- 8 Mart 2015
- 25.122
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.259
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #25.521
Melebaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldiiiiiiiiiiiiin prensesMelebaaa![]()
Gözlerimiz yollarda kaldı, hoşgeldiiinMelebaaa![]()
Ooo film beklediğimizden erken geldinMelebaaa![]()
Kimlik fotomla aynada gordugumun alakasi yok umarim aynada gordugum gercektirInsanlar bizi nasil goruyor acaba?ayna haliyle mi foto haliyle mi?
Ayakustu cektirdigim fotograf aynadaki halime daha yakinken bu sabah profesyonel bir yerde cv icin cektirdim ve mahvoldum![]()
Hosgeldiiiiiiiiiiiiin prenses![]()
Gözlerimiz yollarda kaldı, hoşgeldiiin![]()
Ooo film beklediğimizden erken geldinmerabaa
Amanda kimler gelmiş
Özledik yahu
Acaba benim kaç gun olduAy ay çok güzel karşılandım, hepinize sevgiler, geçmiş bayramınızı ve karantina bitişini tebrik eder, özgürlüğümüzün devamını dilerim
Özledim ya valla, ban sürem düşmüş daha öncekinde öyle olmuştu, 3 4 ay banlanmadığımdan herhalde 2 gün falan düşmüştü, 7 gün şuan cezam![]()
Sanırım benim en son 9 du, ya da 10 muydu acaba, birkaç aya 7 olmuştu.19 aralikta banlanmisin en son benim icin buyuk olay5 aya kac gun dusmustur acep
Benimde 1 haftaya falan dusmustur o zamanSanırım benim en son 9 du, ya da 10 muydu acaba, birkaç aya 7 olmuştu.
Emin de değilim yanlış bilgi vermeyeyim de katlanarak gitmedi yani.
Selaam ben burdayım. Neden sıkıldım bakiimHerkeşler nerdeçok sıkıldım
![]()
Ne bileyim bunaldimSelaam ben burdayım. Neden sıkıldım bakiim
Süreç çok uzadı bıktık iyice ondandır.Ne bileyim bunaldim![]()
Çıkti hic bir sey soylemeden geri indi hic bisey anlamadimSüreç çok uzadı bıktık iyice ondandır.![]()
KimÇıkti hic bir sey soylemeden geri indi hic bisey anlamadim![]()
Zatı muhterem şahısı konusuyoruz :)Kimnoldu
Gecenin üçünde napıyon kız sen