• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Evde setle denedin mi hiç lifting
Yok denemedim.
Çünkü güzellik merkezlerine gittiğimde kime gittimse hep farklı sonuçlar çıkardılar.
Hatta kirpiklerimin ucunu zikzakli yapan bile oldu
Belli ki maharet istiyor .

En son yaptirdigim yerden çok memnun kaldım bu zamana kadar yaptirdigim hiç bir liftinge benzemiyor onun yaptığı.
Aradığım buymus yani🤷
Evde de diğer o beceremeyen kesim gibi sonuç alirsam ?

Bide ilaci yakıyor gözü .
Nasıl kendi kendime yapcam gözüme kaçar diye düşünuyorum.

Sen evde mi yapıyorsun😇

Açılsın artık ya. Ben bıktım usandım cidden.
Şu okulların kapalı olması da gençleri çok yoruyor, çocukları çok etkiliyor. Aşılama hızlansa keşks

Açılsın artık ya. Ben bıktım usandım cidden.
Şu okulların kapalı olması da gençleri çok yoruyor, çocukları çok etkiliyor. Aşılama hızlansa keşks
Gelen aşı var ama yaş siralamasi oncelik siralamasi iyice şaşti.
İşin kotu tarafi evde birini asiliyorlar oteki kaliyor.
Belki asili olan yakalandigini anlamaya ak belirti vermeyecek, diger kisiler bu sebepten evde covitli biri oldugunu anlamayip ona gore onlem bile alamadan hastalanacak.
Diger turlu belirti verince bir ihtimal yirtariz diyip dikkat ediyorduk.
Aşıli olanlar hastalandigini anlamayip toplumada karisabilir.
Çok yavaş ilerliyor maalesef

Gelen aşı var ama yaş siralamasi oncelik siralamasi iyice şaşti.
İşin kotu tarafi evde birini asiliyorlar oteki kaliyor.
Belki asili olan yakalandigini anlamaya ak belirti vermeyecek, diger kisiler bu sebepten evde covitli biri oldugunu anlamayip ona gore onlem bile alamadan hastalanacak.
Diger turlu belirti verince bir ihtimal yirtariz diyip dikkat ediyorduk.
Aşıli olanlar hastalandigini anlamayip toplumada karisabilir.
Çok yavaş ilerliyor maalesef
Aynen öyle 50 yaşındaki öğretmen teyzeme çıkmamış ama 42 yaşımdaki avukat arkadaşa çıkmış. Nasıl bir sistem anlamıyorum

Etrafimda pek erkek cocuk olmadigindan bilmiyorum ama denizde oyle tek basina cok oyun kurmuyor artik yapışik durumdayiz, dahada bir sey yapamazsa oy canim anneeem diyip opmeye geliyomus gibi yapiyo sirf yapismak icin 😁
Kizlar nazli oluyor birde o var.
Gecen 1 hafta once olusmus bir yarayi gosterip buranda yara olmus dedim, sabaha kizilca kiyamet koptu neymis yarasi aciyormus yahu ben gosterene kadar orda yara oldugunu bile bilmiyordun sen 🙍
Ay gece gece son yazdığın aklıma geldi yine ya 😂😂😂uff.
Neymiş yarası aciyomus diyo ya 😂😂😂😂😂😂 bunların karşısında senin tepkilerini o kadar merak ediyorum ki

Back