Geçinemeyenler kulübü

Ay sen gazi iletişimden mi mezunsun yoksa? Benim Ankarada okurken yurttaki oda arkadaşım da gazi iletişimdendi. Hala araşır görüşürüz

Film ben seni kendim gibi sağlam yiyici sanıyordum, hayal kırıklığına uğrattın beni

Özellikle iletişimde. Arkadaşlarımın çoğu o dönem iletişimdeydi. Çoğu işsiz, bir kısmı da alakasız işlerde çalışıyor

Yok, gazi değil başkent.
Ne iş yapıyor kendisi, para kazanabiliyor mu mesleğinden
Eh freelance grafikerlik yapar, aynı zamanda bir ajanstada çalışıyor. İki arkadaşım daha var biri işsiz yavrum çok emek de verdi ama, diğeri de epey kötü bir kanalda kurgucu.

Film ben seni kendim gibi sağlam yiyici sanıyordum, hayal kırıklığına uğrattın beni
Yok yavrum keşke...
Yiyip de alsam gurur duyarım, bir emek bir çaba derim
Mesela yarın börek yapacağım, 3 dilim yerim ama tüm günümde onu yemiş olacağım.
Benim normal düzenim bu, buldu mu affetmem ama 24 saat açım

Hiç olmuyor ahahahahsh
Ben tam şaka diye çocuğun suratını pastaya gömen anne türeviyim
yaaa ay ben bugun serce parmagimi sandalyeye carptim aglamakla sinirlenmek arasi biktim artik yaa diye sizlanirkern kizimda kendisine soyluyorum sanip bende senden biktim dedi bana ona bile icerledim kor olsasica cigerim

Ben yiyip yiyip alıyorum
Gerçi bu ara sağlam rejime girdim, koronanın üzerimdeki yaklaşık 10 kilosunu vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…