Geçinemeyenler kulübü

Annemin güncellerinden ziyade ablamlar anlatıyor bana neyse gençliğinde anneme şunu yaptı bunu yaptı biz kucuktuk filan diye .

Ufff yani. Gereksiz yük başıma

İşin en komiği, para versen bile yine olmuyor
Kura sistemleri olan kolejlere yollarına dolar döksen, gene yok gene yok.
Gerçekten inanılmaz komik bir ülkeyiz, yaşamanın mucize olduğu yere doğru evriliyoruz.

Yok yok benim annemin affetmedigi kimse yok yazık safım benim.

Hiç gözü açık bı kadın olmadi
Bu aslında oldukça iyi bir durum.
Kin gütmek, bunu yıllarca sürdürmek insanın kendine yapacağı en büyük kötülük.
Ya zamanında olmuş bitmiş der mevzuyu kapatır ve hayatından çıkarırsın ya da hiç olmamış gibi kendi yaranı deşmez, hayatına devam edersin.
Diğer türlüsü sırtına aldığın bir yük.

O tanıştığın kadınla sıkı ilişki kur belki yararı olur. Atıyorum yedeklere kalır iş seni aratır gibi gibi
Yok ya sanmiyorum o kadindan bir sey cikabilecegini.
Oralarda oynayan torpilde cok zor adamin olmadan kimseye yedirmezler yedek falan

Ben de,ben de. Daha gecen icim doldu doldu, evde neden roka yok diye aglamaya basladim sonra asil kizdigim insani hatirladim gittim yillarin hincini aldim. Kan govdeyi goturdu ama ben pamuk gibiyim istedigini söyleyen, istemedigini isitti
bebeklinick bir tane daha tulum peynir ve rokacı insanlar karşı karşıyayız sanirim

Ben de,ben de. Daha gecen icim doldu doldu, evde neden roka yok diye aglamaya basladim sonra asil kizdigim insani hatirladim gittim yillarin hincini aldim. Kan govdeyi goturdu ama ben pamuk gibiyim istedigini söyleyen, istemedigini isitti
şükürler olsun cogaliyoz chamallows

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…