Geçinemeyenler kulübü

Aynen. Birlikte buyuduk, kucukken ayni yatakta yatardik, durmus bisey bulamamis canimmm senin yasin kacti? Hmmmm artik evlen yani ha adimi unutmussun ha yasimi. Ama soyleyince kafam cok dolu kotu niyetim yok ki
Ya resmen canımızı acıtacaklarını düşündükleri yerden vurmaya calışıyolar yedi kat yabancı yapmaz yaptıklarını
Ne kadar aciz acınası zavallı oluyolar

Ne güzel kaynanan var. Gısqandım.

Yalniz kalmiyorlar, yalnizliktan korkuyorlar hatta. Cevreleri kendileri gibilerden olusuyor benim gordugum. Bizim gibiler bir yerden sonra kopuyor.

Söyleyin valla sonrada çekirdeğinizi alıp izleyin

Ben bunu dün yapmak istedim. Benim afaroz ettigim iki kisi. Biri diyor ki; onun yaptigi yemek degil, kopek yali. Digeri diyor ki; ne kadar huysuz, hic kocasina layik degil. Sonra bir bakiyorum aaa ikisi birlesmis bana salliyorlar

Ha simdi soylesem zaten inkar edecekler, artik ciddi ciddi ses kaydi almayi dusunuyorum

Uff böyle konuşunca sizlerle
Herkese gicigim tazelendi kafamın içinde kavga ediyorum

chamallows
C Camille_claudel
Khomyuk
S sarahconnor
Bana da çok oluyor o
Yazarken de yaşıyorum o anı tekrar

Kendi akrabalarıma gıcık oldugum yetmiyor sizlerim akrabalara da takıldım
Bugun annem diyor ki dayın babanı görmüş kıçını dönmüş gitmiş
Deseydı babam da yüzünden ne hayır gördük g..tünden hayır görecez

Umarım banlanmamçok kibarımdır aslında ama salon kadını çizgimden çıkarıyolar beni

Ya çok güldümmm amaaaa

Bende bazen burda anlatirken lan keske sunuda deseydin diye birden aklima biseyler geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…