- 14 Haziran 2019
- 15.116
- 74.541
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #25.501
Eskisinden pek de farklı değil. Kapalı alanlar, camiler avmler açık, haftasonu çocuğu alıp bir ormana gidemiyoruz ama. Restoranların açık alanlarını sadece açabilirlerdi mesela, bir sektörü yıktılar. Tüm pandemi yükü restoran ve lokantalarda.Eee kızlar hayırlı uğurlu olsun kademeli normalleşmemiz
Normalleştik mi eminmisinizEee kızlar hayırlı uğurlu olsun kademeli normalleşmemiz
Eğlence ve yeme içme sektörü zaten biten. Kuaförler vb büyük darbe alanlardan bence tek Bi sektör değil Khomyuk ya düşününce baya varDün ekşi sözlükte ankarada kapanan mekanlar diye başlık açmışlar. En eski mekanlar kapanmış. Burda da yolda yürürken pek çok eski lokantanın kapandığını görüyorum. En eski en bilinen kebapçısı dahi kapandı. Sanki yeme içme sektörünü batırmak amaçlanmış gibi çok üzülüyorum
Valla (a)normal Bi kalabalık ve trafik var nolacak böyle hiç bilmiyorumNormalleştik mi eminmisiniz
Her zaman ne oluyorsa yine o olacak.Valla (a)normal Bi kalabalık ve trafik var nolacak böyle hiç bilmiyorum
Kizilaya hic gitmismiydin bilmiyorum ankara ya gelip gelmedigini hatirlayamadim suan, kizilayda 3 4 sene calisirken yedigimiz ictigimiz esnafin hepsi kepenk kapatmis.Dün ekşi sözlükte ankarada kapanan mekanlar diye başlık açmışlar. En eski mekanlar kapanmış. Burda da yolda yürürken pek çok eski lokantanın kapandığını görüyorum. En eski en bilinen kebapçısı dahi kapandı. Sanki yeme içme sektörünü batırmak amaçlanmış gibi çok üzülüyorum
Ankarada okudum üniversiteyi, 10 sene yaşadım iyi bilirim çok üzüldüm yaaKizilaya hic gitmismiydin bilmiyorum ankara ya gelip gelmedigini hatirlayamadim suan, kizilayda 3 4 sene calisirken yedigimiz ictigimiz esnafin hepsi kepenk kapatmis.
Hinca hinc dolu olurdu oralar.
Yemege cikarken beklemeyelim molamiz bitmesin beklerken diiye 1 saat onceden arar su saatte yemege cikicam sunu hazirlarmisiniz birde bos masa ayirirmisiniz personel icin sirayla gelecegiz derdik.
Simdi hepsinin yerinde yeller esiyo.
Tanidik belki 2 esnaf ya var ya yok.
Hayalet sehir gibi olmuş resmen
Çok ucucu gercekten, o is yerlerinin calisanlari nerede ne yapiyo mesela.Ankarada okudum üniversiteyi, 10 sene yaşadım iyi bilirim çok üzüldüm yaa
Bizim kızılaydaki mekanlar karanfildeki kahverengi ve lemanın yanındaki yerdi, adını hatırlayamadım. İşletmecisi Süleyman abiydi tanırdı bizi. Bar olarak da nadas yada nedjimaya giderdik. Oralarda kapanmış mıdır bilmem.Çok ucucu gercekten, o is yerlerinin calisanlari nerede ne yapiyo mesela.
Karanfil sokakta acik hic bir yer yok diyebilirim.
Mesrutiyet oyle ykm ye dogru kixilay avm tarafinda biraz hareketlilik var o kadar
Muhtemelen kapanmistir.Bizim kızılaydaki mekanlar karanfildeki kahverengi ve lemanın yanındaki yerdi, adını hatırlayamadım. İşletmecisi Süleyman abiydi tanırdı bizi. Bar olarak da nadas yada nedjimaya giderdik. Oralarda kapanmış mıdır bilmem.
Bizimde gecinmekle ilgili bir sorumuz kalmadi zatenBu başlığı her gördüğümde yooo diyip zapa devam ediyorum
Dün ekşi sözlükte ankarada kapanan mekanlar diye başlık açmışlar. En eski mekanlar kapanmış. Burda da yolda yürürken pek çok eski lokantanın kapandığını görüyorum. En eski en bilinen kebapçısı dahi kapandı. Sanki yeme içme sektörünü batırmak amaçlanmış gibi çok üzülüyorum
Şubatta kesman ciğer e gittim Ankara'daDün ekşi sözlükte ankarada kapanan mekanlar diye başlık açmışlar. En eski mekanlar kapanmış. Burda da yolda yürürken pek çok eski lokantanın kapandığını görüyorum. En eski en bilinen kebapçısı dahi kapandı. Sanki yeme içme sektörünü batırmak amaçlanmış gibi çok üzülüyorum
Bunu hep söylüyorduk kiBu sabah okudum ama nerede oldugunu hatirlamiyorum, halki panikletip daha cabuk atlatmak icin fazla baski yaptiklarini, korkuttuklarini itiraf etmis bir kisim bilim adami? Yaptilar ama sonu cok kotu bir yere vardi.
Bikac fotografimda bu ne kadar iğrenç , aynadaki aksım ne kadar güzel oysa filan oluyorum .Arkadaslar siz de aynada baska fotografta bambaska görünüyor musunuz? Tabii fotograflar bir de kendi iclerinde ayriliyoryan yana fotograflar sanki baska insanlar aynadaki goruntunun hic alakasi bile yok.
Bikac fotografimda bu ne kadar iğrenç , aynadaki aksım ne kadar güzel oysa filan oluyorum .
Özellikle boydan cekinirken bu ne be diyorumaynaya koşuyorum e aynada duzgunum
fotoğraf makinesi lensleri görüntüde bozulma yaptığından bazen fotoğraflarda balık gibi çıkarizInsanlar bizi nasil goruyor acaba?ayna haliyle mi foto haliyle mi?
Ayakustu cektirdigim fotograf aynadaki halime daha yakinken bu sabah profesyonel bir yerde cv icin cektirdim ve mahvoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?