Geçinemeyenler kulübü

BİZİmkiler başkasından önce kendileri söykeyip birde başkalarıyla söylerler
İnsan 30 undan sonra kendıne iyi gelmeyen kimseyi çekemiyor
Gereksiz insan yükünden kurtulmak gençleşme sebebi
Kurtuldum dediklerinin icinnde özlediklerin oluyormu hiç?

Yaaa .
Bende uçak moduna filan alıyorum tak diye kapatip özellikle ablamda.
Susmuyor

Ben abimle saatlerce konuşsam of demem
Abiler ayrı bi bal ya
Bugün görüntülü konuşurken oğlum şu uygulamalı bahsettiğim dinozorlardan bahsetti. Biz de güldük hatta herkesi darlıyor diye, kimmiş o yeğenime hava atan ben sama getireceğim bir sürü hem de merak etme sem dayıcım dedi
Ablalarımsa aman alma her yer oyuncak demişlerdi. Abimi ayrı bi seviyorum bu araaa

Sohbet etmek istiyordur, insan özlüyor ya kardeşiyle ablasiyla abisiyle ettigi sohbetleri falan.
Elbette öyle .

Eşimle bile telefonda konuşmadim sevgililik sürecinde

Mesajlasirken ve yuzyuzeyken çok çenem düşüktür ama telefonda neden bilmiyorum tahammulsuzlesiyorum .

Ben sorunluyum yani aslinda ama ondan da hani biraz anlayış bekliyorum işte. Zorunlu telefonda bu kadar konuşmayı sevmez deyip vaktinde kapatabilmeli ben üç saat telefonda konuşmak istemiyorum konuşacak bişey kalmıyor ki , uretemiyorum

BİZİmkiler başkasından önce kendileri söykeyip birde başkalarıyla söylerler
İnsan 30 undan sonra kendıne iyi gelmeyen kimseyi çekemiyor
Gereksiz insan yükünden kurtulmak gençleşme sebebi
Ben lisede de boyleydim .
Erken olgunlaşma desem değildir heralde çünkü geriye dönüp bakınca bence çokta cahildim olgun bulamam kendimi.

Acaba karakter mi benim ki yoksa olmuşluk mu ?
Bana iyi gelmeyen ortamdan insandan aletten herşeyden çok uzaklasirdim kapilarimi kapatırdim halen de öyle

Ğ
karakter olabılır evet
Benım bence babamdab kaynaklı aile bağları çok kuvvetli ne yapsalar görmezden geliyor hepsını koşulsuz sartssız sevmemizi bekliyor
O yüzden sanırım bu kadar alttan aldım
Annem de benden cesaret buldu şimdi sadece sevdiklerimiz ve bizi sevenlerle görüşüyoruz
Annem onlar yüzünden mide kanaması bile gecirdi
Şimdi kadın rahat çok şükür
Değmiyor kimse

Deniz de telefonu aldi goruntulu konusurken dayi elini öptüm bana harclik ver cabuk dedi adami harclik vermek zorunda birakti
Dedesinide aramis bayram harcligimi yolladin mi demis
Tam bir kayserili ya

Aaa bende konusmayi sevmem pek.
Mesajlasmaktan yanayim daha cok.
Konusurken ilk 10 dk dan sonra hatlar karisiyo bende ne dediklerini falan anlamiyorum beynim doluyo hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…