Kocası aldattı diye işten atılacak değil heralde, bişeyler çevirmiş iki kafadar, deştikçe patlamış, konu sahibi kaç aydır diyor açıklayamayacağım şeyler var ondan dolayı diyor. Yoksa bi aldatma veya basit taciz vakası en fazla sürgün cezası ile sonuçlanır, bizim burda bir saatlik şehre sürülen var, ödül gibi.
Kocası aldattı diye işten atılacak değil heralde, bişeyler çevirmiş iki kafadar, deştikçe patlamış, konu sahibi kaç aydır diyor açıklayamayacağım şeyler var ondan dolayı diyor. Yoksa bi aldatma veya basit taciz vakası en fazla sürgün cezası ile sonuçlanır, bizim burda bir saatlik şehre sürülen var, ödül gibi.
"Kadında kamulu ve ifadesini şok içinde okudum. Ya seni aldatmış bu adam ve şu an olayların açığa çıkması neticesinde meslekten men olma, hapis durumun var."
"Kadında kamulu ve ifadesini şok içinde okudum. Ya seni aldatmış bu adam ve şu an olayların açığa çıkması neticesinde meslekten men olma, hapis durumun var."
Hah işte onu diyorum, başka işler çıkmış ortaya, konu sahibi hala kadının kocasını korumasına şaşırıyor, işini gücünü düşünen kadın kendini aldatan adamın önüne atmaz kendini, kendi derdiyle uğraşır. Koca daha ağır basmış işte.
Çirkin olan şeylerin açığa çıkmak gibi bir huyu vardır. Çöp suyu gibi umulmayan yerden sızabilirler ve poşeti delen siz değilsiniz.
Seçimlerimizin bir şekilde bize geri döneceğini yeterince kavrayabilseydik; dikkatli hareket eder, bu kadar sasımış bir topluma dönüşmezdik.
Usulün ve üslubun dışına çıkan başına gelecekleri göze almıştır.
Karar onlar hakkında da hayırlı olsun.
Adımlarını daha hesaplı atarlar bundan sonra.
Bak iste ilk vukuatlari degilmis, daha öncede yapmislar, belki baska masum kadinlarinda canini yaktilar.
Esinin siniride cok normal, bir kadin geliyor karima iftiralar atıyor, bu kadinin esi meslektasim, camiada gereksiz yere bu cirkin olaylarin icine dusuveriyoruz, durduk yere basimiza is aliyoruz. Bunlar bence cogu insani sinirden kudurtacak seyler ve sanslisin ki esin duzgun bir adam ofkesini dogru kişilere yansitiyor.
Bunu görmemişim. Evet olaylar çok değişik hal aldı. Doğru söylüyorsunda ne bileyim çok şaşırdım o haline. Yani ve de hiç mi tartışmayız? Elbette tartışma olur ama ne bileyim bu kadar öfkeyi hiç görmedim gözlerinde. ve ses desibeli çok yüksekti. Sadece bizim olayda değil, diğer olaylar karşısında adam dellendi resmen.
Bunu görmemişim. Evet olaylar çok değişik hal aldı. Doğru söylüyorsunda ne bileyim çok şaşırdım o haline. Yani ve de hiç mi tartışmayız? Elbette tartışma olur ama ne bileyim bu kadar öfkeyi hiç görmedim gözlerinde. ve ses desibeli çok yüksekti. Sadece bizim olayda değil, diğer olaylar karşısında adam dellendi resmen.
Yalniz hukuki surec bitipte konunun su anlatamadigin kisimlarini bizle paylasabilirsin umarim. Ben boyle bir konuyu bilip icindeki bazi detaylari öğrenemeyince bir miktar meraktan çatlıyorum.
Yalniz hukuki surec bitipte konunun su anlatamadigin kisimlarini bizle paylasabilirsin umarim. Ben boyle bir konuyu bilip icindeki bazi detaylari öğrenemeyince bir miktar meraktan çatlıyorum.
Paylaşırım ama işte şu an delil var, itiraf var ama olay yargıda yani sonuçlanana kadar herkes masumdur derler ya. Fazla deşifre olmamak ve olayın aleyhime dönmemesi için şu an susuyorum.