- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.869
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #25.761
Yok yok benim annemin affetmedigi kimse yok yazık safım benim.Unutmamistir, intikam soğuk yenen yemektir
Annemin güncellerinden ziyade ablamlar anlatıyor bana neyseBen o zaman anneme de kızıyorum konusup bişey olmamış gibi devam edeceksen bana anlatma diye
Sizde öyle söyleyin
Ben dert sahibi oluyorum herkes keyfinde neşesinde
Annenanem kalırdı yanında hergün dert dinlemekten kadından soğudum yeminle babama dedim ki dua et babaannem değil yanında kalan yoksa sen bitmiştin baba
sonra anneannem teyzemın yanına gidiyor kalmaya ağlıyor telde annem gitti odası bomboş evde bir ses oluyordu ev bomboş oldu
uyduruyor muyum acaba söylediklerini kafamda diye düşündüğüm bile oluyor
bazen üzerimde gereksiz bi kızgınlık ama neden oldugunu bilmiyorum bile öyle bir duruma sokuyor beni
İşin en komiği, para versen bile yine olmuyorAynen öyle
Bu ülkenin vatandaşı gdip çocugunu istediği okulda okutamıyor ya çok paralar verecek ya kuraya girecek
diploma almak için sınava girip herkesi geçiyorsun o yetmiyor kuraya giriyorsun o yetmiyor tekrar sınava giriyorsun
ve bunu küçückten yapmaya başlıyorsun
Bu aslında oldukça iyi bir durum.Yok yok benim annemin affetmedigi kimse yok yazık safım benim.
Hiç gözü açık bı kadın olmadi
Öyle de deme şimdi yahu, ne yaptın…Hayat ne kadar sıkıcı olmaya başladı ya
Hiç iyi bir şey yok
Ne bileyim ruhum daraldı yaÖyle de deme şimdi yahu, ne yaptın…
İyi bir şey olmaması, kötü olmasından bin kat iyidir.
Ya da bazı yokluklar en büyük şanstır.
Niye felsefi girdim bilmiyorum
Ne oldu kiNe bileyim ruhum daraldı ya
O tanıştığın kadınla sıkı ilişki kur belki yararı olur. Atıyorum yedeklere kalır iş seni aratır gibi gibiNe bileyim ruhum daraldı ya
Aç camları aç, temiz hava çek içine.Ne bileyim ruhum daraldı ya
Yok ya sanmiyorum o kadindan bir sey cikabilecegini.O tanıştığın kadınla sıkı ilişki kur belki yararı olur. Atıyorum yedeklere kalır iş seni aratır gibi gibi
Su ictim yine gecmediAç camları aç, temiz hava çek içine.
Bir güzel nefesle geçmeyecek sıkıntı yok
Ben hava diyorum sen su diyorsunSu ictim yine gecmedi
Karnim sisti patlama noktasina geldim yaniyinede yok
Su içince gecmediyse hava alınca hiç geçmezBen hava diyorum sen su diyorsun
Bacım su seni içecek artık üretim için, o hale geldin
Ay aynı ben bu
Ben de,ben de. Daha gecen icim doldu doldu, evde neden roka yok diye aglamaya basladimsonra asil kizdigim insani hatirladim gittim yillarin hincini aldim. Kan govdeyi goturdu ama ben pamuk gibiyim istedigini söyleyen, istemedigini isitti
şükürler olsun cogaliyozBen de,ben de. Daha gecen icim doldu doldu, evde neden roka yok diye aglamaya basladimsonra asil kizdigim insani hatirladim gittim yillarin hincini aldim. Kan govdeyi goturdu ama ben pamuk gibiyim istedigini söyleyen, istemedigini isitti
bebeklinick bir tane daha tulum peynir ve rokacı insanlar karşı karşıyayız sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?