- 17 Aralık 2015
- 26.848
- 48.980
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #25.301
Kurtuldum dediklerinin icinnde özlediklerin oluyormu hiç?BİZİmkiler başkasından önce kendileri söykeyip birde başkalarıyla söylerler
İnsan 30 undan sonra kendıne iyi gelmeyen kimseyi çekemiyor
Gereksiz insan yükünden kurtulmak gençleşme sebebi
Yaaa .En buyuk eziyeti annemin bir kuzeni var, yurt disindan geldiler aşı icin randevularinin alinmasi lazimmis, luzumsuz annem deniz alir demis.
Gecen bir aradi yarim saat bidi bidi bidi anlatiyoda anlatiyo ruh sagligida bozuk
Beynim uyustu artik suratina kapattim telefonuda bi 10 dk ucak moduna aldim, annem aramis sarji bitti diyo daha utanmasa annemin telefonundan devam edecek.
Anneme vermesin diye telefonun karsisinda ilk kafile insani hareketleri yapiyordum
Ben abimle saatlerce konuşsam of dememYaaa .
Bende uçak moduna filan alıyorum tak diye kapatipözellikle ablamda.
Susmuyor
Sohbet etmek istiyordur, insan özlüyor ya kardeşiyle ablasiyla abisiyle ettigi sohbetleri falan.
Abiler ayrı bi bal yaBen abimle saatlerce konuşsam of demem
Ay ablam da bugün aradım açmadı uyuz, daha dün konuştuk ne anlatcaksın diyo bi de
Kurtuldum dediklerinin icinnde özlediklerin oluyormu hiç
Elbette öyle .Sohbet etmek istiyordur, insan özlüyor ya kardeşiyle ablasiyla abisiyle ettigi sohbetleri falan.
Ben lisede de boyleydim .BİZİmkiler başkasından önce kendileri söykeyip birde başkalarıyla söylerler
İnsan 30 undan sonra kendıne iyi gelmeyen kimseyi çekemiyor
Gereksiz insan yükünden kurtulmak gençleşme sebebi
karakter olabılır evetBen lisede de boyleydim .
Erken olgunlaşma desem değildir heralde çünkü geriye dönüp bakınca bence çokta cahildim olgun bulamam kendimi.
Acaba karakter mi benim ki yoksa olmuşluk mu ?
Bana iyi gelmeyen ortamdan insandan aletten herşeyden çok uzaklasirdim kapilarimi kapatırdim halen de öyle
Deniz de telefonu aldi goruntulu konusurken dayi elini öptüm bana harclik ver cabuk dediAbiler ayrı bi bal ya
Bugün görüntülü konuşurken oğlum şu uygulamalı bahsettiğim dinozorlardan bahsetti. Biz de güldük hatta herkesi darlıyor diye, kimmiş o yeğenime hava atan ben sama getireceğim bir sürü hem de merak etme sem dayıcım dedi
Ablalarımsa aman alma her yer oyuncak demişlerdi. Abimi ayrı bi seviyorum bu araaa
Aaa bende konusmayi sevmem pek.Elbette öyle .
Eşimle bile telefonda konuşmadim sevgililik sürecinde
Mesajlasirken ve yuzyuzeyken çok çenem düşüktür ama telefonda neden bilmiyorum tahammulsuzlesiyorum .
Ben sorunluyum yani aslinda ama ondan da hani biraz anlayış bekliyorum işte. Zorunlu telefonda bu kadar konuşmayı sevmez deyip vaktinde kapatabilmeliben üç saat telefonda konuşmak istemiyorum konuşacak bişey kalmıyor ki , uretemiyorum
Noldu :)))
Kimse yok diye şok oluyordumNoldu :)))
temizlikKimse yok diye şok oluyordum
Herkes hunharca bayram kutluyorsa demek ki
Napiyosun
Allahım uzatılmadı çok şükürKimse yok diye şok oluyordum
Herkes hunharca bayram kutluyorsa demek ki
Napiyosun
Bide bunun lohusalık dönemi vaaaartemizlikcanım kocam hunharca camları sildi beyaz eşyaların altı falan ay ben çok sevdim bu hamileliği
Ne uzatılmadiAllahım uzatılmadı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?