anlamazsın diyorum
Ekonomi böyle olmasaydı biz iki manyak üçüncüyü bile düşünüyorduk yaŞartlar ekonomik ve anne ruhani sağlığı el veriyorsa mutlaka yapılmalı, ben daima bundan yanayım.
Ne kuzenim ne dayım teyzem oldu, anneannemle dedem ölünce annem tek kaldı, e biz de öyle.
Kardeş önemli.
Eşimin var mesela, çok dayak yemiş zamanında babasından. 40 yaşına geldi ama geçmiyor içinde bazı şeyler.2 sene önce bir dersten düşük not alınca eline vurmuşum kızıp halaa onu söyler sen dövmüştün beni kötü not alınca diyee.bir tek eline vurmamı kızmamı unutmamış .ya devamlı dayak yiyen çocukların nasıl travmaları vardır
sen yurtdışındasın orda olsam ben de 3 lerdim .en değerli şey çocuk sonra kadın sonra erkek olan ülkelerde tabiki doğurulurrrEkonomi böyle olmasaydı biz iki manyak üçüncüyü bile düşünüyorduk ya
Yok biz Türkiye'de ve hatta İstanbul'dayız ceycey, o yüzden vazgeçtik zatensen yurtdışındasın orda olsam ben de 3 lerdim .en değerli şey çocuk sonra kadın sonra erkek olan ülkelerde tabiki doğurulurrr
İkiden sonra bağımlılık zaten, ben bile bazen yahu yapsam mı diyorum, işte akıl sağlığı gittiği için hep bunlarEkonomi böyle olmasaydı biz iki manyak üçüncüyü bile düşünüyorduk ya
ben seni niye yurtdışında diye hatırlıyorum yahuuu kimle karıştırdım acabaaYok biz Türkiye'de ve hatta İstanbul'dayız ceycey, o yüzden vazgeçtik zaten
2 küçük canavar oğlanla ben hariç kimse seni evine bile kabul etmez yahuu ne 3.süİkiden sonra bağımlılık zaten, ben bile bazen yahu yapsam mı diyorum, işte akıl sağlığı gittiği için hep bunlar
O hatayı herkes 1 kere yapıyor zaten, ikincisi olmaz2 küçük canavar oğlanla ben hariç kimse seni evine bile kabul etmez yahuu ne 3.sü
Ablama da 60 tl geliyor, hazirandan beri evinde değil.240 tl elektrik geldi komşuma 40 tl gelmiş çünkü yazlıktan dönmedi ama gene de kıskandım 40 tl yi
Merhaba canım çok ağrılı bir süreçteyim maalesef giremedim, bugün işyerine gittim test verdim pozitif çıktım tabi. Hemen iyileş nöbete gel tarzı tavırlar canımı sıktı, hastalığa mı üzüleyim iyileşmeye mi odaklanayım bilemedim
Off, ilaç verdiler mi peki?Merhaba canım çok ağrılı bir süreçteyim maalesef giremedim, bugün işyerine gittim test verdim pozitif çıktım tabi. Hemen iyileş nöbete gel tarzı tavırlar canımı sıktı, hastalığa mı üzüleyim iyileşmeye mi odaklanayım bilemedim
Salı-çarşamba hastalığın atak dönemindeyim çoook kötüydüm, son iki gün boğaz kısmındayım Boğazım çok agrıyor yutkunamıyorum ama eklem ağrılarım eskisi kadar şiddetli değil,başağrımda çok yoğun değil. Ennn zorlu dönemleri ilaçsız geçirdim asıl o zaman lazımdı ilaç bana. Evet verdiler bu akşam başladım favipiravireOff, ilaç verdiler mi peki?
Git gide daha kötü mü hissediyorsun?
kaç gün evde karantinada olacaksın bitince tekrar test yapacaklar mı?tekrar geçmiş olsunİlaca da bugün başladım. Eklem ağrılarım azaldı düne göre zaten ama ilaca yine de başladım hemen iyileşip işe dönmem lazım.
Karantinaya tabi değilim ilacım bitince test yapıcam negatif çıkana kadar hergün yaptırıcam ilaçtan sonrakaç gün evde karantinada olacaksın bitince tekrar test yapacaklar mı?tekrar geçmiş olsun
Artıları var mıydı peki? Yani kardeş önemli ama bazen olması daha kötü oluyor. Mesela benim ablamla asla abla kardeş ilişkisi olmadı, hiçbir paylaşımımız yoktu, kıskanç, bencil ve sadece kendini düşünen bir abla.Şartlar ekonomik ve anne ruhani sağlığı el veriyorsa mutlaka yapılmalı, ben daima bundan yanayım.
Kardeş önemli.