- 14 Haziran 2019
- 15.176
- 75.053
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #24.801
Kız o zaman ya. Oğlan erkenden gösteriyor. Bemimki 12. Haftada net gösterdi. Kendi gözümüzle gördük hatta. Kız geç gösterir derlerSinir doktor söylemedi
Allaha şükür ikili testte sorun çıkmadı Khomyuk ona sevindim 20 gün sonra gel cinsiyet için dedi
Onun sebebi, erkek cinsel organın gelişimi biraz daha geç oluyormuş.Kız o zaman ya. Oğlan erkenden gösteriyor. Bemimki 12. Haftada net gösterdi. Kendi gözümüzle gördük hatta. Kız geç gösterir derler
Bi tahminde bulunmadı ki canım belkide biliyo ama haftası erken diye demedi bilmiyorum artık oğlum diye seviyorum kıza dönerse biraz zor alışacak dilim galibaKız o zaman ya. Oğlan erkenden gösteriyor. Bemimki 12. Haftada net gösterdi. Kendi gözümüzle gördük hatta. Kız geç gösterir derler
Google gibi kadınsın filmOnun sebebi, erkek cinsel organın gelişimi biraz daha geç oluyormuş.
Eğer erkekse zaten hemen değişim başlıyor, kız ise cinsiyet oluşmadan önce ile sonra arasında benzer yapıda oluyor.
de cinsiyet tahmininde bulunabılırımBi tahminde bulunmadı ki canım belkide biliyo ama haftası erken diye demedi bilmiyorum artık oğlum diye seviyorum kıza dönerse biraz zor alışacak dilim galiba
66bin küsür sanırım kız oluyo o zaman ama tutmayan da varmış tabiFree beta hcg yi yazarsanıx ben
de cinsiyet tahmininde bulunabılırım
Ooo işte böyle maharetleri seviyorum bennnFree beta hcg yi yazarsanıx ben
de cinsiyet tahmininde bulunabılırım
Hamileyken çok okuyordum gebelik bölümünüOoo işte böyle maharetleri seviyorum bennn
Kaç yaşında çocuğunuzHamileyken çok okuyordum gebelik bölümünüÇocuk büyüdü unuttum gitti aklıma geldı yazayım dedim
Bana da hayatın sillesini yemiş, başına gelmeyen kalmamış insanmışım gibi geliyor nedenseGoogle gibi kadınsın filmşunu mu demek istemiştiniz diye Bi başlıyorsun aydınlatmaya bazen hayret ediyorum
AhahahBana da hayatın sillesini yemiş, başına gelmeyen kalmamış insanmışım gibi geliyor nedense
Bende
Deniz demişti sanırımBendehep böyle gibiydim aslındakimdi hatırlamıyorum biri kaldır nolur dedi sanki de öyle kaldırmıştır
İkisi de, meraklıyımdır.Ahahahsen sille yiyecek Bi kadın gibi gelmiyorsun bana nedense
Çok okurmusun araştırırmısın yoksa yaşanmışlıklarına mı borçlusun film
Galibe en tecrübelimizsiniz burda11
Yaşlandım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?