- 19 Şubat 2021
- 5.266
- 13.306
- 198
- 38
- Konu Sahibi chamallows
-
- #25.361
Ya resmen canımızı acıtacaklarını düşündükleri yerden vurmaya calışıyolar yedi kat yabancı yapmaz yaptıklarınıAynen. Birlikte buyuduk, kucukken ayni yatakta yatardik, durmus bisey bulamamis canimmm senin yasin kacti? Hmmmm artik evlenyani ha adimi unutmussun ha yasimi. Ama soyleyince kafam cok dolu kotu niyetim yok ki
Ne güzel kaynanan var. Gısqandım.Aslinda çok cevap vermek istiyorum ama vermedigim için de şöyle yapiyorum.
Düzenli olarak kayınvalidem bize ne yapsa gözünün içine sokuyorum bu kişinin.
Bide kendisinin olduğu ortamlara şık giyinerek gidiyorum .
İçinde fırtınalar kopardigima yemin edebilirim
Söyleyin valla sonrada çekirdeğinizi alıp izleyinMillet seviyor böyle suni insanları. İstediğini veriyor herkese, canıııım balıımmm gıymatlıım tamam. Hepsinin yüzüne bağırasım var arkanızdan az atıp tutmuyor diye.Yaşıyorum.
Ve işin tuhafı böyle leş insanların çevresi kalabalık oluyor her ortamda seviliyorlar filan bı de.
En azından görünen o yani .
Senin dediğin gibi sen geçimsiz yalnız bırakılan filan olabiliyorsun
Gozlemlerime dayanarak aksini hiç gormedim
Henüz eLtim yok diyedir belkiNe güzel kaynanan var. Gısqandım.
Yoo böyle de güzel oluyo. Bi patlıyorlar tam patlıyorlar. Sonra da barışmalarını yine eskisi gibi yalaşmalarını izliyorum daha bi kafa açıcı oluyor.Söyleyin valla sonrada çekirdeğinizi alıp izleyin
YalaşmaYoo böyle de güzel oluyo. Bi patlıyorlar tam patlıyorlar. Sonra da barışmalarını yine eskisi gibi yalaşmalarını izliyorum daha bi kafa açıcı oluyor.
Söyleyin valla sonrada çekirdeğinizi alıp izleyin
Yoo böyle de güzel oluyo. Bi patlıyorlar tam patlıyorlar. Sonra da barışmalarını yine eskisi gibi yalaşmalarını izliyorum daha bi kafa açıcı oluyor.
Elleşmem işte o yüzden. Menfaat bitmedikçe ilişkileri bitmez. Adalet duygusu yok, menfaat var. Bu kafanın yabancısı isen anlaman zor.Bir de dönüp diyorlar ya sen bizi kiskaniyorsun
Aman ya ne catlatacam, onlar zaten yeteri kadar catlamislar ki şişmiş konusuyolarAy keşkede evet öyle diye catlatsaydin
Uff böyle konuşunca sizlerleElleşmem işte o yüzden. Menfaat bitmedikçe ilişkileri bitmez. Adalet duygusu yok, menfaat var. Bu kafanın yabancısı isen anlaman zor.
Bana da çok oluyor oUff böyle konuşunca sizlerle
Herkese gicigim tazelendi kafamın içinde kavga ediyorum
chamallows
C Camille_claudel
Khomyuk
S sarahconnor
Bana da çok oluyor o
Yazarken de yaşıyorum o anı tekrar
Kendi akrabalarıma gıcık oldugum yetmiyor sizlerim akrabalara da takıldım
Bugun annem diyor ki dayın babanı görmüş kıçını dönmüş gitmiş
Deseydı babam da yüzünden ne hayır gördük g..tünden hayır görecez
Umarım banlanmamçok kibarımdır aslında ama salon kadını çizgimden çıkarıyolar beni
Bende bazen burda anlatirken lan keske sunuda deseydin diye birden aklima biseyler geliyoBana da çok oluyor o
Yazarken de yaşıyorum o anı tekrar
Kendi akrabalarıma gıcık oldugum yetmiyor sizlerim akrabalara da takıldım
Bugun annem diyor ki dayın babanı görmüş kıçını dönmüş gitmiş
Deseydı babam da yüzünden ne hayır gördük g..tünden hayır görecez
Umarım banlanmamçok kibarımdır aslında ama salon kadını çizgimden çıkarıyolar beni
Dimi hazır cevap olsak şöyle dan danBende bazen burda anlatirken lan keske sunuda deseydin diye birden aklima biseyler geliyo
Ben bazen hic bir sey soylemeyip, gozunun icine icine bakiyorum imali imali siritarak yetiyo odaDimi hazır cevap olsak şöyle dan dan
Daha kimse ağzını acabılıyor mu
Kursu filan olsa keşke
Akraba nasıl savuşturulur ders 1
Anlıyolarsa güzel benımkilerde o kapasite yok hoşuma gidiyor sanabilirler söyledıkleriBen bazen hic bir sey soylemeyip, gozunun icine icine bakiyorum imali imali siritarak yetiyo oda
Dimi hazır cevap olsak şöyle dan dan
Daha kimse ağzını acabılıyor mu
Kursu filan olsa keşke
Akraba nasıl savuşturulur ders 1
Bu arada tanisalim miKalp kirmamak, ortami bozmamak adina yapmiyoruz bence. Yoksa kocaman bir sanane, sen once evinin onunu supur demek zor degil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?