Geçinemeyenler kulübü

Gecenin üçünde napıyon kız sen
Sağlıcakla gelsin inşallah arkadaşının kızı da ama kız için erken derler o haftalarda iyi göstermiş demekki
yok anacım bugün 13+1 daha da 1 haftam var gitmeye
Ay ne gizem yaptı doktorların gerçekten. Çatlattılar hepimizi amaan. Başladın mı alışverişe neler alıyorsun?
Ben çok absürt başlamıştım. Oyuncak ve kitapla başlamıştım

Ay ne gizem yaptı doktorların gerçekten. Çatlattılar hepimizi amaan. Başladın mı alışverişe neler alıyorsun?
Ben çok absürt başlamıştım. Oyuncak ve kitapla başlamıştım
Sorma ya Khomyuk bana denk geldi böyle doktor da valla ufak ufak başladım nevresim takımı aldım zaten demiştim ya sırf pembe yada maviye yönelmek istemiyorum bana itici geliyor kıyafet için de erken sanki bu sıra kendime alıyorum şişkinlik mi artık başlıyo mu göbek bilmiyorum rahatsız oluyorum pantolonlarımda.

beşiktir bebek arabasıdır zaten dedesi ben alıcam dedi büyük Bi yükten kurtardı umarım istediğim gibi olur yada sonradan fikir değiştirmez

Burcucum nerede yaşadığını unuttum ama eğer ki bebek mağazası tarzı bir yer varsa, babymall gibi, gidersin tek seferde kıyafet hariç her şeyi alır gelirsin, yorma kendini hiç.
Küvetinden oyuncağına, nevresimden halısına her şey var.
Kıyafetler saçma pahalı oluyor orada bir tek, diğer her şey piyasa fiyatında hatta kampanya dönemlerinde çok çok uyguna da geliyor.

Artık nude renkler
Soft kahve tonları sütlü kahve gibimsiler yani ..onlar çok şık oluyor .

Kırmızı olsun pembe olsun yeşil mavi olsun çokta şık görünmüyorlar eşyalar üzerinden diyorum tabi.
Kıyafetler her renk olabilir çingene pembesine bogmadikca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…