- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #24.741
Ah Khomyuk çocuğuna çok üzüldüm ya ne denir ki bunu yapanlara anons yapıp duruyorlar pazar kurulacak aileden en az 1 kişi gidebilir diye. Dinleyen olacak mı acaba pazarı kurdukları an her yer izdiham millet kıtlıktan çıkmış gibi. Ya hiç tutar Bi dalları yok yada biz mi göremiyoruz işlerine geldiği gibi herşey yaArkadaşıyla sözleşmişlerdi bugün piknik yapcaklardı. Dinozorlarını alıp hamburger yiyeceklerdi komşunun oğluyla bahçede. Bir indik yazı asmışlar ağaçlara. Nasıl ağladı anlatamam. Yazıklar olsun ya. Şu çocuklara bu kadar işkence olmaz. Zulüm ya. El kadar çocuk anlamıyor da. Hakkım zehir zıkkım olsun. Yeter artık ya
Yarin sabah 7.30 da gidecegim canimchamallows sen sorunsuz gidebildin mi, yarın mı dönüyordun yoksa?
Geri odeme yapan butun otellere boş rezerve yapip son gun vaz gececeksin gercekten bunu yapmak lazim.Her şey turist, turizm için zaten, tüm kış kapanmayıp nisan mayıs ayında tam kapanma mı olur
Ve aksi gibi para ödenecek her şey işliyor ama para kazanacak olan yurttaş ise kapalı.
Yakında denize dökerler bizi, ona da razıyım ırak sınır kapısına bırakmasınlar da.
Gayri o güne kdar uyuyamam acaba paramı iade edecekler mi ya etmezlerse diyeGeri odeme yapan butun otellere boş rezerve yapip son gun vaz gececeksin gercekten bunu yapmak lazim.
Verilen hak geri alinamaz mecbur verecekGayri o güne kdar uyuyamam acaba paramı iade edecekler mi ya etmezlerse diye
biliyorummmmm .Verilen hak geri alinamaz mecbur verecek
Birde otelede odemeli olanlar var.
Ben hic borc vermem, zaten kimsede bende para olacagini sanmaz calismadigimdanbiliyorummmmm .
yaşlıları internetten alışveriş yapmaya ikna edemiyosun ya hani.hep dolandirilcani sanıyorlar filan
Genelde yani .
Bende oyleyim birazborc verince de uyuyamam mesela
İşi birakti demeeeeeBen hic borc vermem, zaten kimsede bende para olacagini sanmaz calismadigimdan
Çok guvendigim biri olursa anca o zaman.
Eski is yerimde hayatimda ilk kez birine 400 lira borc verdim sabaha ise gelecek nasil olsa diye bil bakalim noldu
Gece mudure mesaj atmis acil ailesinin yanina gitmesi gerekiyomus babasi kalp krizi gecirmis ne zaman donermis bilmiyomus
Filmdelisini etiketlemisim yalnız .Gece mudure mesaj atmis acil ailesinin yanina gitmesi gerekiyomus babasi kalp krizi gecirmis ne zaman donermis bilmiyomus
Elveda 400 TLGece mudure mesaj atmis acil ailesinin yanina gitmesi gerekiyomus babasi kalp krizi gecirmis ne zaman donermis bilmiyomus
İcime dusen koru bosver bir de annemden harclik almak zorunda kaldimElveda 400 TLiçime bir kor gibi düştü
Uykularımı kaçıran yasanmisliklarim var benim yazmışsın ya adının altına .İcime dusen koru bosver bir de annemden harclik almak zorunda kaldimarkadasa borc verdim yuz yuz odeyecek dedim kaptirdigimi anlamasin diye
Ozaman ceyrek 156 liraydi
Dur bi bakim tam ne kadarmis 156 liraymis
Aman yok ya sen borç diyince aklima geldiUykularımı kaçıran yasanmisliklarim var benim yazmışsın ya adının altına .
Tam olarak bu gibi olaylar işte
Çeyrek kaç oldu ki?!İcime dusen koru bosver bir de annemden harclik almak zorunda kaldimarkadasa borc verdim yuz yuz odeyecek dedim kaptirdigimi anlamasin diye
Ozaman ceyrek 156 liraydi
Dur bi bakim tam ne kadarmis 156 liraymis
Hic bakmadim bir kac gundur eksideyim deÇeyrek kaç oldu ki?!
Benim hiç alakam yok olaydan da 900 olmuşsa birine 1800 vermen gibiHic bakmadim bir kac gundur eksideyim de
Ben surekli takip ediyorum yukselise gecsinde bozup denizi eylulde bir kreşe yazdirayim diyorum.Benim hiç alakam yok olaydan da 900 olmuşsa birine 1800 vermen gibiiçim acıdı valla
Mantıklı. Kreş güzel bir yatırım bence çocuklar evde mutsuz oluyor yaBen surekli takip ediyorum yukselise gecsinde bozup denizi eylulde bir kreşe yazdirayim diyorum.
Dogumunda gelenler var en azindan egitimine gitmis olur bu ortamda is bulmak falan hak getire
Aynen hemde daha ne kadar egitimini erteleyebilecegim pandemi pandemi diyerekMantıklı. Kreş güzel bir yatırım bence çocuklar evde mutsuz oluyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?