- 18 Aralık 2020
- 324
- 422
- 53
- Konu Sahibi Smoothieee
hem gerizekali hem şeyi büyük♀
Bence direkt avukatla görüşüp o doğrultuda ilerleyin. Allah yardımcınız olsun.
Yanınızda şahitle gidin. Mümkünse 2 kişi olsun . Video kaydı alabilirseniz eliniz güçlenir. Buluşacakları yere 1-2 saat önceden gidin ama esnaf vs sizi tanımayacağından emin olun. Ya da sizin yerinize şahitlerden birisi beklesin siz sonradan gidin. Pusuda bekleyin sonra şahitlerle girin içeri. İçeri giremezseniz çıkışta bekleyin . Delil değil de en azından eşinizin suratına bir bakın isterdim .
Bugün saat 19.30 civarı görüşelim dediler. Dün bir arkadaş yazdı buradan avukatmis kendisi , gidip depoda bekleyeceğim içeri girdikten 10 dakika sonra polisi arayacağım. Önce eve geçip deponun yedek anahtarını bulmam gerek. Depo bir sokak arasında ama çok sakin bır sokak değil insan kalabalığı fazla olan bir yer şansıma ona da bir çözüm bulmalıyım onlar girerken farkedilmemek için . Yarım saat öncesinde gideceğim. Bana şans ve güç dileyinHangi gün buluşacaklarmis? Eğer avukata danışacak vaktiniz varsa ona göre hareket edin derim. Böyle kendi başınıza depo basmak falan bana biraz tehlikeli geldi bir sürü haber okuyoruz eşinizi tanımıyorum öfke kontrolü olmayan biriyse mazallah her şey olur. Eşinize dd okuduklarinizi ağzınızdan kaçırmayın aleyhinize delil olarak kullanir özel hayatın gizliliğinin ihlali olarak sayılıyormus whatsapp mesajlarini gizlice okumak. Buna da bir düzenleme gelse keşke. Şu devirde en net kanıt gösterilecek şey sonuçta o konuşmalar. Teknolojiden önce sevgililer birbirine mektup falan yazıyormuş o nasıl delilse bu da delil olmalı artık.
Neyse sevgili olmadıkları kesin, yani düzenli bir ilişki değil sadece seks ilişkisine benziyor. O yüzden tekrar delil bulmanız da zor olabilir. Buluşmalarına vakit varsa dediğim gibi önce mutlaka bir avukata danışın. Hatta avukatlarin forumlari oluyor burası gibi, online sorup cevap da alabilirsiniz sanırım