Geçinemeyenler kulübü

Gecenlerde konusunda beddua okudugu mesajlarina begenmedim atmistim :)
Kendisi sevdigim bir uye aslinda cani sagolsun :)
Yok ya ben ısınamadım kendisine. Çok tuhaf bi bakış açısıyla ve ters dümdüz gidiyor. Tamam zor bir hayat yaşamışsın, büyük sınavlar atlatmışsın da herkes güçlü değil, olmak zorunda da değil. Her hangi bir bdv konusuna aman bu da dert mi diye ters
Gitmesini sevmiyorum ben

Benim hoşlanmadıgım istenmedigi turden cevaplar aldiginda herkese ayni şeyi yaşamasini dilemesi.
Öyle bir aciyla kavrulan insanin boyle bir seyi dileyememesi lazim bana göre

Kimseyi hedef almıyorum kesinlikle

Ama Ayşe'nin görüşünü beğenmediğim için begenmedim ' e basarim.

E Sen Ayşe Fatma her neyse '''onaylanma ihtiyacı mi duyuyorsun ki begenmedim' e bastım diye buna kisas yapıyorsun yada polemiğe çeviriyosun yada orada burada konuşuyorsun .

Bana komik geliyor
Burada khomyuk bin kere bana begenmedim bassin gidip de khomyuk'un yazacagi şeyleri beklemem yani begenmedim'e basmak için .
Beğenmek zorunda mı ne alaka ?
Herkes beni onaylamak zorunda mı ?
Beş yaşından sonra buyuyemedik öyle kaldık sanki , ne alaka yani.

Khomyuk
chamallows

Evet kel alaka bir yerde hedef alması da çok saçma. Neyin kini bu Allah aşkına yaa

Homurdanıyoruz, sinirler gergin ülke olarak
Herkes birbirine bulaşmaya yer arıyor

Aman, ölümlü dünya.
Stres atma yöntemimiz vır vır olmuş, o da çok normal.
Ya psikoloğa gidip dökeceğiz içimizi ya da böyle anlatarak, yeri gelip didişerek.

Bahsedilen kişiyi tanımıyorum, yaşadıklarını da bilmiyorum, bir insana kin gütmenin hele de sanal bir platformda çok yanlış olduğunu düşünüyorum.

Bugün annemle çocuğumu alıp eskişehirin çarşısında yürüyüş yapalım bir parka götürelim dedik. 20 gündür gitmiyor. Sinirlerim hopladı inan. Avmler açık, kapıda kuyruk. Tıklım tıkış kapalı alana mahkum insanlar. Tüm lokanta cafeler kapalı. Bari cafelerin lokantaların sadece açık alanları açılsaydı dedim. Böyle de hamburger yada kahve alan çimlere adım başı oturmuş. Bildiğin popo popoya yerde yiyorlar. Böyle saçma sapan bir şey olamaz ya. Parka gittik. Çocuk alanının dibinde sigara içen, portatif masa sandalye getirip on kişi alem yapanlar var. Ağzımın dibinde. Restoranlar açılsa ben bu kadar insanla muhattp olmayacaktım parkta mesela. Tamamen saçmalık. Yol boyu annem bir yandam ben bir yandan söylendik de söylendik

Şu kk yı bir gun salsalar deseler ki bugun herkese her sey serbest.
Seyreyle cümbüşü

Ne diyeyim ki, mantık aramayı bırakalı çok oldu.
Bilim kurulu üyeleri bile kendileri ifade ediyor kapanmanın önlemlerle bir alakası yok diye, daha ne desin adamlar?
Yine söylüyorum, bilinçli bir şekilde ülkenin sektörleri batırılıp piyasadan silinmeye çalışılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…