- 2 Temmuz 2013
- 3.670
- 7.853
Canım zaten gece bize normal bir telefon gelmez hani yakınımız olsa kayıtlıdır. Yabancı numaradan çağrı aldıysak o vakitte eyvah! Deriz. Bir de sabaha karşı dalmışım kabus gördüm nasıl etkilendiysem. "Eşimi 2 katlı bir ev de teröristler benzin döküp yakıyorlar ve son nefesinde, kemikleri çıkmış can çekişirken gördüm ama nasıl feryat ediyorum. Çarpıntı ile tekrar uyandım yemin ederim kalbim küt küt küt." Allahını cezası ya nasıl etkilenmişsem.Saldırdıkları yetmiyor bir de kocalarını affedip devam ediyorlar. Evdekini sorgularsın, kanıt delil toplar yüzüne çarpar boşanırsın. Bir şekilde affettim, çocuklarım için yuttum diyenlerin çoğu rezalet çıkartıp, elin kadınlarına saldırıp bir hafta sonra barışıveriyorlar pislik heriflerle.
Allahından bulsun çirkefe bulaşmayayım demeyeceksin, bunlara en büyük ceza karı koca ikisini birden şikayet etmek. Zaren sakın ama sakın sözlü iletişime geçmeyin. Aracı falan yollarlarsa kabul etmeyin. Şehit haberi verilecek sandım ne demek ya, yazık insanın aklı çıkar.
Kimseye vurmadım şimdiye kadar. Bir keresinde yanlış anlaşılma sonucu aldatıldığımı sandım. Yanımda değildi, aradım ve bas bas bağırdım. Telefonla adam dövdüm resmen. Yanımda olsaydı yüzde yüz o sinir ve şokla vururdum.Hanımefendi beni direkt öldürür demedim. Gecenin körü bir numara arayıp, uyandırıp uyku sersemi ile erkek resmi gelip, sabaha kadar seks yaptığımızı söylese ve bu konuşmaları Ayşe ismi ile yaptığına dair görüntüde atsa sonucu beklemeden o sersemlikle insan ne reaksiyon gösterir bilebilir misiniz?bunu geçtim bir tokat atsa veya kalbimi kırsa durum açığa çıkınca ben kocamı affeder miydim? Aynısını ben yaşasam bekli ben de eşime tokat atardım. Normalde evliliğinden bırakın şiddeti, değer verilen bir kadınım ama durumun gidişatı çok hassas.
Kesinlikle haklısın böyle şeyleri sorgulamanın da bir adabı olurKızlar merhabalar, dün gece saat 1 civarı telefonun sesine uyandım ama açamadım. Telefonu elime alınca zaten uyku sersemi öncesinde aynı numaranın bana wp.tan yazdığını, profil resmi erkek ama wp. Kullanıcı ismi olarak Sevtapkara56 (değiştirdim) gibi bir şey yazdığını gördüm.
Online olunca karşı bana yazmaya başladı o yazarken geçen konuşmayı yazacağım A benim B yazan kişi. Bu arada yarışmada geçen benim ismim Ayşe olsun, erkek olan Ahmet.
B- Merhaba (yaklaşık bir saat önce yazmış)
A: Kimsiniz?
B: Tanımadın mı?
A: kimsin kardeşim, gecenin körü beni arıyorsun sen?
B: o sırada bir erkek resmi atıyor ve tanımadın mı?
B: Hatta sana diğer numaramı vermiştim, numaram şu xxxxxxxxxx
O sırada verdiği numaranın son 4 hanesine wp. Yazınca taaa aylar önce bir etkinlikte mesela etkinlik Sezen Aksu konseri diyelim adamı Sezen Aksu Konseri Polis diye kaydetmişim ve o alanın konumunu atmışım yani başka bir konuşma yok. Bu arada bu tarz etkinliklerde yerine göre polis veya asker refakati olur, bu şekilde kaydederim kim refakat ediyor ise çünkü bağlantıda olmamız lazım.
B: Seninle sabaha kadar seks muhabbeti yapıyorduk, hem de bu vakitlerde onun için şimdi aradım.
B: Bayağı eğleniyorduk şimdi ne oldu?
A: Şaka mısın sen?
B: polis misin sen? (Ben de adam sarkıntılık ediyor sandım) direkt şikayet etmek için.
Bana ağır bir ithamda bulununca
A: Ben ne zaman seninle seks muhabbeti yaptım? İspatla!
B: Tamam, bekle.
Bana bir resim attı ekran görüntüsü değil, bir cep telefonunun resmi çekilmiş orda Ahmet, Ayşe diye biriyle bildiğin fantezi yapmış.
A: Bu konuşma bana ait değil! Saçmalık!
A: Seni savcılığa şikayet edeceğim, verdiğin numaraya baktım seni etkinlik için kaydetmişim, bu ne hadsizlik!
Ben hala karşımdaki adam, taciz ediyor diye elimde done olsun, savcılık için düşünüyorum o esnada.
A: Sen, benim falanın eşi olduğumu bilmiyor musun? (Ünvan ve isim) terbiyesiz! Ben seninle ne zaman bu muhabbetleri ettim? Normal bile konuşmadık. (Ağır hakaret edeceğimde kafamda done almak var hakaret içermesi diye)
B: Ben Ahmet'in eşiyim, kusura bakmayın. Size attığım konuşmaları Ayşe isimli bir bayan ile yapmış. Sizi wp. Ta aynı isimle görünce böyle yaptım.
A: Ruh hastası mısın? Git tedavi ol. Kusura bakarım!!! Gecenin köründe yaptığına bak.
B: Özür dilerim, kadınsın beni anlarsın.
Bu konuşmaların hepsini kayıt altına aldım. Bu polis başka şubeden ve gidip müdürleri ile ilk konuşacağım, arkasından şikayetçi olacağım. Burda polisim bana yaptığı bir durum yok. Bir halt yemiş benimle aynı isim.
Ama ne hakla karısı böyle bir saldırıya geçer? Gecenin körü kocam yanımda olsaydı ve durum açıklığa kavuşacak kadar beklemeyip, birisi uygunsuz arayacak, erkek resmi atacak, seks konuştuk diyecek, arkasından bir konuşma resmi daha atacak?? Bana çok güvenen eşim bile uyku sersemi bana zarar verebilirdi? Ben de eşime çok güvenirim ama durumun gidişatı yüzünden ben de sonunu beklemeyebilirdim. Bu adamlar silahlı, silah baş ucu çekmecesinde Al sana mis gibi kadın cinayeti!! Hı kocam bu kadar ileri gitmezdi muhtemel ama hassas konu ve farklı reaksiyon gösterebilirsiniz uykudan uyarılmış.
Bu yapacağım eylem kadına ders olsun. Cehaletinin nelere sebep olacağını anlasın diye. Tamam adamdan dolayı kadın şüphe duymuş ama madem öyle gündüz ara beni konuş. Senin ne haddine alakasız insana bu cehaleti yapmak? Şimdi çeksin cezasını.
Kızlar böyle yapacağım, sizce de bu hakkım değil mi?
Sinirden umarım anlaşılır yazdım
Bu arada buraya bile ss leri gelen resmi atmak istedim ama deşifre olmamak adına atmadım gerekli görürsem özelden atarım!
Çok geçmiş olsun, şeref ve haysiyetinize yapılan bu saldırı için tabii ki hakkınız ama bence hiç muhatap olmamalıydınız, gecenin 1’inde aile üyeleri dışında kimsenin aramasını yazmasını dikkate almam, hele daha önce selamım dahi olmayan ama beyaz eşya, mobilya, kargo vs sebeplerle numara alıp vermek zorunda kaldıklarımı hiç dikkate almam.Kızlar böyle yapacağım, sizce de bu hakkım değil mi?
Kim olsa erkek veya kadın, o an gözü dönebilirdi. Özellikle dediğiniz gibi erkek çekip vursa al sana kadın cinayeti. Evlerden ırak Allah esirgesin.Kızlar merhabalar, dün gece saat 1 civarı telefonun sesine uyandım ama açamadım. Telefonu elime alınca zaten uyku sersemi öncesinde aynı numaranın bana wp.tan yazdığını, profil resmi erkek ama wp. Kullanıcı ismi olarak Sevtapkara56 (değiştirdim) gibi bir şey yazdığını gördüm.
Online olunca karşı bana yazmaya başladı o yazarken geçen konuşmayı yazacağım A benim B yazan kişi. Bu arada yarışmada geçen benim ismim Ayşe olsun, erkek olan Ahmet.
O sırada verdiği numaranın son 4 hanesine wp. Yazınca taaa aylar önce bir etkinlikte mesela etkinlik Sezen Aksu konseri diyelim adamı Sezen Aksu Konseri Polis diye kaydetmişim ve o alanın konumunu atmışım yani başka bir konuşma yok. Bu arada bu tarz etkinliklerde yerine göre polis veya asker refakati olur, bu şekilde kaydederim kim refakat ediyor ise çünkü bağlantıda olmamız lazım.
B: Seninle sabaha kadar seks muhabbeti yapıyorduk, hem de bu vakitlerde onun için şimdi aradım.
B: polis misin sen? (Ben de adam sarkıntılık ediyor sandım) direkt şikayet etmek için.
Bana bir resim attı ekran görüntüsü değil, bir cep telefonunun resmi çekilmiş orda Ahmet, Ayşe diye biriyle bildiğin fantezi yapmış.
A: Seni savcılığa şikayet edeceğim, verdiğin numaraya baktım seni etkinlik için kaydetmişim, bu ne hadsizlik!
Ben hala karşımdaki adam, taciz ediyor diye elimde done olsun, savcılık için düşünüyorum o esnada.
A: Sen, benim falanın eşi olduğumu bilmiyor musun? (Ünvan ve isim) terbiyesiz! Ben seninle ne zaman bu muhabbetleri ettim? Normal bile konuşmadık. (Ağır hakaret edeceğimde kafamda done almak var hakaret içermesi diye)
B: Ben Ahmet'in eşiyim, kusura bakmayın. Size attığım konuşmaları Ayşe isimli bir bayan ile yapmış. Sizi wp. Ta aynı isimle görünce böyle yaptım.
A: Ruh hastası mısın? Git tedavi ol. Kusura bakarım!!! Gecenin köründe yaptığına bak.
Bu konuşmaların hepsini kayıt altına aldım. Bu polis başka şubeden ve gidip müdürleri ile ilk konuşacağım, arkasından şikayetçi olacağım. Burda polisim bana yaptığı bir durum yok. Bir halt yemiş benimle aynı isim.
Ama ne hakla karısı böyle bir saldırıya geçer? Gecenin körü kocam yanımda olsaydı ve durum açıklığa kavuşacak kadar beklemeyip, birisi uygunsuz arayacak, erkek resmi atacak, seks konuştuk diyecek, arkasından bir konuşma resmi daha atacak?? Bana çok güvenen eşim bile uyku sersemi bana zarar verebilirdi? Ben de eşime çok güvenirim ama durumun gidişatı yüzünden ben de sonunu beklemeyebilirdim. Bu adamlar silahlı, silah baş ucu çekmecesinde Al sana mis gibi kadın cinayeti!! Hı kocam bu kadar ileri gitmezdi muhtemel ama hassas konu ve farklı reaksiyon gösterebilirsiniz uykudan uyarılmış.
Bu yapacağım eylem kadına ders olsun. Cehaletinin nelere sebep olacağını anlasın diye. Tamam adamdan dolayı kadın şüphe duymuş ama madem öyle gündüz ara beni konuş. Senin ne haddine alakasız insana bu cehaleti yapmak? Şimdi çeksin cezasını.
Bu arada buraya bile ss leri gelen resmi atmak istedim ama deşifre olmamak adına atmadım gerekli görürsem özelden atarım!
Çok geçmiş olsun şikayet edin etmeyin diyemem ama en aciz tipler bunlar o minnacık akıllarına bu oyunlar gelir ama o kocaya tekmeyi vurmak gelmez zaten kesceksin sesini oturacaksın yerine ne iş peşine düşüyosun bir de alakasız insanları zan altında bırakıyorsunKızlar merhabalar, dün gece saat 1 civarı telefonun sesine uyandım ama açamadım. Telefonu elime alınca zaten uyku sersemi öncesinde aynı numaranın bana wp.tan yazdığını, profil resmi erkek ama wp. Kullanıcı ismi olarak Sevtapkara56 (değiştirdim) gibi bir şey yazdığını gördüm.
Bence burda kimseye böyle bir akıl vermiyoruz. Maksimum verilen akıl kadını ara konuş eşinin numarasından mesaj at bu tarz şeylerdir. Kimseyi ara sexting yaptık de denilmiyor. Ayrıca mağdur olması için eşi ile arasının bozulmasına gerek yok ki. Kadının yaptığı bence büyük terbiyesizlik ben konuyu okudum bana yapılsa diye düşündüm ve sabahtan beri şöyle yapardım böyle yapardım diye sinirleniyorumKocasini sorgulamaktan korksa boyle bisey hic yapmaz. Adamin agzindan bir sey ogrenemiyor demek ki. Milleti zarflayarak ogrenecek baska yolu kalmamis. Haklısın hoş olmamis ama burda bu akli herkese veriyoruz. Bence biraz sakin olun. Sikayet edicem diyerek korkutmak yeterli bence. Tum teskilat midir neyse duymasina gerek var mi bilemedim. Eşine anlat durumu eşin adamla bi konuşsun o korku yeter bence. Adam durduk yerde rezil olursa karisini dovmeyecegi ne malum sen de baska bi siddete sebep olabilirsin. Ustelik su an magdur da degilsin.
Ayrica kadın senin evli olduğunu falancanin eşi oldugunu falan bilmiyordu gece zarflarken bence doğru mu? Ortada bir suc yok yanlis anlasilma var bir sonuc da cikmayacak mahkemeden. Bu kadar rezil olmalarina da gerek yok diye düşünüyorum.