GECE TELEFONLA ARANDIM SİNİRDEN UYUYAMADIM.

Mantıklı belki de şikayet etmesin diye böyle birşey uydurdu. Ekran kaydı vs fake oluşturuluyor.

Misal gece öyle bir telefon gelecek, hiç uğraşmam wp felan. Eşimin eline telefonu verirdim
Çünkü kadın olsaydı ztn elinde fotoğraflı mesajlar varmış bunlar kanıt ztn neden daha çok kanıt arasın mantıksız

Konuya mevzu olan adam şu an işsiz bi kargocu olsa ne yapacaktınız cok merak ediyorum? Insanlari isinden vuracak yer ariyo bizim insanimiz.

Konudaki kadin yani Zaren polis eşi de degil bekar alakasiz biri olsaydi ne olacakti peki ben de onu çok merak ettim? Muhtemelen kadinin tacizlerinden biraz zor kurtulurdu.

Kocanın sakin olmayışı da sapığın problemi degil ama :) delinin biri gece böyle seyler yazdi diye kocam beni kesecekse önce ben can güvenliğimi sorgulayayim bi zahmet o iliskideki. Başımda silahla uyumak kendi tercihimse de bi zahmet korkmayi birakayim bu kadar. Dış etkenler her zaman olacak hayatta çünkü bizim elimizde olmayan sevimsiz işler hep var.

Umarım aldatan adam bu olayın neticesi sonucunda karısına kötü muamele yapmaz. Hele ki beylik tabancası taşıyor. Yani kadının yanlış hamlesi kadına mâl olabilir.
Kadın adına üzücü
Cehalet yüzünden ya bana olsaydı? Normalde eşim şiddete meyilli bir insan değil ama konuşmayı bir görseniz. Başkasının "Beylik tabancası taşıyan" kocasını psikopat mi? Agresif mi? Bilmeden böyle riske ediyor ise bunuda düşünsün artık.

Üfürükten sebeplerle kadınlar ölüyor. Belki kocam psikopatım teki olup, "Suçsuz yere" olan bana olsaydı?

Adam olsa kendi yazışmalarını telefondan resim çekip atmazdı ama.
Atar asıl kadın olsa atmaz ztn elinde kanıt var fotoğraflar yeterliydi aldatma için neden agzinizi arasın bence adam sapik olduğu için gece gece yazmış bakmış siz ciddisiniz falan hemen kadın süsü verip mağdurum yapmayın falan ayaklarına yatıyor bana göre böyle

Allah korusun da. Kişi kocasını çok iyi tanır. Eğer kocanız da sizi çok iyi tanıyorsa size hiçbir şey yapmazdı. Ama o kadın size göre çok daha tehlikede bence. Ortada aldatan bir eş var. Bunun açığa çıkması ile karısının hayatını kaydırabilir.
Çoluk çocuğunuz olmuş. Sizi eşiniz daha tanimiyorsa ben ne diyim artık. Üfürükten sebeplerden kadınlar ölüyor demenizi kendi aileniz için değil ahlâki sorunu olan karşı taraf için demenizi beklerim.

Ben ilk başta böyle anladım zaten. Ben de böyle düşünüyorum. Kadın süsü verilmiş. Umarım kadın değildir. Adamdır. Adam ise çözümü çok daha harika olur. Basit olur.

Allah aşkına gerçeği gitsin kocasından öğrensin. İyice emin olmadığı, konudan alakasız birinden değil. Kendi içinde yaşadığı şeyin faturasını bana kesemez. Gitsin hesabını kocası ile görsün zamansız zamansız bir başka kadını arayarak değil. Ben, bu şekilde öğrensem kadının ne önemi var ki? X olmazda Y olur. Kocam sadakatsiz olduktan sonra. Bana sadakat yeminini dışarıdaki kadınlar etmiyor.

Bakın şimdi benim eşimin hiç bir falsosunu görmedim. Ama gece birisi arasa, peşi sıra bu mesajları görsem, bir kadının resmini görsem, numarayı kayıtlı görsem ve 2. Numaradan yazıyormuş gibi lanse edilse ve arkasından Ahmet ile (Eşimin adı Ahmet olsun) bu kadının seks yazışma fotosunu görsem, sabaha kadar seks yapıyorduk, çok eğleniyordun vs. Vs. Vs.

Allah aşkına bırakın uykudan uyanmayı, kaçımız normal bir tepki verirdik? Ben bile artık tokat mı atardım? Laf mı sayardım? Sonucu öğrenince yerin dibine girerdim o ayrı.

Eşinizin evde olmaması iyi olmuş o halde. Gece gece kim olsa aynı tepkiyi verirdi tahminimce.

Aklınıza gelen ihtimaller dahil her düşündüğünüzde haklısınız. Zerre eleştirecek yer yok bu konuya .
Benim de eşime boyle bir mesaj gelse ve görsem çıldırırdım. Ha eşimden beklemem o ayrı, ama zaten bu cinnet hali "beni nasıl aptal yerine koyarsın" öfkesi değil mi ?
Hiç de totomu dönüp, yanlış numara deyip yatamam

İyi de doğru olan sizin dediğiniz gibi ama her erkekte aynı değil. Yani farklı tepkilerin verilmesi bence normal. Mesela bir adam numarayı engelle der, başka bir adam da şüpheye düşer.

Pratikte maalesef dediğiniz gibi işlemiyor. Olsa zaten bdv diye bir bölümümüz dahi olmazdı. Herkes örnek evlilikler yaşamıyor. Siz, ben farklı hayatlar yaşıyoruz diye herkesi bir göremeyiz ki.
Bir de bazı insanlar illa yaşayarak öğrenir Samantha. Öngörmek, öncesinde düşünmek, olası riskleri hesaplamak falan yok. Akıllarına düşeni işlerler, sonuçlarıyla yüzleşirken öğrenirler, tabi isterlerse. Konudaki kadın da böyle biri.
Kocasının ilişkisinin olduğu kadının kim olduğunu dahi bilmeden, adı dışında herhangi bir verinin olmadığı bir durumda açık seçik mesajlar atarak şahsı tespit etmeye kalkmak sizce de aşırı değil mi?
Zaten Zaren'in numarasını almış, gündüz vakti arayıp üslubunca sorabilirdi. Zaren'i gündüz arasa siz misiniz X kişisi dese Zaren de ters tepki vermezdi.
Ama gece yarısı aramak, acayip mesajlar atmak çok aşırı.

En başta kadın direk kocamla konuşan sen misin dese sorun yok ama resmen aile içi şiddet taşları döşemiş,yok sabahlara kadar seviştik yok çok güzeldi bunu siz değil hanginizin eşi ilk okuduğunda sakın kalır,direk kadına şiddet uygulamaz ama gece gece aman engelle deyip götünü dönüp uyuyacak erkek varmı dır bilmiyorum???

Yanlış tabi ben doğru bi iş yapıyor demiyorum. Kesilen cezayi tartışıyorum sadece.

Yanlış tabi ben doğru bi iş yapıyor demiyorum. Kesilen cezayi tartışıyorum sadece.
Maalesef yapılanın bir bedeli oluyor. Şimdi benim sevgilim olsa, Rosa bu ne der açıklama yapmamı beklerdi. Benimki bir kilo papatya çayı içmişçesine sakin bir adamdır, kıskanç değildir, yumuşak huyludur, daha bana hiç bağırmadı bile. Dolayısıyla kendisinden hiç ama hiç korkmadım şimdiye kadar, vereceği herhangi bir tepkiden de korkmuyorum haliyle.
Bu mesaj bana atılsaydı, ben arar ağzıma geleni sayar kapatırdım moduma göre şikayetçi olmayabilirdim.
Ama herkesin koşulları bir değil. Zaren için değil mesela, yani eşi evde olsa olay çok kötü yerlere gelebilirmiş.
Yani demem o ki benim keseceğim cezayla bir başkasınınki bir olmayabiliyor.
32 yaşında kadınım, gerçekten bu kadının kanıt toplama şekline inanamadım. Kim nasıl bir akıl verdi, hadi verdi sen niye tutup tanımadığın insanlara böyle mesajlar atarsın be kadın.

Kocasının şiddet yanlısı olmadığını "zaren" biliyor Ama msj atan kadın bilmiyor hatta eşiyle yatan kadının o olduğundan bile emin değil.Kendi küçük beyniyle kurduğu oyun masum bir kadının katledilmesine neden olabilirdi,cezası az bile bence....

Kesinlikle katılıyorum Gündüz arasa iş diye tlf. Açardım. Sorsa zaten doğruyu öğrenirdi, aksine kadını desteklerdim.

Hadi diyelim şüpheli konuşmamız var, kadının canına tak dedi ve bunu yaptı. Ama o da yok yani sadece isim.

Bir de kocasının numarasını atmak, resmini atmak, seks konuşmaları atmak gibi tehlikeli konuşmalara girdi.

Kocasını hatırlamıyordum artık sayesinde hiç unutmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…