Geçinemeyenler kulübü

Tüm Türkiyede gelinler tek yürek aynı çoşku
Ben de bugün annemlerle bayramlaşırdım, yarın giderdim kayınvalideye üç dört gün çile çekerdim amaaaa bu sene yook
Benim için bayram çile başlı vasina .
Birilerini arayıp kutlu olsun demek bile eziyet .
Sevmiyorum abi istemiyorum ya .
Boguluyorum

Bizi kim anlayacak
Herkes vay aramadin diye sikayetleniyor yada vay aramadi diye arkandan laf ediyor .
Aramıyorum abi biiiptir git mecbur muyum
Ben sadece sevdiklerimi ariyorum onun disinda kaynanamlar birde esimin anneannesi o kadar.
Geriside ne derse desin banane çok ta lülülü.
Ne diyecegini umursadigim insan olsan zaten arar konusur sohbet ederdim

Ben sadece sevdiklerimi ariyorum onun disinda kaynanamlar birde esimin anneannesi o kadar.
Son lafını çok sevdim

Eşim salaginin halasını hiç sevmem.
Zorla telefonu halam seni soruyo diye bana verdi
Uyardım da halbuki onun bayramini kutlamam ben diye şuursuzu

Eşim salaginin halasını hiç sevmem.
Zorla telefonu halam seni soruyo diye bana verdi
Uyardım da halbuki onun bayramini kutlamam ben diye şuursuzu
Ayy esimin anneannesini ararim ben hic dinlemez hizli hizli konusur, bayraminiz mubarek olsun bile diyemeden hadi iyi gunler kizin kendinize mukayyet olun der dinlemez bile kapatir

Ayy esimin anneannesini ararim ben hic dinlemez hizli hizli konusur, bayraminiz mubarek olsun bile diyemeden hadi iyi gunler kizin kendinize mukayyet olun der dinlemez bile kapatir
Bide bu tür eziyetleri maksimum kaç dakika cekebildin rekorun nedir

Bide bu tür eziyetleri maksimum kaç dakika cekebildin rekorun nedir
En buyuk eziyeti annemin bir kuzeni var, yurt disindan geldiler aşı icin randevularinin alinmasi lazimmis, luzumsuz annem deniz alir demis.
Gecen bir aradi yarim saat bidi bidi bidi anlatiyoda anlatiyo ruh sagligida bozuk
Beynim uyustu artik suratina kapattim telefonuda bi 10 dk ucak moduna aldim, annem aramis sarji bitti diyo daha utanmasa annemin telefonundan devam edecek.
Anneme vermesin diye telefonun karsisinda ilk kafile insani hareketleri yapiyordum

Ben sadece kendi teyzelerimin dayımı en sevdiğim kuzenlerimi ararım o kadar bir de tabii kayınvalidemi ararım o. Ben kayınvalide hariç kimseyle de abisi babası fln gibi konuşmam.

Ben sadece kendi teyzelerimin dayımı en sevdiğim kuzenlerimi ararım o kadar bir de tabii kayınvalidemi ararım o. Ben kayınvalide hariç kimseyle de abisi babası fln gibi konuşmam.
Bende annem babam kayınvalidem
Diğer herkes boğuyor beni
En sevmediğim şey sevmediğim insanları önemsiyormuş gibi davranmak
Kendimi kirlenmiş gibi hissediyorum öyle davranınca

Bende annem babam kayınvalidem
Diğer herkes boğuyor beni
En sevmediğim şey sevmediğim insanları önemsiyormuş gibi davranmak
Kendimi kirlenmiş gibi hissediyorum öyle davranınca
Allahtan yakın akrabalarımla kafam uyuyor uzak olanları da aramam zaten. Yoksa istemeye istemeye aramak konuşmak zulüm olur gerçekten

Allahtan yakın akrabalarımla kafam uyuyor uzak olanları da aramam zaten. Yoksa istemeye istemeye aramak konuşmak zulüm olur gerçekten
Bende severdım kuzenlerimi beni sevdiklerini düşünürdüm yanılmışım hepsını sildim çok iyi çok mutluyum böyle
Onlara verdiğim değeri kuşa ağaca böceğe verseydım doğaya bir katkım olurdu
Aile bağı kuvvetli insanlar şanslı gercekten bizde yok malesef

Sonuna kadar katiliyorum :) bizimkiler kendi her kotulugu yapar arkandan her lafi soyler baskasina soyletmez, basina bir is gelse once onlar koşar ama agizlarindan cikanida kulaklari duymaz.
Duymadigimizimi saniyolar anlamadim

Sonuna kadar katiliyorum :) bizimkiler kendi her kotulugu yapar arkandan her lafi soyler baskasina soyletmez, basina bir is gelse once onlar koşar ama agizlarindan cikanida kulaklari duymaz.
Duymadigimizimi saniyolar anlamadim
BİZİmkiler başkasından önce kendileri söykeyip birde başkalarıyla söylerler
İnsan 30 undan sonra kendıne iyi gelmeyen kimseyi çekemiyor
Gereksiz insan yükünden kurtulmak gençleşme sebebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…