- 19 Şubat 2021
- 5.267
- 13.308
- 198
- 38
- Konu Sahibi chamallows
-
- #25.261
Sana da iyi bayramlarİyi geceler çok güzel sohbetti
Yarın yada sonraki günler yazabilir miyim bilmiyorum
Şimdiden iyi bayramlar diliyorum
Yok denemedim.Evde setle denedin mi hiç lifting
İyi bayramlar connorİyi geceler çok güzel sohbetti
İyi bayramlar sarahİyi geceler çok güzel sohbetti
Gelen aşı var ama yaş siralamasi oncelik siralamasi iyice şaşti.Açılsın artık ya. Ben bıktım usandım cidden.
Şu okulların kapalı olması da gençleri çok yoruyor, çocukları çok etkiliyor. Aşılama hızlansa keşks
Aynen öyle 50 yaşındaki öğretmen teyzeme çıkmamış ama 42 yaşımdaki avukat arkadaşa çıkmış. Nasıl bir sistem anlamıyorumGelen aşı var ama yaş siralamasi oncelik siralamasi iyice şaşti.
İşin kotu tarafi evde birini asiliyorlar oteki kaliyor.
Belki asili olan yakalandigini anlamaya ak belirti vermeyecek, diger kisiler bu sebepten evde covitli biri oldugunu anlamayip ona gore onlem bile alamadan hastalanacak.
Diger turlu belirti verince bir ihtimal yirtariz diyip dikkat ediyorduk.
Aşıli olanlar hastalandigini anlamayip toplumada karisabilir.
Çok yavaş ilerliyor maalesef
Bizde hep erken kalkiliyo bebişim
40 yas ustu avukatlarida asilayacagiz dediler ya ondandirAynen öyle 50 yaşındaki öğretmen teyzeme çıkmamış ama 42 yaşımdaki avukat arkadaşa çıkmış. Nasıl bir sistem anlamıyorum
Ay gece gece son yazdığın aklıma geldi yine yaEtrafimda pek erkek cocuk olmadigindan bilmiyorum ama denizde oyle tek basina cok oyun kurmuyor artik yapışik durumdayiz, dahada bir sey yapamazsa oy canim anneeem diyip opmeye geliyomus gibi yapiyo sirf yapismak icin
Kizlar nazli oluyor birde o var.
Gecen 1 hafta once olusmus bir yarayi gosterip buranda yara olmus dedim, sabaha kizilca kiyamet koptu neymis yarasi aciyormus yahu ben gosterene kadar orda yara oldugunu bile bilmiyordun sen
İyi bayramlar khomyuk ve tüm kızlarİyi bayramlaar kızlaar
İyi bayramlar Khomyukİyi bayramlaar kızlaar
İyi bayramlar denizcimİyi bayramlar khomyuk ve tüm kızlar
Bende şuan eşimin sulalesini gezmeye baslamistim uyuz uyuzİyi bayramlar denizcimbu bayram çok mutluyum eşimle ilk yanlız bayramımız kv yok kp yok bayrama 3 gün kala gelin diyorlardı
Ben gecen sene ramazanda da gitmedim.Tüm Türkiyede gelinler tek yürek aynı çoşku
Ben de bugün annemlerle bayramlaşırdım, yarın giderdim kayınvalideye üç dört gün çile çekerdim amaaaa bu sene yook
Bayram gibi bayram yaşayan tüm gelinlerinde bayramı kutlu olsunTüm Türkiyede gelinler tek yürek aynı çoşku
Ben de bugün annemlerle bayramlaşırdım, yarın giderdim kayınvalideye üç dört gün çile çekerdim amaaaa bu sene yook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?