- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.356
-
- Konu Sahibi chamallows
- #2.741
seni sevdim tekrardan aybush gibi değilsin .onun kilosuna gıcık oldummmaaa bende 1.56 68.5 dan 69 verdim kendime
Ay sen gazi iletişimden mi mezunsun yoksa? Benim Ankarada okurken yurttaki oda arkadaşım da gazi iletişimdendi. Hala araşır görüşürüzŞaka maka hamile kalana kadar düşündüm, en azından yüksek yaparım ne olacak dedim, hocalarımla görüştüm.
Aynı alandan yüksek yapmak sana bir şey kazandırmaz zaten iletişim mezunuzun, gsf değil dediler
Formasyon alayım bari dedim, başkette yoktu bizim fakülteye, kaldı öyle
Düşünmedim değil bak o seçeneği.
Sen buna mı tombiş diyorsun, off ben nerelere gideyim...aaa bende 1.56 68.5 dan 69 verdim kendime
Film ben seni kendim gibi sağlam yiyici sanıyordum, hayal kırıklığına uğrattın beniVallahi ya.
O saydıklarınla benim işim olmaz, regl dönemlerinde yerim çikolata.
Asla abur cubur yemem, senede 3 4 keredir çerez ya da cipsim.
Onu yiyeceğime tost yapar yerim, kafa bu benim.
Bak valla her gün bir sade türk kahvesi içiyorum, gündüz tek yiyeceğim bu.
Akşam yemeğinde çorba içerim sadece ya da ne yemek varsa 1 tabak o.
Velev ki yemedim yemekte, akşam 10 gibi ya iki kare tost ya da 3 çırpılmış yumurtalı omlet ya da 70 gramlık noodle.
Huyum bu yani.
Haftada 1 gün o da pazar günleri dışarıdan yemek günümüz, 1 lahmacunu zor bitiriyorum ben ya, asla öyle insafsızca yemek yiyemem, doyarım hemen.
Özellikle iletişimde. Arkadaşlarımın çoğu o dönem iletişimdeydi. Çoğu işsiz, bir kısmı da alakasız işlerde çalışıyorMetin yazarlığı, haber editörlüğü yaptım zaten.
Mesleğin hep yazılı basın tarafındaydım da bu ülkede benden bir şey olmaz:)
Torpile karşıysan, her istediğini yazmak istiyorsan oturacaksın evinde, öbür türlüsü olmuyor.
ben boyle cocuksuz gunlerimi ozleyince icim sızliyo vijdan yapiyorum sende de oluyomuEn güzel çocuk, başkasının çocuğu.
Mıncır, sev geri iade et, bitti gitt
Her konuda çocuksuzluğa hasretim gün yüzüne çıkıyor yahu...
Yok, gazi değil başkent.Ay sen gazi iletişimden mi mezunsun yoksa? Benim Ankarada okurken yurttaki oda arkadaşım da gazi iletişimdendi. Hala araşır görüşürüz
Ay şimdi fark ettim senin kızının adı Deniz mi???ben boyle cocuksuz gunlerimi ozleyince icim sızliyo vijdan yapiyorum sende de oluyomu
tabi tombis onum ustune birde pko ve insulin direnci ekleyip gobegimi düşünSen buna mı tombiş diyorsun, off ben nerelere gideyim...
Hiç olmuyor ahahahahshben boyle cocuksuz gunlerimi ozleyince icim sızliyo vijdan yapiyorum sende de oluyomu
evetAy şimdi fark ettim senin kızının adı Deniz mi???
Eh freelance grafikerlik yapar, aynı zamanda bir ajanstada çalışıyor. İki arkadaşım daha var biri işsiz yavrum çok emek de verdi ama, diğeri de epey kötü bir kanalda kurgucu.Yok, gazi değil başkent.
Ne iş yapıyor kendisi, para kazanabiliyor mu mesleğinden
Adaşmış benimkiyle
Yok yavrum keşke...Film ben seni kendim gibi sağlam yiyici sanıyordum, hayal kırıklığına uğrattın beni
yaaaHiç olmuyor ahahahahsh
Ben tam şaka diye çocuğun suratını pastaya gömen anne türeviyim
Oğlanyaaabenim ki kız sizin ki ?
Ben yiyip yiyip alıyorumYok yavrum keşke...
Yiyip de alsam gurur duyarım, bir emek bir çaba derim
Mesela yarın börek yapacağım, 3 dilim yerim ama tüm günümde onu yemiş olacağım.
Benim normal düzenim bu, buldu mu affetmem ama 24 saat açım
bizde kiz deniz erkek ata demiştik, kiz nasip oldu iyikide olduOğlan
Ama biz ilk sevgiliylen kız da olsa oğlan da olsa Deniz olacak demiştik.
Her cinsiyete yakışan bir isim. Çok severim tüm Denizler tatlı oluyorbizde kiz deniz erkek ata demiştik, kiz nasip oldu iyikide oldu