Geçinemeyenler kulübü

Benim De arkadas misafir var bugün diyor dünde eşinin arkadaşları gelmişti

Maasallah.
Ne zaman soylediler yasaklar kalkacak diye

Amanınnnnn topiğe kilit mi vurduk naptık kızlar anlatın bakalım ne aksiyonlarınız haberleriniz var

Ayy bu benim! Bana laf sokan, üzen akrabalarimi tek tek siliyorum. Ama annem cok akraba canlisi ve düsturu su: akraba iliskileri cok onemlidir, onlar sana laf soksalar da cevap vermeyeceksin cunku anne ve babalarinin hatri var. neden ben alttan almak zorundayim? Neden akrabalik iliskileri benim susmama bagli? Hirsizin hic mi sucu yok diyorum ses yok.

Yalniz bana kendimi kotu hissetiriyorlar. Sildigim iki tanesi koalisyon yapmis ve beni gecimsiz ilan ediyorlar. Nasil basa cikiyorsunuz?

Laf sokma ornekleri: yasin da gecti artik evde kaldin(28 yasindayim, mezun oldum), boyun cok kisa, kotu gorunuyorsun, burnun cirkin, agzin igrenc, maymuna benziyorsun vs. tabiii ki hepsi saka yollu.

İnsan lafının nereye gideceğini bilmesine rağmen biseyler söyleyip sonra sadece suratın asilsa bile
Ah ben ne dedim ki şimdi olur
Şaka yapmayı seviyorum der .
Hakkını savunursan da seni geçimsiz ilan eder bilirim bilirim

Benim annemde sizin anneniz gibi :)

Su an halihazirda orta dereceli bir depresyon geciriyormusum. Durduk yere aglamak geliyor icimden. Bazen oluyor bir sey ters gidiyor ve su saydiklarim teker teker aklima gelip beni daha cok aglatiyor.

Ama en buyuk hatam su: laf sokuldugu an karnimda tuhaf bir his olusuyor ve o an donup kaliyorum. Sonra uzerinden aylar yillar geciyor ve ben kinlenip taarruza geciyorum. Iste o zaman adim gecimsiz oluyor, durduk yere saldiriyora cikiyor. Halbuki ben o an cevaplauamadigim icin sustum.

Icimi dokmek istedim uzun oldu kusura bakmayin.

Aynen oyle. Alingansin, gecimsizsin :)

Bende de böyle dıdımın dıdısı vardı. Üniversiteye hazırlandığım sene kilo almışım biraz. Taş çatlasın beş kilo. Bana toton hopluyor yürürken daha genceciksin dikkat etmezsen ayı gibi olursun dedi. Aynen böyle ama ayı dedi. Ben de “amaaan x yengecim sizin gelinlik fotoğrafınızı da biliyorum, kilolu gelinlikle bile hoş olmuşsunuz ben de öyle olurum napalım” dedim. Annemin beri benzi attı akşama sağlam azar yedim. Ama o kadın bir daha bana bulaşmadı. Sağda solda y nin kızı da çok arsız diyormuş. Desin. Patavatsız terbiyesi olmaktan iyidir bence.
Vur geç acıma. Ben anneme babama rağmen akrabalara ayar çekiyorum.

Benim annem de kimsenin sizi uzmesine izin vermeyin der, birisine yaninda laf sokarsakta karsi tarafin destekcisi olur, beni terbiyesiz ilan ederler.
Cok umrumdaymis gibi terbiyesiz olusum

Ah bu anneler. Isin garip tarafi karsi taraf hep kendi cocuklarini savunuyor, sen de beni savunsana kadin. Ben artik ciddi ciddi dusunuyorum da onlari benden ustun tutuyor.

Terbiyesiz ya. Benim de daha evlenmeden hamile kalip alacagim kilolari dusunuyor, balayina gitmemem gerektigini ogutluyordu

Aynen oyle. Alingansin, gecimsizsin :)
Akraba yazısını okudum geldim:)
Benımkilerde aynı dert
Bi kuzenım vardı vardı diyorum sildim çünkü
Her lafı bana şöylr dediler millet koca parası yiyor
Yok gözümün üstünfe kaşın var dediler kendileri koca parası yiyor
Bana laf sokma çabasında
Bende varki yiyor çalışmasa kocası bi lokma ekmek vermeyecek insanlar üç kuruşa eşşek gibi çalışıp millete laf söylüyor dedim
Çalışan kadını her zaman desteklerım ama delirtti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…