• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılıyorum sanırım

Ben olsam önce bir avukata giderim. Buluşma yerini nasıl basmam gerektiğini , iyi bir fikir olup olmadığını danışırım. Mesela ses kaydı , görüntü kaydı falan yüzde yüz delil ama bir ara yasak öyle habersiz kayıt falan deniyordu. Hukuki açıdan kendini sağlama almalısın

Whatsapp Web’den girince telefona bildirim gitmiyor mu? Yani eşiniz kesin olarak okuduğunuzu bilmeyecek mi? Eğer öyleyse biraz sabredip delil toplayın.
Hayır gitmiyor sadece ilk giriş yapıldığında gidiyor sonrakilerde (hep açık bırakırsanız çıkış yapmazsanız) gitmiyor benim bildiğim kadarıyla. Bizim bi arkadaş da sevgilisinin onu aldattığını WhatsApp web ile öğrenmişti :d konu sahibine kolaylıklar diliyorum zor bir durum.

Hanımlar polisler bir yerde fuhuş yapılıyo diyince paldır küldür gidip baskın falan yapmaz. Hadi eskaza gittiler diyelim, Kişiler biz fuhuş yapmıyoruz dümdüz cinsel ilişkiye giriyoruz derse tutanak tutmaz. Direkt yanında biriyle gitsin kayıt alsın işte

Son düzenleme:
Kadina bir şey yapmasınlar.
Depoda fuhuş yapiliyor diye polisi falan arasa olmazmi ki.
Cumle aleme rezil olsunlar delilinde alasi olur

Konu sahibesi yalnız gitmesin bemce de, depoları olduğu yerler genelde ıssız oluyor. Erkek bir akraba/tanıdık çağırmakta fayda var.

Avukatla görüşebilirim haklısınız , ona danışabilirim hatta bir yakınımın eşi avukattı sanırım ne ile ilgilenir bilmiyorum ama bir sorayım ona . Polis şuan mantıklı gelmiyor ki baskınlık bir durum yoksa yani isteyerek ilişkide bulunuyorsalar ayağıma dolanır diye düşünüyorum o arkadaşının konuşmasından bir ilişkisi olduğunu anladım o kadınla . Daha önce yine bir arkadaşının evinde ilişkiye girdiklerini söyledi çünkü ilk etapta ve bu adamda evli . Eşine yazmayı düşünüyorum 3 tane çocuğu var. Erken saatte gidip bu aksiyon kamerası geldi aklıma hemen bulabileceğim depoya onu yerlestirebilir miyim acaba diye düşündüm. Nefes alamıyorum arkadaşlar

Avukatla görüşebilirim haklısınız , ona danışabilirim hatta bir yakınımın eşi avukattı sanırım ne ile ilgilenir bilmiyorum ama bir sorayım ona . Polis şuan mantıklı gelmiyor ki baskınlık bir durum yoksa yani isteyerek ilişkide bulunuyorsalar ayağıma dolanır diye düşünüyorum o arkadaşının konuşmasından bir ilişkisi olduğunu anladım o kadınla . Daha önce yine bir arkadaşının evinde ilişkiye girdiklerini söyledi çünkü ilk etapta ve bu adamda evli . Eşine yazmayı düşünüyorum 3 tane çocuğu var. Erken saatte gidip bu aksiyon kamerası geldi aklıma hemen bulabileceğim depoya onu yerlestirebilir miyim acaba diye düşündüm. Nefes alamıyorum arkadaşlar
Migrosa 2-3 gün önce aksiyon kamerası gelmişti. Sanal marketten sipariş verin yarın getirirler eve. Ki bence gerek yok normal telefonunuzu kullanın işte. Depoya yerleştirmek yerine gidip videoya çekmeniz bence daha kolay bakın yanınızda biri ile Bu videodakini yapmanız yeterli olacaktır. Şimdiden alıştırın kendinizi. Ayrıca bir tanıdığın eşi vs olmasın avukat hiçbir şekilde. Her yerde yüzlerce avukat var bulunduğunuz şehirden bir tanesini arayıp (internette numaraları var) durumu anlatıp randevu alın. Video kaydı alacağınızı öyle kendisine gideceğinizi iletin.

Ayyyyy basimdan aşağı kaynar sular döküldü suan maşallah siz nasıl sakın kalabiliyorsunuz. Depoyu keske önceden kesfedebilseniz saklanacak yer varmi içinde. Oldu siz baskina gittiniz kapı kilitli ve kapiyi caldiniz cirilciplak açacak değiller ya.

Migrosa 2-3 gün önce aksiyon kamerası gelmişti. Sanal marketten sipariş verin yarın getirirler eve. Ki bence gerek yok normal telefonunuzu kullanın işte. Depoya yerleştirmek yerine gidip videoya çekmeniz bence daha kolay bakın yanınızda biri ile Bu videodakini yapmanız yeterli olacaktır. Şimdiden alıştırın kendinizi. Ayrıca bir tanıdığın eşi vs olmasın avukat hiçbir şekilde. Her yerde yüzlerce avukat var bulunduğunuz şehirden bir tanesini arayıp (internette numaraları var) durumu anlatıp randevu alın. Video kaydı alacağınızı öyle kendisine gideceğinizi iletin.
Telefonda belki bilgi vermeyebilirler diye düşündüm yabancı avukat o yüzden hemen ulaşabilmek adına o geldi aklıma fikriniz için teşekkür ederim

Whatsapp webi açmışsınız ya onu fark etmemesi imkansız gibi geliyor bana hadi neyse. O şekilde elde edilen delil de sayılmayabilir onun için basmak daha mantıklı.
WhatsApp web ilk etapta bildirim geliyor onun ayarları var ana ekranda gizle diye Google'dan bakarak yaptım sürekli gir çık yapmadığım için açık duruyor telefonumda ona bildirim gitmiyor gitsede görünmüyor diyeyim
Çok teknoloji den anlayan birisi değil zaten belki ne için kullanıldığından haberi bile yoktur. WhatsApp web i. Haklısınız delil sayılmaya bilir bunuda göz önünde bulundurmam gerekiyor. Yani başka konuşma geçti mi bilmiyorum açıp bakmaya korkuyorum hazır mıyim kaldırabilir miyim bilmiyorum içim içimi kemiriyor

Telefonda belki bilgi vermeyebilirler diye düşündüm yabancı avukat o yüzden hemen ulaşabilmek adına o geldi aklıma fikriniz için teşekkür ederim
Rica ederim benim bir davam vardı (okula- sınıfa aldığım bilgisayarı bir kaç
Eşyayı vs sene sonunda biri alıp götürmüştü haberim olmadan) rastgele yaşadığım şehirdeki bir avukatı arayıp bilgi almıştım ne yapabilirim diye sağolsun yardımcı olmustu. Sonra yanına gidip hukuki işlemleri başlatmıştık. Bu tür durumlarda tanıdık yerine tanımadık bir avukat her daim daha iyidir.

Bu konu ve siz gerçek misiniz bilmiyorum ama bir adamın whatsapp dan takip edildiğini anlamaması için baya bi aptal olması gerekiyor..Bir de gülücük falan koymuşsunuz hediye derken 🥴 bilemedim..

Ama gerçekse de kendi başınıza iş yapmayın bence. Hemen bir avukatla görüşün o ne derse onu yapın.. Siz basmaya gitseniz olacak olan tek şey size olacak eminim.. Telefonla kayıt falan alamayacaksınız.. Sinir krizi geçireceksiniz bağırıp bağırıp bi yere yığılıp kalacaksınız.. Kim böyle birşeye tahammül edebilir ki.. Eğer avukat böyle birşey lazım derse de biri gidip çeksin bence.. Bu işi meslek olarak yapan insanlar var. Ben olsam profesyonel olarak bu işi çözmek isterdim.

Böyle bir durumda asla kendim birşey yapmazdım.. Zira cinnet geçirme olasılığım çok yüksek ki böyle bir adam için de kendimi o duruma sokmazdım.. 😐

Gizli kamera yerleştirip kayıt almak suç, mahkemede kullanamazsın. Gözünün önünde cinsel ilişkiye girdiğini görüp kayıt alırsan mahkemede kullanabilirsin. O da zaten depoya gidersen olur

Rica ederim benim bir davam vardı (okula- sınıfa aldığım bilgisayarı bir kaç
Eşyayı vs sene sonunda biri alıp götürmüştü haberim olmadan) rastgele yaşadığım şehirdeki bir avukatı arayıp bilgi almıştım ne yapabilirim diye sağolsun yardımcı olmustu. Sonra yanına gidip hukuki işlemleri başlatmıştık. Bu tür durumlarda tanıdık yerine tanımadık bir avukat her daim daha iyidir.
Haklısınız sağolsun bir arkadaş ulaştı buradan bilgi aldım kendisinden
Bu konu ve siz gerçek misiniz bilmiyorum ama bir adamın whatsapp dan takip edildiğini anlamaması için baya bi aptal olması gerekiyor..Bir de gülücük falan koymuşsunuz hediye derken 🥴 bilemedim..

Ama gerçekse de kendi başınıza iş yapmayın bence. Hemen bir avukatla görüşün o ne derse onu yapın.. Siz basmaya gitseniz olacak olan tek şey size olacak eminim.. Telefonla kayıt falan alamayacaksınız.. Sinir krizi geçireceksiniz bağırıp bağırıp bi yere yığılıp kalacaksınız.. Kim böyle birşeye tahammül edebilir ki.. Eğer avukat böyle birşey lazım derse de biri gidip çeksin bence.. Bu işi meslek olarak yapan insanlar var. Ben olsam profesyonel olarak bu işi çözmek isterdim.

Böyle bir durumda asla kendim birşey yapmazdım.. Zira cinnet geçirme olasılığım çok yüksek ki böyle bir adam için de kendimi o duruma sokmazdım.. 😐
Aptal değil ama Instagrama fotoğraf yüklerken bile bu nerden çıkıyor bunu nasıl eklerim diye bana soran bir insan , ben değil kadın koymuştu zaten bide emoji olarak değil noktalama işaretleriyle ucuzluk kokan bir mesajlasmaydı . Eşim çok düz konuştu ve kısa kesti cevapları ancak algilayamadigim bu kadın bu kadar samimi giriyorsa daha öncesinde biseyler yaşanmış olması olasılığı , ve çok haklısınız ki zaten çok fazla sinirleri yıpranmış biri olarak bunu kendi başıma başarabilir miyimdi acaba doğrusu ne olabilir di diye yazdım buraya . Bir arkadaş ulaştı sağolsun. Gidip orada bekleyeceğim ve onlar depoya girdiklerinde polis çağıracağım

WhatsApp web ilk etapta bildirim geliyor onun ayarları var ana ekranda gizle diye Google'dan bakarak yaptım sürekli gir çık yapmadığım için açık duruyor telefonumda ona bildirim gitmiyor gitsede görünmüyor diyeyim
Çok teknoloji den anlayan birisi değil zaten belki ne için kullanıldığından haberi bile yoktur. WhatsApp web i. Haklısınız delil sayılmaya bilir bunuda göz önünde bulundurmam gerekiyor. Yani başka konuşma geçti mi bilmiyorum açıp bakmaya korkuyorum hazır mıyim kaldırabilir miyim bilmiyorum içim içimi kemiriyor
hem gerizekali hem şeyi büyük🤦🏻‍♀
Bence direkt avukatla görüşüp o doğrultuda ilerleyin. Allah yardımcınız olsun.

Yanınızda şahitle gidin. Mümkünse 2 kişi olsun . Video kaydı alabilirseniz eliniz güçlenir. Buluşacakları yere 1-2 saat önceden gidin ama esnaf vs sizi tanımayacağından emin olun. Ya da sizin yerinize şahitlerden birisi beklesin siz sonradan gidin. Pusuda bekleyin sonra şahitlerle girin içeri. İçeri giremezseniz çıkışta bekleyin . Delil değil de en azından eşinizin suratına bir bakın isterdim .

Hangi gün buluşacaklarmis? Eğer avukata danışacak vaktiniz varsa ona göre hareket edin derim. Böyle kendi başınıza depo basmak falan bana biraz tehlikeli geldi bir sürü haber okuyoruz eşinizi tanımıyorum öfke kontrolü olmayan biriyse mazallah her şey olur. Eşinize dd okuduklarinizi ağzınızdan kaçırmayın aleyhinize delil olarak kullanir özel hayatın gizliliğinin ihlali olarak sayılıyormus whatsapp mesajlarini gizlice okumak. Buna da bir düzenleme gelse keşke. Şu devirde en net kanıt gösterilecek şey sonuçta o konuşmalar. Teknolojiden önce sevgililer birbirine mektup falan yazıyormuş o nasıl delilse bu da delil olmalı artık.

Neyse sevgili olmadıkları kesin, yani düzenli bir ilişki değil sadece seks ilişkisine benziyor. O yüzden tekrar delil bulmanız da zor olabilir. Buluşmalarına vakit varsa dediğim gibi önce mutlaka bir avukata danışın. Hatta avukatlarin forumlari oluyor burası gibi, online sorup cevap da alabilirsiniz sanırım

Back