• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Arkadaşıyla sözleşmişlerdi bugün piknik yapcaklardı. Dinozorlarını alıp hamburger yiyeceklerdi komşunun oğluyla bahçede. Bir indik yazı asmışlar ağaçlara. Nasıl ağladı anlatamam. Yazıklar olsun ya. Şu çocuklara bu kadar işkence olmaz. Zulüm ya. El kadar çocuk anlamıyor da. Hakkım zehir zıkkım olsun. Yeter artık ya
Ah Khomyuk çocuğuna çok üzüldüm ya ne denir ki bunu yapanlara anons yapıp duruyorlar pazar kurulacak aileden en az 1 kişi gidebilir diye. Dinleyen olacak mı acaba pazarı kurdukları an her yer izdiham millet kıtlıktan çıkmış gibi. Ya hiç tutar Bi dalları yok yada biz mi göremiyoruz işlerine geldiği gibi herşey ya

Her şey turist, turizm için zaten, tüm kış kapanmayıp nisan mayıs ayında tam kapanma mı olur😂
Ve aksi gibi para ödenecek her şey işliyor ama para kazanacak olan yurttaş ise kapalı.
Yakında denize dökerler bizi, ona da razıyım ırak sınır kapısına bırakmasınlar da.
Geri odeme yapan butun otellere boş rezerve yapip son gun vaz gececeksin gercekten bunu yapmak lazim.

Verilen hak geri alinamaz mecbur verecek 😄
Birde otelede odemeli olanlar var.
biliyorummmmm .
yaşlıları internetten alışveriş yapmaya ikna edemiyosun ya hani.hep dolandirilcani sanıyorlar filan

Genelde yani .

Bende oyleyim biraz 😅😅😅😅😅😅 borc verince de uyuyamam mesela 😂😂😂😂😂😂😂😂

biliyorummmmm .
yaşlıları internetten alışveriş yapmaya ikna edemiyosun ya hani.hep dolandirilcani sanıyorlar filan

Genelde yani .

Bende oyleyim biraz 😅😅😅😅😅😅 borc verince de uyuyamam mesela 😂😂😂😂😂😂😂😂
Ben hic borc vermem, zaten kimsede bende para olacagini sanmaz calismadigimdan 😂😂😂
Çok guvendigim biri olursa anca o zaman.
Eski is yerimde hayatimda ilk kez birine 400 lira borc verdim sabaha ise gelecek nasil olsa diye bil bakalim noldu 😂😂😂

filmdelisi filmdelisi
Ben hic borc vermem, zaten kimsede bende para olacagini sanmaz calismadigimdan 😂😂😂
Çok guvendigim biri olursa anca o zaman.
Eski is yerimde hayatimda ilk kez birine 400 lira borc verdim sabaha ise gelecek nasil olsa diye bil bakalim noldu 😂😂😂
İşi birakti demeeeee😱😱😱

İcime dusen koru bosver bir de annemden harclik almak zorunda kaldim 🙍 arkadasa borc verdim yuz yuz odeyecek dedim kaptirdigimi anlamasin diye 😂😂
Ozaman ceyrek 156 liraydi 😂😂😂
Dur bi bakim tam ne kadarmis 156 liraymis 😂😂😂
Uykularımı kaçıran yasanmisliklarim var benim yazmışsın ya adının altına .
Tam olarak bu gibi olaylar işte 😂😂😂😂

Benim hiç alakam yok olaydan da 900 olmuşsa birine 1800 vermen gibi😄😄 içim acıdı valla
Ben surekli takip ediyorum yukselise gecsinde bozup denizi eylulde bir kreşe yazdirayim diyorum.
Dogumunda gelenler var en azindan egitimine gitmis olur bu ortamda is bulmak falan hak getire

Back