- 8 Mart 2015
- 25.122
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.253
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #24.761
Deniz artık kreş de değil, anaokulu grubuna giriyor.Aynen hemde daha ne kadar egitimini erteleyebilecegim pandemi pandemi diyerek
Yani normal bir okulun ana okuluna mi ?Deniz artık kreş de değil, anaokulu grubuna giriyor.
Yani tam anaokulu değil ama bir öncesi, dolayısıyla yuva olarak geçenler yerine eğitim kurumu olanların 4 yaşına vermelisin ilk defa başlayacağı için.
O okullarda da 4 yaş grubu oluyor ya da okul öncesi eğitim kurumu olmalı, mebe bağlı olmalı kurum.Yani normal bir okulun ana okuluna mi ?
Anladim.O okullarda da 4 yaş grubu oluyor ya da okul öncesi eğitim kurumu olmalı, mebe bağlı olmalı kurum.
Yavrum iyilik kötülükten ziyade yaş önemli burada.Anladim.
Peki mebe bağli bir kurum mu daha iyi yoksa diğeri mi?
Boyle soruyorum ama cevrem de pek kimse yok bir kuzenim disinda
Dur sana ozelden yazayim ben.Yavrum iyilik kötülükten ziyade yaş önemli burada.
Benim kreş yuva çünkü 12 aydan itibaren alıyor, mebe bağlı kurumların yaş grupları daha büyük, bez bağlı çocuk kabul etmiyor, eğitimi daha okul gibi.
Yuvalar ise eğitim ve oyunun bir arada gittiği, mebe bağlı müfredatı kendi insiyatifinde, istediği eğitim modeliyle verebilir vs.
Deniz için bence daha eğitim dolu bir kreş gerekiyor.
200 iyi gibi ya, yani surekli kullandigin kullanacagin bir seyse suan 200 liraya ne alabiliyoruz ki zaten.filmdelisi chamallows şu kriz ortamında nomadick almak mantıklı mı ya? 200e buldum internetten alsam mı almasam mı savaşı veriyorum. Uygun mu fiyatı yoksa saçmalıyor muyum??
Dimi ya alayım bence de yazın sıcağında çorapsız giyilecek şeyler severim200 iyi gibi ya, yani surekli kullandigin kullanacagin bir seyse suan 200 liraya ne alabiliyoruz ki zaten.
Aynen.Dimi ya alayım bence de yazın sıcağında çorapsız giyilecek şeyler severim
Hic bir bilgim yok benim ama belkiKızlar iyi Akşamlar;sizden bir şey rica etsem.
Dikkat eksikliği yaşayan bir öğrenci için,Ankarada önereceğiniz bir yer var mı?
Yeğenim 8.sınıf Ankarada LGS ye hazırlanıyor.dikkat eksikliği olduğunu düşünüyor Anne ve Babası,
Benden destek istediler.
Ankarayı bilmiyorum.sizlerden yardım istiyorum
Maalesef.Hic bir bilgim yok benim ama belkifilmdelisi biliyordur.
ErkencisinizGörev basariyla tamamlandi
İs saatine denk getirelim de cok kurcalayamasinlar dedikErkencisiniz
Ben Ankara yı bilmediğim için bi yer öneremem ama yaşı küçük çocukları olan arkadaşlar faydanalır belki diye yazmak istedimKızlar iyi Akşamlar;sizden bir şey rica etsem.
Dikkat eksikliği yaşayan bir öğrenci için,Ankarada önereceğiniz bir yer var mı?
Yeğenim 8.sınıf Ankarada LGS ye hazırlanıyor.dikkat eksikliği olduğunu düşünüyor Anne ve Babası,
Benden destek istediler.
Ankarayı bilmiyorum.sizlerden yardım istiyorum
Sevindim birsey olmamasınaİs saatine denk getirelim de cok kurcalayamasinlar dedik
Var mı havadisSevindim birsey olmamasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?