• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Sinir doktor söylemedi :işsiz:
Allaha şükür ikili testte sorun çıkmadı Khomyuk ona sevindim 20 gün sonra gel cinsiyet için dedi
Daha iyi olmuş bence erken ogrenmenek
Arkadaş parti yaptı kız oluyo diye .

Erkek dedi doktor 20.haftada 🤷

Sinir doktor söylemedi :işsiz:
Allaha şükür ikili testte sorun çıkmadı Khomyuk ona sevindim 20 gün sonra gel cinsiyet için dedi
Gozun aydin Kuzu ikili testin sonucunun daha gec cikmasi gerekmiyomu ?
Kan cikarda ultrason goruntuleri 1 haftaya cikiyo olmasi lazim.
Birde normal ultrason sonucun vami 😄

Ben merak ediyordum ama ya 20 gün nasıl geçer ki şimdi 😁
Gozun aydin Kuzu ikili testin sonucunun daha gec cikmasi gerekmiyomu ?
Kan cikarda ultrason goruntuleri 1 haftaya cikiyo olmasi lazim.
Birde normal ultrason sonucun vami 😄
Valla ben 10da kan verdim öğlen 1 de çıktı sonucu canım ultrason görüntüsü derken Bi ensesini ölçmüş sanırım kağıtta yazıyo hemen çıktı bende anlamadım bir hafta en az beklerim diye düşünüyordum

Valla ben 10da kan verdim öğlen 1 de çıktı sonucu canım ultrason görüntüsü derken Bi ensesini ölçmüş sanırım kağıtta yazıyo hemen çıktı bende anlamadım bir hafta en az beklerim diye düşünüyordum
Benim 1 hafta falan surmustu, dr kendi arayip soylemisti ultrason sonucunu

♥️

O kadar da değil😂
Benim ilk oğlana kız dediler ama geç döllenme imiş, 14. Haftada biz bile değişimi gördük.
Cihazlar yeni ise cinsel organ oluştuğu anda belli oluyor zaten.

O kadar da değil😂
Benim ilk oğlana kız dediler ama geç döllenme imiş, 14. Haftada biz bile değişimi gördük.
Cihazlar yeni ise cinsel organ oluştuğu anda belli oluyor zaten.
Bilmem artık 🤷insta da kutlamalari paylaştı kız diye.
Beş altı hafta sonra oğlan oluyormuş çok şaşkınım bugün öğrendik diyerek bı paylaşımda daha bulundu 🤷ben onun yalancisiyim

Bilmem artık 🤷insta da kutlamalari paylaştı kız diye.
Beş altı hafta sonra oğlan oluyormuş çok şaşkınım bugün öğrendik diyerek bı paylaşımda daha bulundu 🤷ben onun yalancisiyim
Ben de duyuyorum öyle şeyler ama nasıl anlaşılmıyor, bilemiyorum.
Diyorum ya ben kendi gözümle bile görebildim, detaylıda zaten kesin belli oluyor ama yok 7. Ayda döndü falan lafları da oluyor.
Enteresan.

Gerçekten öyle😂
Ultrasonda hemen anında söylüyorlar zaten, kanı ben öğleden sonra vermiştim, ertesi gün aradı doktor.

chamallows chamallows senin ultrason nasıl 1 hafta sonra çıktı inan anlamadım, bakarken yapıyorlar zaten her şeyi.
Bakarken olcup bir sey yok normal dedi ama sonuclari bir yere daha yolluyolardi baskent te.
Yaş riskine bilmem nesine bakiyolardi.
Grafik gibi bisey cikariyolar.
Belkide benim ki aşilama oldugundan farkli seylerede bakiyorlardir.

Back