GECE TELEFONLA ARANDIM SİNİRDEN UYUYAMADIM.

Canım zaten gece bize normal bir telefon gelmez hani yakınımız olsa kayıtlıdır. Yabancı numaradan çağrı aldıysak o vakitte eyvah! Deriz. Bir de sabaha karşı dalmışım kabus gördüm nasıl etkilendiysem. "Eşimi 2 katlı bir ev de teröristler benzin döküp yakıyorlar ve son nefesinde, kemikleri çıkmış can çekişirken gördüm ama nasıl feryat ediyorum. Çarpıntı ile tekrar uyandım yemin ederim kalbim küt küt küt." Allahını cezası ya nasıl etkilenmişsem.

Kadın da kendince delil toplamaya çalışıyor aslında ama bunun yolu bu değil. Çok üzüldüm ve kızdım sizin adınıza. Bence de şikayette bulunun. En azından bir ifadeye çağırılır da biraz aklı başına gelir.

Kadına bak ya kocasına gücü yetmemiş küçücük aklıyla size yazmış. Madem bu kadar aklı var kocasına hesap sorsun şikayet edin valla gecesi gündüzü yok okurken sinirlerim bozuldu. Edep yoksunu kadınları uzak tut allahım ya bu nedir ? Ay çok şeyler yazasım var ama ceza alırım diye yazamıyorum
Kocası ne ki kadın ne olsun işte…

Kimseye vurmadım şimdiye kadar. Bir keresinde yanlış anlaşılma sonucu aldatıldığımı sandım. Yanımda değildi, aradım ve bas bas bağırdım. Telefonla adam dövdüm resmen. Yanımda olsaydı yüzde yüz o sinir ve şokla vururdum.
O anda 1.55lik ufacık bir kadın bile canavara dönüşebiliyor arkadaşlar. O yüzden konu sahibinin kocasına bir şey diyemem ben.

bu tarz durumlarda ister emin ol ister sadece şüphe, mümkün olduğunca karşı tarafla muhatap olmamak gerek
her insanın başına aldatılma tarzı durumlar veya şüphe gelebilir
bunun hesabını hayatımızdaki kişiden sormalıyız
diğer kişi bizi hiç ilgilendirmiyor
sadakat borcu kiminse suçlu odur

Bence çok haklısınız.Bu gerizekaliliktan başka bişey değil.Baskalarini, ihtimalleri hiç dusunmemis.Ama ben olsam teşkilata felan rezil etmezdim.Cunku bu sefer sizin de maksadinizi aşan şeyler olabilir.Sonucta eşi polis ve silahlı.Ne olur ne olmaz.Ben korkarım.

Kesinlikle haklısın böyle şeyleri sorgulamanın da bir adabı olur

Kızlar böyle yapacağım, sizce de bu hakkım değil mi?
Çok geçmiş olsun, şeref ve haysiyetinize yapılan bu saldırı için tabii ki hakkınız ama bence hiç muhatap olmamalıydınız, gecenin 1’inde aile üyeleri dışında kimsenin aramasını yazmasını dikkate almam, hele daha önce selamım dahi olmayan ama beyaz eşya, mobilya, kargo vs sebeplerle numara alıp vermek zorunda kaldıklarımı hiç dikkate almam.
Kadının derdi varsa gitsin eşiyle çözsün.

Kim olsa erkek veya kadın, o an gözü dönebilirdi. Özellikle dediğiniz gibi erkek çekip vursa al sana kadın cinayeti. Evlerden ırak Allah esirgesin.

Kadın bana hesap sormak paralamak için değil de olup olmadığını anlamak için iş atmış gibi geldi. Kocasına sor diyenler kocası he seks konuşması yaptım şu bacıyla ben mi diyecek. Dememiş işte o da birilerine zarf ata ata doğruyu bulmaya çalışıyor ama çol yanlış saçma sapan bir yöntemle. Ay sen de kadınsın beni anlarsın da hiç mazeret değil önünü sonunu düşünmeden yaptığı saçma sapan hareket

Üniversitede başıma gelmişti benim de normalde tanımadığım numaraları açmam ama ısrarla arayınca herhalde dedim not için filan arıyor biri. vize veya final dönemiydi çünkü. Kadının biri bas bas bağırdı kocamı aramışsın kimsin sen diye dedim git kocana sor ne bileyim ben senin kocan kim. Meğer benim gerizekalı bir kuzenimin metresiymiş anneme vermiştim telefonumu kontörü yoktu benden ara demiştim. Kendisi metres olunca benden de şüphelenmiş tabi.

Yaptığı yanına kâr kalmasın, lütfen gerekeni yapın. Hadsiz kadın.
Ben sinir oldum burada!

Bir keresinde kayınvalideme face hesabı açtım. (67 yaşında)
Arkadaş listesine de yanlışlıkla bir kaç kişiyi eklemiş kadın; onlar da uzaktan tanıdıklar zaten.
Neyse mesajlara bir bakayım dedim, birisi demiş ki "Kocamla aranda ne var niye takip ediyorsun onu ? "
Senin kocan anası yaşındaki kadınlarla mı düşüp kalkıyor yazdım ben de..

Çok geçmiş olsun şikayet edin etmeyin diyemem ama en aciz tipler bunlar o minnacık akıllarına bu oyunlar gelir ama o kocaya tekmeyi vurmak gelmez zaten kesceksin sesini oturacaksın yerine ne iş peşine düşüyosun bir de alakasız insanları zan altında bırakıyorsun

Kanıt kanıtlamak için yem atmış anlaşılan ama dediğiniz gibi çok yanlış bir hareket faciaya neden olabilirdi nerden baksan üzücü kadın içinde üzücü umarım boşanırda bu durumlara göz yummaz

Sen kadınsın anlarsın'a sığınıp salak salak hareket eden hemcinslerime her şey müstehak.
Elinden geleni ardına koyma.

Bence burda kimseye böyle bir akıl vermiyoruz. Maksimum verilen akıl kadını ara konuş eşinin numarasından mesaj at bu tarz şeylerdir. Kimseyi ara sexting yaptık de denilmiyor. Ayrıca mağdur olması için eşi ile arasının bozulmasına gerek yok ki. Kadının yaptığı bence büyük terbiyesizlik ben konuyu okudum bana yapılsa diye düşündüm ve sabahtan beri şöyle yapardım böyle yapardım diye sinirleniyorum
Kadın şiddet görürse birde ortada aldatılma şüphesi de var boşanır. Zaten ayrılmak gibi seçenekleri varken ya da kocasına hesap sorabilecekken başka kadınları rahatsız etmesi bence aklanamaz. Konu sahibi bekar da olsa fazla rahatsız edici bir durum. Belki ben hamileyim diye olayları gözümde çok büyütüyorum ama benim kabul edebileceğim bir durum değil her yere şikayet ederdim

Kesinlikle şikayetçi olmalısınız, ben bile okurken sinir oldum! İnsanlara bilip bilmeden gecenin bir yarısı ithamlarda bulunmak nasıl bir hadsizliktir, dediğiniz gibi eşiniz görse yanlış anlaşılmaya çok müsait tepesi atardı adamın!!

Şikayet edin ki iyi bir ders olsun hadsizlere, yusuf yusuf olurlar zaten sonra karşında binbir özürle şikayetinizi geri çekmeniz için ikna etmeye çalışırlar. Bu duruma düşmeleri bile yeter de artar onlara. Birde kocası fırçalar kadını oh mis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…