- 28 Ağustos 2024
- 84
- 30
Ayn daha mantıklı olurduBenim de aklıma bu geldi. Bir de açıkçası ben gece böyle mesaj gelseydi sanırım cevap vermezdim. Sarhoş falan olabilir çünkü, neden muhatap olayım. Hele eşim polisse ertesi gün gösterirdim bulsun diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayn daha mantıklı olurduBenim de aklıma bu geldi. Bir de açıkçası ben gece böyle mesaj gelseydi sanırım cevap vermezdim. Sarhoş falan olabilir çünkü, neden muhatap olayım. Hele eşim polisse ertesi gün gösterirdim bulsun diye
Çünkü kadın olsaydı ztn elinde fotoğraflı mesajlar varmış bunlar kanıt ztn neden daha çok kanıt arasın mantıksızMantıklı belki de şikayet etmesin diye böyle birşey uydurdu. Ekran kaydı vs fake oluşturuluyor.
Misal gece öyle bir telefon gelecek, hiç uğraşmam wp felan. Eşimin eline telefonu verirdim
Konuya mevzu olan adam şu an işsiz bi kargocu olsa ne yapacaktınız cok merak ediyorum? Insanlari isinden vuracak yer ariyo bizim insanimiz.
Kocanın sakin olmayışı da sapığın problemi degil ama :) delinin biri gece böyle seyler yazdi diye kocam beni kesecekse önce ben can güvenliğimi sorgulayayim bi zahmet o iliskideki. Başımda silahla uyumak kendi tercihimse de bi zahmet korkmayi birakayim bu kadar. Dış etkenler her zaman olacak hayatta çünkü bizim elimizde olmayan sevimsiz işler hep var.İşte orası da Zaren'i ilgilendirmiyor.
Emin bile değilmiş, zarf atmış herhalde rehberdeki tüm aynı isimdeki kadınlara galiba. Bu riski kendi göze almış, ama olayla ilgili olmayan kadınlara da mecburi bir risk yüklemiş.
Herkesin kocası sakin değil. Benimki çok sakindir, bu ne Rosa açıkla der, sakince dinlerdi böyle bir durumda. Ama herkesinki aynı değil, şiddet cinayet olayları ayyuka çıkmışken hele el alemin kadınına gecenin bir yarısında seninle ne fanteziler yaptık, seviştik bilmem ne diye mesaj atılmaz.
Ortalama bir Türk erkeği çok iyi tepkiler vermez bu durumda. Bu da bir gerçek yani. Bunu yaşatmaya hakkı yok kimseye.
Cehalet yüzünden ya bana olsaydı? Normalde eşim şiddete meyilli bir insan değil ama konuşmayı bir görseniz. Başkasının "Beylik tabancası taşıyan" kocasını psikopat mi? Agresif mi? Bilmeden böyle riske ediyor ise bunuda düşünsün artık.Umarım aldatan adam bu olayın neticesi sonucunda karısına kötü muamele yapmaz. Hele ki beylik tabancası taşıyor. Yani kadının yanlış hamlesi kadına mâl olabilir.
Kadın adına üzücü
Atar asıl kadın olsa atmaz ztn elinde kanıt var fotoğraflar yeterliydi aldatma için neden agzinizi arasın bence adam sapik olduğu için gece gece yazmış bakmış siz ciddisiniz falan hemen kadın süsü verip mağdurum yapmayın falan ayaklarına yatıyor bana göre böyleAdam olsa kendi yazışmalarını telefondan resim çekip atmazdı ama.
Allah korusun da. Kişi kocasını çok iyi tanır. Eğer kocanız da sizi çok iyi tanıyorsa size hiçbir şey yapmazdı. Ama o kadın size göre çok daha tehlikede bence. Ortada aldatan bir eş var. Bunun açığa çıkması ile karısının hayatını kaydırabilir.Cehalet yüzünden ya bana olsaydı? Normalde eşim şiddete meyilli bir insan değil ama konuşmayı bir görseniz. Başkasının "Beylik tabancası taşıyan" kocasını psikopat mi? Agresif mi? Bilmeden böyle riske ediyor ise bunuda düşünsün artık.
Üfürükten sebeplerle kadınlar ölüyor. Belki kocam psikopatım teki olup, "Suçsuz yere" olan bana olsaydı?
Ben ilk başta böyle anladım zaten. Ben de böyle düşünüyorum. Kadın süsü verilmiş. Umarım kadın değildir. Adamdır. Adam ise çözümü çok daha harika olur. Basit olur.Atar asıl kadın olsa atmaz ztn elinde kanıt var fotoğraflar yeterliydi aldatma için neden agzinizi arasın bence adam sapik olduğu için gece gece yazmış bakmış siz ciddisiniz falan hemen kadın süsü verip mağdurum yapmayın falan ayaklarına yatıyor bana göre böyle
Allah aşkına gerçeği gitsin kocasından öğrensin. İyice emin olmadığı, konudan alakasız birinden değil. Kendi içinde yaşadığı şeyin faturasını bana kesemez. Gitsin hesabını kocası ile görsün zamansız zamansız bir başka kadını arayarak değil. Ben, bu şekilde öğrensem kadının ne önemi var ki? X olmazda Y olur. Kocam sadakatsiz olduktan sonra. Bana sadakat yeminini dışarıdaki kadınlar etmiyor.Onu görmemişim. Ama gene şunu düşünürüm adamin telefonunun da elinde veya yanında olmasi lazim, siz çünkü arayabilirsiniz adami uyarmak maksatli hesap sormak icin vs. O durumda adam disarda olsa, kadın gercegi ogrenemez gene.
Bakın şimdi benim eşimin hiç bir falsosunu görmedim. Ama gece birisi arasa, peşi sıra bu mesajları görsem, bir kadının resmini görsem, numarayı kayıtlı görsem ve 2. Numaradan yazıyormuş gibi lanse edilse ve arkasından Ahmet ile (Eşimin adı Ahmet olsun) bu kadının seks yazışma fotosunu görsem, sabaha kadar seks yapıyorduk, çok eğleniyordun vs. Vs. Vs.Allah korusun da. Kişi kocasını çok iyi tanır. Eğer kocanız da sizi çok iyi tanıyorsa size hiçbir şey yapmazdı. Ama o kadın size göre çok daha tehlikede bence. Ortada aldatan bir eş var. Bunun açığa çıkması ile karısının hayatını kaydırabilir.
Çoluk çocuğunuz olmuş. Sizi eşiniz daha tanimiyorsa ben ne diyim artık. Üfürükten sebeplerden kadınlar ölüyor demenizi kendi aileniz için değil ahlâki sorunu olan karşı taraf için demenizi beklerim.
Kızlar eşimle konuştum. Hen eşim, hem arkadaşı bulunduğu şubede görüşme gerçekleştirecekler. Arkadaşı yarın geliyor, il dışından ama telefonla benimle de konuştu.
Eşim, yazışmaları okudu ve aşırı sinirlendi bana " Ben, sana çocuklarımı emanet edip gidiyorum. Hakkında güven sorunum yok ama şu konuşmanın belli bir noktasına kadar okusam ve gece gece sana ters konuşabilirdim belkide durumu anlayana kadar. Anlasam zaten,beni gece bu duruma sokanı, ben ne duruma sokardım o saatte bunu bilemem. Evde olmamam isabet olmuş ama bunu yanlarına bırakmam. Sen de yarın hazır ol şikayette bulunacaksın." Dedi.
Ay böyle demesine bile kırılır gibi oldum. "Gerçekten ters mi konuşurdun? Dedim. "Hayatim şu gidişata bak yani insan uykudan uyanınca afallar, sağlıklı bir düşünce ile değilde, neye kızacağımı bilemeden yanlış bir tepki olurdu. Ama bu defa en çok kendime kızardım çık işin içinden çıkabilirsen artık" dedi.
"İyi ki yokmuşum, asıl ondan sonra hikaye başlardı. Senin bu konularda frenin yok, affetmezsin hani sen de demezsin şok halinde konuştu falan diye. Beni tahrik edip bu yola sokanı ben de asla yuvasında mutlu, huzurlu bırakmazdım" dedi.
Ruh halim, saçma bir sebepten bozuk. Bir dangalağın yüzünden neyle sınandık böyle?
Aklınıza gelen ihtimaller dahil her düşündüğünüzde haklısınız. Zerre eleştirecek yer yok bu konuya .Bakın şimdi benim eşimin hiç bir falsosunu görmedim. Ama gece birisi arasa, peşi sıra bu mesajları görsem, bir kadının resmini görsem, numarayı kayıtlı görsem ve 2. Numaradan yazıyormuş gibi lanse edilse ve arkasından Ahmet ile (Eşimin adı Ahmet olsun) bu kadının seks yazışma fotosunu görsem, sabaha kadar seks yapıyorduk, çok eğleniyordun vs. Vs. Vs.
Allah aşkına bırakın uykudan uyanmayı, kaçımız normal bir tepki verirdik? Ben bile artık tokat mı atardım? Laf mı sayardım? Sonucu öğrenince yerin dibine girerdim o ayrı.
İyi de doğru olan sizin dediğiniz gibi ama her erkekte aynı değil. Yani farklı tepkilerin verilmesi bence normal. Mesela bir adam numarayı engelle der, başka bir adam da şüpheye düşer.Şimdi empati yapıyorum. Ben kendimi çok iyi bilen kadınım dimi. Eğer kocam da beni çok iyi tanıyorsa ( ki kocam benim duruşumdan, bakışımdan anlar çok iyi tanıdığını düşünüyorum) bana gecenin bir vakti mesaj gelse. Mesajları ona gösteririm. Okurum. Manyağın biri bana bunu yazmış derim. Onun da diyeceği şu olurdu. Numarayı engelle. Umursamazdı bile. Olay çok büyümüş. Kocasının, o yuvayı mutlu etmeyeceğim , sana çocuklarımı emanet ediyorum vs gibi çıkışları da yersiz.
Sonuçta kadın delil peşine düşmüş. Yanlış kişiye mesaj atmış. ( Ki kadın da yanlış çözüm üretmiş) Sonuçta yani kocasının halt yemesi kadına fatura kesilemez. Özel hayat başka mesleki hayat başka. Ben anlamadım bu kadar abartıyı
Pratikte maalesef dediğiniz gibi işlemiyor. Olsa zaten bdv diye bir bölümümüz dahi olmazdı. Herkes örnek evlilikler yaşamıyor. Siz, ben farklı hayatlar yaşıyoruz diye herkesi bir göremeyiz ki.Kocanın sakin olmayışı da sapığın problemi degil ama :) delinin biri gece böyle seyler yazdi diye kocam beni kesecekse önce ben can güvenliğimi sorgulayayim bi zahmet o iliskideki. Başımda silahla uyumak kendi tercihimse de bi zahmet korkmayi birakayim bu kadar. Dış etkenler her zaman olacak hayatta çünkü bizim elimizde olmayan sevimsiz işler hep var.
Yanlış tabi ben doğru bi iş yapıyor demiyorum. Kesilen cezayi tartışıyorum sadece.Pratikte maalesef dediğiniz gibi işlemiyor. Olsa zaten bdv diye bir bölümümüz dahi olmazdı. Herkes örnek evlilikler yaşamıyor. Siz, ben farklı hayatlar yaşıyoruz diye herkesi bir göremeyiz ki.
Bir de bazı insanlar illa yaşayarak öğrenir Samantha. Öngörmek, öncesinde düşünmek, olası riskleri hesaplamak falan yok. Akıllarına düşeni işlerler, sonuçlarıyla yüzleşirken öğrenirler, tabi isterlerse. Konudaki kadın da böyle biri.
Kocasının ilişkisinin olduğu kadının kim olduğunu dahi bilmeden, adı dışında herhangi bir verinin olmadığı bir durumda açık seçik mesajlar atarak şahsı tespit etmeye kalkmak sizce de aşırı değil mi?
Zaten Zaren'in numarasını almış, gündüz vakti arayıp üslubunca sorabilirdi. Zaren'i gündüz arasa siz misiniz X kişisi dese Zaren de ters tepki vermezdi.
Ama gece yarısı aramak, acayip mesajlar atmak çok aşırı.
Maalesef yapılanın bir bedeli oluyor. Şimdi benim sevgilim olsa, Rosa bu ne der açıklama yapmamı beklerdi. Benimki bir kilo papatya çayı içmişçesine sakin bir adamdır, kıskanç değildir, yumuşak huyludur, daha bana hiç bağırmadı bile. Dolayısıyla kendisinden hiç ama hiç korkmadım şimdiye kadar, vereceği herhangi bir tepkiden de korkmuyorum haliyle.Yanlış tabi ben doğru bi iş yapıyor demiyorum. Kesilen cezayi tartışıyorum sadece.
Kocasının şiddet yanlısı olmadığını "zaren" biliyor Ama msj atan kadın bilmiyor hatta eşiyle yatan kadının o olduğundan bile emin değil.Kendi küçük beyniyle kurduğu oyun masum bir kadının katledilmesine neden olabilirdi,cezası az bile bence....Yanlış tabi ben doğru bi iş yapıyor demiyorum. Kesilen cezayi tartışıyorum sadece.
Kesinlikle katılıyorum Gündüz arasa iş diye tlf. Açardım. Sorsa zaten doğruyu öğrenirdi, aksine kadını desteklerdim.Pratikte maalesef dediğiniz gibi işlemiyor. Olsa zaten bdv diye bir bölümümüz dahi olmazdı. Herkes örnek evlilikler yaşamıyor. Siz, ben farklı hayatlar yaşıyoruz diye herkesi bir göremeyiz ki.
Bir de bazı insanlar illa yaşayarak öğrenir Samantha. Öngörmek, öncesinde düşünmek, olası riskleri hesaplamak falan yok. Akıllarına düşeni işlerler, sonuçlarıyla yüzleşirken öğrenirler, tabi isterlerse. Konudaki kadın da böyle biri.
Kocasının ilişkisinin olduğu kadının kim olduğunu dahi bilmeden, adı dışında herhangi bir verinin olmadığı bir durumda açık seçik mesajlar atarak şahsı tespit etmeye kalkmak sizce de aşırı değil mi?
Zaten Zaren'in numarasını almış, gündüz vakti arayıp üslubunca sorabilirdi. Zaren'i gündüz arasa siz misiniz X kişisi dese Zaren de ters tepki vermezdi.
Ama gece yarısı aramak, acayip mesajlar atmak çok aşırı.