- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.870
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #24.781
Ne oldu ki KhomyukVar mı havadis
İyi kuşum
Tembellikİyi kuşumsen napiyosun
Aksama yemek yapacak olmanın sancisiyla yatıyorum demeliydimm aslındaİyi kuşumsen napiyosun
Ben basladim o göreve az önceAksama yemek yapacak olmanın sancisiyla yatıyorum demeliydin aslında
Ben 7 başlasam yetişirBen basladim o göreve az önce
Sinir doktor söylemediVar mı havadis
Daha iyi olmuş bence erken ogrenmenekSinir doktor söylemedi
Allaha şükür ikili testte sorun çıkmadı Khomyuk ona sevindim 20 gün sonra gel cinsiyet için dedi
Gozun aydin Kuzu ikili testin sonucunun daha gec cikmasi gerekmiyomu ?Sinir doktor söylemedi
Allaha şükür ikili testte sorun çıkmadı Khomyuk ona sevindim 20 gün sonra gel cinsiyet için dedi
Ben merak ediyordum ama ya 20 gün nasıl geçer ki şimdiDaha iyi olmuş bence erken ogrenmenek
Arkadaş parti yaptı kız oluyo diye .
Erkek dedi doktor 20.haftada
Valla ben 10da kan verdim öğlen 1 de çıktı sonucu canım ultrason görüntüsü derken Bi ensesini ölçmüş sanırım kağıtta yazıyo hemen çıktı bende anlamadım bir hafta en az beklerim diye düşünüyordumGozun aydin Kuzu ikili testin sonucunun daha gec cikmasi gerekmiyomu ?
Kan cikarda ultrason goruntuleri 1 haftaya cikiyo olmasi lazim.
Birde normal ultrason sonucun vami
Benim 1 hafta falan surmustu, dr kendi arayip soylemisti ultrason sonucunuBen merak ediyordum ama ya 20 gün nasıl geçer ki şimdi
Valla ben 10da kan verdim öğlen 1 de çıktı sonucu canım ultrason görüntüsü derken Bi ensesini ölçmüş sanırım kağıtta yazıyo hemen çıktı bende anlamadım bir hafta en az beklerim diye düşünüyordum
Ben merak ediyordum ama ya 20 gün nasıl geçer ki şimdi
Valla ben 10da kan verdim öğlen 1 de çıktı sonucu canım ultrason görüntüsü derken Bi ensesini ölçmüş sanırım kağıtta yazıyo hemen çıktı bende anlamadım bir hafta en az beklerim diye düşünüyordum
Bilmem buradaki hamilelere de yazdım onlarda şaşırdı bilmiyorum ki araştırma hastanesi acaba ilgisi var mı kiBenim 1 hafta falan surmustu, dr kendi arayip soylemisti ultrason sonucunu
Benim kan testim 1 gün sonra, ultrason hemen çıkmıştı.Bilmem buradaki hamilelere de yazdım onlarda şaşırdı bilmiyorum ki araştırma hastanesi acaba ilgisi var mı ki
En hızlınız benim desenizeBenim kan testim 1 gün sonra, ultrason hemen çıkmıştı.
O kadar da değilDaha iyi olmuş bence erken ogrenmenek
Arkadaş parti yaptı kız oluyo diye .
Erkek dedi doktor 20.haftada
En hızlınız benim desenize
Bilmem artıkO kadar da değil
Benim ilk oğlana kız dediler ama geç döllenme imiş, 14. Haftada biz bile değişimi gördük.
Cihazlar yeni ise cinsel organ oluştuğu anda belli oluyor zaten.
Ben de duyuyorum öyle şeyler ama nasıl anlaşılmıyor, bilemiyorum.Bilmem artıkinsta da kutlamalari paylaştı kız diye.
Beş altı hafta sonra oğlan oluyormuş çok şaşkınım bugün öğrendik diyerek bı paylaşımda daha bulunduben onun yalancisiyim
Bakarken olcup bir sey yok normal dedi ama sonuclari bir yere daha yolluyolardi baskent te.Gerçekten öyle
Ultrasonda hemen anında söylüyorlar zaten, kanı ben öğleden sonra vermiştim, ertesi gün aradı doktor.
chamallows senin ultrason nasıl 1 hafta sonra çıktı inan anlamadım, bakarken yapıyorlar zaten her şeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?