• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Ben o zaman anneme de kızıyorum konusup bişey olmamış gibi devam edeceksen bana anlatma diye
Sizde öyle söyleyin
Ben dert sahibi oluyorum herkes keyfinde neşesinde
Annenanem kalırdı yanında hergün dert dinlemekten kadından soğudum yeminle babama dedim ki dua et babaannem değil yanında kalan yoksa sen bitmiştin baba

sonra anneannem teyzemın yanına gidiyor kalmaya ağlıyor telde annem gitti odası bomboş evde bir ses oluyordu ev bomboş oldu:deli:
uyduruyor muyum acaba söylediklerini kafamda diye düşündüğüm bile oluyor
bazen üzerimde gereksiz bi kızgınlık ama neden oldugunu bilmiyorum bile öyle bir duruma sokuyor beni
Annemin güncellerinden ziyade ablamlar anlatıyor bana neyse 😂 gençliğinde anneme şunu yaptı bunu yaptı biz kucuktuk filan diye .

Ufff yani. Gereksiz yük başıma 😂😂😂

Aynen öyle
Bu ülkenin vatandaşı gdip çocugunu istediği okulda okutamıyor ya çok paralar verecek ya kuraya girecek
diploma almak için sınava girip herkesi geçiyorsun o yetmiyor kuraya giriyorsun o yetmiyor tekrar sınava giriyorsun
ve bunu küçückten yapmaya başlıyorsun:silah:
İşin en komiği, para versen bile yine olmuyor😂
Kura sistemleri olan kolejlere yollarına dolar döksen, gene yok gene yok.
Gerçekten inanılmaz komik bir ülkeyiz, yaşamanın mucize olduğu yere doğru evriliyoruz.

Yok yok benim annemin affetmedigi kimse yok yazık safım benim.

Hiç gözü açık bı kadın olmadi
Bu aslında oldukça iyi bir durum.
Kin gütmek, bunu yıllarca sürdürmek insanın kendine yapacağı en büyük kötülük.
Ya zamanında olmuş bitmiş der mevzuyu kapatır ve hayatından çıkarırsın ya da hiç olmamış gibi kendi yaranı deşmez, hayatına devam edersin.
Diğer türlüsü sırtına aldığın bir yük.

Ben de,ben de. Daha gecen icim doldu doldu, evde neden roka yok diye aglamaya basladim😂😂😂 sonra asil kizdigim insani hatirladim gittim yillarin hincini aldim. Kan govdeyi goturdu ama ben pamuk gibiyim😻 istedigini söyleyen, istemedigini isitti💅🏼
bebeklinick bebeklinick bir tane daha tulum peynir ve rokacı insanlar karşı karşıyayız sanirim

Ben de,ben de. Daha gecen icim doldu doldu, evde neden roka yok diye aglamaya basladim😂😂😂 sonra asil kizdigim insani hatirladim gittim yillarin hincini aldim. Kan govdeyi goturdu ama ben pamuk gibiyim😻 istedigini söyleyen, istemedigini isitti💅🏼
şükürler olsun cogaliyoz chamallows chamallows

Back