- 29 Mart 2012
- 1.762
- 1.814
- 333
- Konu Sahibi chamallows
-
- #25.341
Akraba yazısını okudum geldim:)
Benımkilerde aynı dert
Bi kuzenım vardı vardı diyorum sildim çünkü
Her lafı bana şöylr dediler millet koca parası yiyor
Yok gözümün üstünfe kaşın var dediler kendileri koca parası yiyor
Bana laf sokma çabasında
Bende varki yiyor çalışmasa kocası bi lokma ekmek vermeyecek insanlar üç kuruşa eşşek gibi çalışıp millete laf söylüyor dedim
Çalışan kadını her zaman desteklerım ama delirtti beni
Teşekkür ederim, memnun oldum.Katibin Ruhu bdv de senin cok yorumundan yararlandim, tekrar gormek mutlu etti. :)
Turkiyenin kanayan yarasi akraba terörüInsan sadece kendi ailesinde var saniyor ama meger bu yilanlar her yerdelermis:) aslinda ne kadar aci ayni kani tasidigin insanlarin sozde yedi kat elden daha zalim olmasi.
Halbuki isteyen calisir, isteyen koca parasi yer sanane. Arkadas anlasilan koca parasi yemek istemis ama avcunu yalamis ki ondan hirslanmis :)
Teşekkür ederim, memnun oldum.Nasılsın?
BitmezlerTerbiyesiz ya. Benim de daha evlenmeden hamile kalip alacagim kilolari dusunuyor, balayina gitmemem gerektigini ogutluyordu
Ne gösterdim tam hatırlamıyorum.Iyiyim, senin ve diger arkadaslarin gosterdigi yolda ilerlemeye calisiyorum:) sen nasilsin?
Sanane sen mi ödüyon demedin mi?Bitmezler
Ben İzmir'in çok güzel bir semtinde oturuyordum kiradayken..
Orada oturmama laf eden bı akrabam vardıkayınvalidem benim kirami niye ödüyormusmusmus.
Normal semtte oturacakmisimmismismismismis.
Kendi kayinvalideleri cadı ya çünkü , aman Allahım benimki nasıl iyi olabilir .
Bende çok zengin bir yere gelin gelmişim, para olmasa bizimkiler beni hayatta vermezlermişBitmezler
Orada oturmama laf eden bı akrabam vardıkayınvalidem benim kirami niye ödüyormusmusmus.
DemedimSanane sen mi ödüyon demedin mi?
Bitmezler
Ay keşkede evet öyle diye catlatsaydinBende çok zengin bir yere gelin gelmişim, para olmasa bizimkiler beni hayatta vermezlermiş
Kayserili demek zengin demek çunkü
Milleti yillarca ev kredisi odedigime inandiramadim iyimi
Dinleme bi daha.Demedim
dememeliymisim ablam öyle dedi
İşte böyle laf olsun diye kendilerince şirinlik yapıyorlar, sevmiyorum. Suni. Samimiyet sıfır.Ortak tanidigimiz bir aile bunlarin evine misafir olmus. Laf lafi acarken kadin beni ogluna uygun gordugunu, olursa anlasirsak evlendirmek istedigini soylemis. Sen kiza git sor demis benim icin. 4 yil oldu hala fikrimi soracak
Hayir orda oturan diger kuzenim sordu, kiz bir de sasirdi simdiye dek herseyi yetistiren insan bunu nasil unutmus diyeiste derdin ne desen ayyyy canim unuttum
Ne gösterdim tam hatırlamıyorum.
İyi göstermişim dewam. Bi de ne ile itham edilirsem o oluyorum, onlarla mı uğraşıcam.Laf sokarken cok asiri gidiyordum, sonra onlar vicdan yapinca acaba mi diyordum falan ama siz aynen devam diye ogutluyordunuz
İşte böyle laf olsun diye kendilerince şirinlik yapıyorlar, sevmiyorum. Suni. Samimiyet sıfır.
Ve işin tuhafı böyle leş insanların çevresi kalabalık oluyor her ortamda seviliyorlar filan bı de.Ortak tanidigimiz bir aile bunlarin evine misafir olmus. Laf lafi acarken kadin beni ogluna uygun gordugunu, olursa anlasirsak evlendirmek istedigini soylemis. Sen kiza git sor demis benim icin. 4 yil oldu hala fikrimi soracak
Hayir orda oturan diger kuzenim sordu, kiz bir de sasirdi simdiye dek herseyi yetistiren insan bunu nasil unutmus diyeiste derdin ne desen ayyyy canim unuttum
Aslinda çok cevap vermek istiyorum ama vermedigim için de şöyle yapiyorum.Dinleme bi daha.Beni dinle.
Millet seviyor böyle suni insanları. İstediğini veriyor herkese, canıııım balıımmm gıymatlıım tamam. Hepsinin yüzüne bağırasım var arkanızdan az atıp tutmuyor diye.Ve işin tuhafı böyle leş insanların çevresi kalabalık oluyor her ortamda seviliyorlar filan bı de.
En azından görünen o yani .
Senin dediğin gibi sen geçimsiz yalnız bırakılan filan olabiliyorsun
Gozlemlerime dayanarak aksini hiç gormedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?