GECE TELEFONLA ARANDIM SİNİRDEN UYUYAMADIM.

Şimdi normalde eşim bana şiddet uygulamaz ama gece geç vakit bir erkekten telefon gelmiş (öyle yazmış) resim atıyor, seks yaptık diyor. Uyku sersemi nasıl reaksiyon verir bilemeyiz ki? İnsan şok geçirir.
Nasıl bilemezsin?
Ben mesela biliyorum. Eşime gel bak bu mal na yazıyor diye telefon başında beklerdik.
Tek hak vermediğim kısım burası oldu.
Yoksa haklısınız

Konuya mevzu olan adam şu an işsiz bi kargocu olsa ne yapacaktınız cok merak ediyorum? Insanlari isinden vuracak yer ariyo bizim insanimiz.
Polis eşiysen, eşinin uygunsuz vakitlerde bile hele asayişteysen escord, hırsız, katil, sarhoş vb. Bayan/erkek farketmeksizin muhatap olacağının bilincinde olur insan. Polisin, asayiş olarak iyi insanlar işi ne kadar olur mağdur değilse?

Bu insan kolluk, telefonu susmaz, alakasız tlf. Gelebilir vs. Şüphen var ise iyice emin olabilirsin. Ben bir escord olup, yardımda isteyebilirdim ve bulmaları için konumda atabilirdim telefonlarına. O zaman ne yapacaktı? Escord can taşımıyor mu?

Bu insanın işi ile uğraşmak değil. Bir halt yemiş bu konuda haklı bulmam, ama aynı teşkilatın içerisindeki alakasız birine saldıracak bir eşe sahipse bu konuyu oturup değerlendirsinler karı koca.

Benim evliliğini yoktan yere riske edecek cehaletten birisi, bir zahmet kendi meselesini başkasına b*k atmadan çözmeyi öğrensin. Hem daha iyi ya, kadın elindeki yazışma açığa çıktı diye, kocasının kulağının çekilmesini isteyebilir, şu an fırsat doğdu şayet sevgili kocasından şikayetçi ise. Resmi olarak bir yaptırım olmaz ama kocasına ayar çekerler eğer kadın istiyorsa.

Kadınların çoğu maalesef bu yola gidiyor. Şahsen ben ilk kocam ile kavga ederim. Çok fevriyim bu konularda.

Ama bazısı benim kemalim yapmaz. Olsa olsa kadın baştan çıkarmıştır. Diye düşünüp hareket ediyor. Ki burada da kocası ile konuşmayıp bulmaya çalışan çok kadın var...

Kadını şikayet etmek benim içime sinmezdi. Evet hatalı.. Ama şikayet edince bir sürü şey açığa çıkacak. Kadının yaptığı. Kocanın yaptığı hepsi. Adam işinden olsa, adam karısına bilenir. Olan aldatılan kadına olur muhtemelen . Çoluk çocuk varsa yazık yani

Aynen bunu yazacaktım tam da.. Emanet ediyorum derken sanki bakıcı tutmuş da baktırıyor.
Yuvasında mutlu bırakmazdım dediği de kendini bilmeyen bir kadın; şikayetçi olduktan sonra uğraşmaya değmeyecek türden yani.. Bir erkek eşine güveniyorsa sürekli güven kelimesini ortaya atmaz zaten.

Bu özel hayat, kocasına bir şey olmaz resmi olarak. Yani diğer kadınla yaptığı konuşma için eğer kadın "Buna bir ders verin" derse sahip çıkma, göz korkutma gibisinden hareket edilir kadın mağdur olmasın diye.

Bunu en başta yapacaktı bana sıçramadan evvel. Müdüre gitse bir baba, bir ağabey gibi ona sahip çıkarlardı. Ama niyeti sizin de dediğiniz gibi "Yoldan çıkaran kadını (!) Bulmak"

Kadin kulak çektirme degil kimle aldatildigini öğrenme peşinde. Delil toplamaya cabaliyor belki de. Adam rezil olacak. Aldatıyor da olsa kimse calistigi yerde rezil olmayi hak etmiyor bana gore. Özel hayat ayri, meslegin ayri. Amiri anasi mi ki kulak çekecek. Bana cok kırsal geliyor böyle isler. Yazmaya bile utanmak lazim boyle yazili olmayan anadolu gerçeklerini. Profesyonel hayatta yeri olmaması gereken işler bunlar.

Teşekkürler, o lafın içeriği hani gözüm arkada kalmayacak bir kadınsın, sana her konuda güvenmesem, çocuklarımı emanet etmem gibisinden.

Kadının uygunsuz vakitte arayıp beni uyandırması ve neye uğradığımı şaşırmam. Hani gündüz arasa muhtemel o telefonu açardım işle alakalıdır diye ve bana kendini anlatma, kim olduğumu anlama durumu olurdu ve böyle riskli bir yazışma olmadan aksine ben de desteklerdim kendisini. Hayır yani gecenin köründe derdin ne? Hani anlatımına göre yeni yakalamamış. Geceyi mi bekledin aramak için?

Adamı uyutmadan telefonunu nasıl alacak? Gündüz adamın telefonundan nasil yazacak. Kim der evet benimle aldatio kocan diye kolay kolay.

Bazı adamlar bazısını maalesef koruyor. Sizin dediğiniz gibi korkutma vs olmuyor... Ceza verecek oldular mı

e) Devlet memuru vakarına yakışmayan tutum ve davranışta bulunmak,

Buna istinaden veriliyor...

Kadın hatalı o konuda zaten hemfikiriz. Resmiyete girmeden yani Ortalık bulandırmadan da çözülür...

Hanımefendi, farkında mısınız delil toplamak adına yaptığı cehaletin? Ben kardeşimi bile o vakitte aramam, kaldı ki böyle bir sebeple.

Adam gibi gündüz arasaydı, geceyi niye bekliyor?Aldatıysa banane peki kime rezil olur veya olmaz? Benim derdim değil. Ben, bana yapılanın hesabını sorarım. Ben savcıya değilde polise gidip şikayetçi olunca bu duyulmayacak mi sanki? Siz uzaktan konuşuyorsunuz ama biz içindeyiz. Asker ve polis teşkilatında bu tarz şeylerin dedikodusu çok olur. Hı doğru mu? Kesinlikle yanlış ama bu her zaman böyledir. Kendini bilen azınlık çok az.

Hele bu mevzular eşlerle alakalı ise malzeme daha fazla olur. İçinde olmayınca şu an bilmiyorsunuz.

Adamı uyutmadan telefonunu nasıl alacak? Gündüz adamın telefonundan nasil yazacak. Kim der evet benimle aldatio kocan diye kolay kolay.
Hanımefendi, lütfen dikkatli okuyun zira anlatmaktan yoruldum size. Kadın kendi tlf. Dan yazıyor bana ve eşinin numarasını oraya yazıp, sanki 2. Hattı varmış gibi lanse ettiriyor. Zaten eşinin numarayı yazmamış olsa kim olduğunu anlayamazdım.

Adam uyuduktan sonra almıştır telefonu, hangimiz olsa öyle yapardık. Kişiden emin olmadan isimler tutuyor diye mesaj atması yanlış, şikayetinizi tabi ki yapabilirsiniz.

Yalnız hayatınızda bu kadar etki etmesi, moralinizi bozması, eşinizle konuyu masaya yatirmaniz falan çok ekstrem geldi bana. Bilmiyorum bizde olsa saçma sapan bir şey der engellerdik. Enerjinizi böyle şeylerle harcamaya değmez.

Şimdi empati yapıyorum. Ben kendimi çok iyi bilen kadınım dimi. Eğer kocam da beni çok iyi tanıyorsa ( ki kocam benim duruşumdan, bakışımdan anlar çok iyi tanıdığını düşünüyorum) bana gecenin bir vakti mesaj gelse. Mesajları ona gösteririm. Okurum. Manyağın biri bana bunu yazmış derim. Onun da diyeceği şu olurdu. Numarayı engelle. Umursamazdı bile. Olay çok büyümüş. Kocasının, o yuvayı mutlu etmeyeceğim , sana çocuklarımı emanet ediyorum vs gibi çıkışları da yersiz.
Sonuçta kadın delil peşine düşmüş. Yanlış kişiye mesaj atmış. ( Ki kadın da yanlış çözüm üretmiş) Sonuçta yani kocasının halt yemesi kadına fatura kesilemez. Özel hayat başka mesleki hayat başka. Ben anlamadım bu kadar abartıyı

İşte orası da Zaren'i ilgilendirmiyor.
Emin bile değilmiş, zarf atmış herhalde rehberdeki tüm aynı isimdeki kadınlara galiba. Bu riski kendi göze almış, ama olayla ilgili olmayan kadınlara da mecburi bir risk yüklemiş.
Herkesin kocası sakin değil. Benimki çok sakindir, bu ne Rosa açıkla der, sakince dinlerdi böyle bir durumda. Ama herkesinki aynı değil, şiddet cinayet olayları ayyuka çıkmışken hele el alemin kadınına gecenin bir yarısında seninle ne fanteziler yaptık, seviştik bilmem ne diye mesaj atılmaz.
Ortalama bir Türk erkeği çok iyi tepkiler vermez bu durumda. Bu da bir gerçek yani. Bunu yaşatmaya hakkı yok kimseye.

Yok bu tarz durumlarda hani iş yerine yansımadıysa, yani mesela evli iki polisin aldatması, Bir polis, bir polis eşi gibi aldatma vakaları, yüz kızartıcı şeyler vb. Şeylerde resmiyete yansır.

Bunun dışında yani x bir kişi ile aldatması kurumu bağlamaz. Sadece eşi yardım talebinde bulunursa sözlü ve bir şekilde eşini korur nitelikte bir ayar verirler bu da mağdura sahip çıkmak adına yapılır.

Daha ben x bir kişi ile aldatan birinin hakkında resmi bir işleme denk gelmedim.

Onu görmemişim. Ama gene şunu düşünürüm adamin telefonunun da elinde veya yanında olmasi lazim, siz çünkü arayabilirsiniz adami uyarmak maksatli hesap sormak icin vs. O durumda adam disarda olsa, kadın gercegi ogrenemez gene.

Hanımefendi şu şekilde düşünün. Biz uyumadan evvel x bir kişi bunu yapsa elbette insan nolur yahu? Der. O vakitte gece 1 i geçmiş yabancı bir numara arıyor, erkek resmi, numarası, seks yaptığımıza dair şeyler tek tek sıralanıyor. Konuşmanın en başında kocasının numarasınıda gönderiyor ve son 4 hanesinde baktığımda kim olduğunu görüyorum. Ben de sanıyorum ki o polis 2. Bir numaradan bunu yapıyor. Sonra sonra işin rengi belli oluyor.

Hani otururken x bir numaradan böyle bir arama gelse salak mi bu kim? Derim çok önemsemem. Ama konuşmanın en başında kadın benim bu ikinci numaram hatırlamadın mi mivalinde bir şey söyleyip, ben de kayıtlı olan kocasının tlf atıyor. Yani ben kocası sarkıntılık yapıyor sanırken, olay başka çıkıyor.

Numaranın kayıtlı olma durumuna x bir etkinlikte sadece alanın konumunu atmışım wp.tan. Beni şaşırtacak birden fazla etken var yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…