GECE TELEFONLA ARANDIM SİNİRDEN UYUYAMADIM.

Bence size yazan karısı değil ciddi olduğunuzu anlayınca hemen koca mağduru kadın süsü vermiş sizin kadın sanıp acıyıp vazgecmeniz için

Turkiye'de su an yasamiyorum da üç sene once yaşıyordum, alzheimer olmadim daha :) kocam da Türk bu arada gayet de gerçekten sexting yaptığım adam arasa gecenin körü o telefonu yedirir bana empati yaparak yazdim yani zaten.

Ben olsam eşime söylerdim böyle böyle bir durum oldu haberin olsun diye. Ben zaten konu sahibinin eşinin sizler kadar fevri olacagini da düşünmüyorum. Adam dava falan ugrasmayalim muhtemelen der. Boyle seyler icin de mahkemeler meşgul edilmez. Makul olani yaziyorum. Hirsla hareket edilmez. Hepimiz polisiz simdi yandı mantigiyla is yapılmaz. Bi insanin mesleğini boyle bi konudan bagimsiz tutmak gerekir.

Objektif ve sakin dusunmek lazim böyle durumlarda. Karşıdaki hata yapmış olabilir ama eşiyim demiş anlayış istemiş. Ortada bi mağduriyet ve suç da yok. Her konuda herkes aynı şeyi düşünecek degil elbet ama neyse ki hukuk sistemi sonuçtan nedene doğru gidiyor çok şükür.

İyi de kadın ayse diye bir kadınla konuşma görmüş ama numarası falan yok. Listedeki tüm ayseleri arayıp gece gece bir sürü aileyi birbirine mi soksun?
Nöbetçi savciyi bulsunlar gece kadinin telefonuna el konulsun nezarete de alsınlar :)) Adama soylesinler karısına ayar versin diyorum.

Bence size yazan karısı değil ciddi olduğunuzu anlayınca hemen koca mağduru kadın süsü vermiş sizin kadın sanıp acıyıp vazgecmeniz için
Benim de aklıma bu geldi. Bir de açıkçası ben gece böyle mesaj gelseydi sanırım cevap vermezdim. Sarhoş falan olabilir çünkü, neden muhatap olayım. Hele eşim polisse ertesi gün gösterirdim bulsun diye

Mantıklı belki de şikayet etmesin diye böyle birşey uydurdu. Ekran kaydı vs fake oluşturuluyor.

Misal gece öyle bir telefon gelecek, hiç uğraşmam wp felan. Eşimin eline telefonu verirdim

Sürekli bomba yazip durma yahu kullandigin keywordlerde hep bi sıkıntı var. Teror, sehit, bomba, teskilat, karsimiza dikerler vb. Biraz daha devam edersen şu saçma konudan sen içeri alinican :)))

Haklisin zaten yapmamali tabiki ama bunun yanlış numarasi olur, sapigi olur, gece biri seni yersiz yere sucladi diye eşin sana düşünmeden tokat atacaksa bence bunu gercekten yap boyle bi adamla evliysen de turnusol olur sana, kurtulursun.

Eşinle konuştun mu ne diyor bu işe? Dava mi diyor o da. Ordan artik mesleğe göre akli denge raporu cikaricam kendimce.

Bence eşiniz size o anda kızmazdı, yanlış numara olduğunu düşünürdü. Gece sabaha kadar sexting yapabilmek mümkün mü bilemedim, hani yalnız yatmıyorsanız…

Ali kıran baş kesen olacam diye egonuzu boostlayip boostlayip kendi huzurunuzdan oluyorsunuz durduk yerde salağın biri yüzünden.

Insan biraz kendini önemsiz görmeli bu hayatta. Vay bana nasil yaparlar vay benim kocamın silahi var da beni vururdulardi da, onları karşımıza dikerler de diksinler de dikmeliler de dikeyazmakla olmazdılar da...

Alt tarafi adınız aynı olduğu için bi yanlış numara ya! Aman banane deyin biraz. Valla rahat edersiniz.

İyi de kadın ayse diye bir kadınla konuşma görmüş ama numarası falan yok. Listedeki tüm ayseleri arayıp gece gece bir sürü aileyi birbirine mi soksun?

Kesinlikle haklısın böyle şeyleri sorgulamanın da bir adabı olur

Kim olsa erkek veya kadın, o an gözü dönebilirdi. Özellikle dediğiniz gibi erkek çekip vursa al sana kadın cinayeti. Evlerden ırak Allah esirgesin.

Yaptığı yanına kâr kalmasın, lütfen gerekeni yapın. Hadsiz kadın.
Ben sinir oldum burada!

Sen kadınsın anlarsın'a sığınıp salak salak hareket eden hemcinslerime her şey müstehak.
Elinden geleni ardına koyma.

Ay hiç yazık mazık diyemiycem şikayetçi olun, böyle durumlarda elalemin kadınlarına amele sümüğü gibi yapışmak yerine önce kocasına laf etmeyi öğrensin.
Kızlar eşimle konuştum. Hen eşim, hem arkadaşı bulunduğu şubede görüşme gerçekleştirecekler. Arkadaşı yarın geliyor, il dışından ama telefonla benimle de konuştu.

Eşim, yazışmaları okudu ve aşırı sinirlendi bana " Ben, sana çocuklarımı emanet edip gidiyorum. Hakkında güven sorunum yok ama şu konuşmanın belli bir noktasına kadar okusam ve gece gece sana ters konuşabilirdim belkide durumu anlayana kadar. Anlasam zaten,beni gece bu duruma sokanı, ben ne duruma sokardım o saatte bunu bilemem. Evde olmamam isabet olmuş ama bunu yanlarına bırakmam. Sen de yarın hazır ol şikayette bulunacaksın." Dedi.

Ay böyle demesine bile kırılır gibi oldum. "Gerçekten ters mi konuşurdun? Dedim. "Hayatim şu gidişata bak yani insan uykudan uyanınca afallar, sağlıklı bir düşünce ile değilde, neye kızacağımı bilemeden yanlış bir tepki olurdu. Ama bu defa en çok kendime kızardım çık işin içinden çıkabilirsen artık" dedi.

"İyi ki yokmuşum, asıl ondan sonra hikaye başlardı. Senin bu konularda frenin yok, affetmezsin hani sen de demezsin şok halinde konuştu falan diye. Beni tahrik edip bu yola sokanı ben de asla yuvasında mutlu, huzurlu bırakmazdım" dedi.

Ruh halim, saçma bir sebepten bozuk. Bir dangalağın yüzünden neyle sınandık böyle?

Yani geçmiş olsun tabi rahatsız olduysanız hukuki olarak hakkınızı arayın. O kısım olması gereken. Ama bu tarz bir şeye bu kadar takmayı ben anlayamadım. Bizde konusu bile geçmezdi sanırım. Emanet edip gittiği çocukları da sizin çocuklarınız zaten

Teşekkürler telefonun sesine uyandım ve 1 saat öncesinde yazmış wp.dan yani arayan kim diye tlf elime alınca farkettim ve online görünce yağdırmaya başladı.Uyku sersemi nerden düştüğümü anlamama fırsat olmadı. Bir de konuşmanın başında kocasının numarasınıda yazıp, sanki yedek bir numaradan yazıyor izlenimi vermeye çalıştı. Kontrol edince farkettim wp. Mesajlarından. Konuşmanın gidişatını tuhaf. Bir de gecenin o vaktinde gelen yabancı bir numara araması bizi genelde korkutur. Yani uyku sersemliği, telefonun çalış anındaki korkum, gelen mesajlar falan derken allak bullak etti beni.

Hen eşim, hem arkadaşı bulunduğu şubede görüşme gerçekleştirecekler. Arkadaşı yarın geliyor, il dışından ama telefonla benimle de konuştu.
Adam nasıl açıkladı kendini size çok merak ettim? Sizi arayan kadının kocası bu adam dimi doğru mu anladım?

Mantıklı belki de şikayet etmesin diye böyle birşey uydurdu. Ekran kaydı vs fake oluşturuluyor.

Misal gece öyle bir telefon gelecek, hiç uğraşmam wp felan. Eşimin eline telefonu verirdim
İşte eline telefonu alıp resim çekmiş ss atmadı bana. Burdan bir kaç arkadaş gördü özelden. Yani sanki kocasının tlf eline alıp, kendi tlf. İle resmini çekmiş gibi.

Hayır, il dışından gelen kişi eşimin arkadaşı, konuya mevzu olan polisin, şubesinden yetkili kişi.
Bunca gelişmeye kadının kocasının da haberi olmuştur herhalde. Zaten şu durumda bile fazlasıyla rezil rüsva olmuşlar baksanıza. Umarım kolayca hallolur sizin lehinize

Valla direkt şikayet edin. Acımayın hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…